Casnicute sexy (179)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
miho ce bine arata clatitele alea...bine ca-s mancata ![]()
doina
si noi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
CRISMIR spune:
MIHA
pt Robertelul!...ai avzut ce baiat mare ai?!
...bravo lui ca nu plange...eiii,o sa mai faca faze de genul,"azi nu vreau la gradii"
,ca doar sunt micuti inca,dar trec...![]()
DANELUTZA
si multi pupicei Isabelei,Doamne ce frumusete de fetita ai

..si ce a crescut,nu-mi vine sa cred!!!...iar tu arati SUPERB!!!...fara misto dar ai slabit,wauuu,
...frumosi toti trei!
Ieri am facut si eu o prajii pt Robert ca a avut "bake sale" azi...adica clasa lui si inca vreo 3 au adus prajituri si le-am vandut pt strangerea de fonduri...foarte interesant....el mandru tare ca i-am dat banuti sa-si cumpere si el ce vrea
...acum fug sa fac niste galusti cu prune,ca salivez de o saptamana
![]()
MONICUTZA

la toata gasca ,sa auzim numai de bine!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
Mirela
ce praji ai facut ? ca si eu trebuie sa fac ceva pentru vineri la ruxi la gradi...
eu as vrea ceva fara crema cred ca un pandispan bicolor ca pe caldurile astea...si mai ales ca-i duce undeva la iarba verde la picnic...si sa fie ceva ce mananca si d-ra mea... ![]()
pe toate ma duc sa pun piticii in pat la nani
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alexa si mami spune:
NEATAAA!
mare, neagra si tare:)
sunt putin cheauna, alex e racita si am stat toata noaptea sa o supraveghez 
moni, care caldura?! ca la noi e un frig, brrr...
miha
nu-mi faci pofta de caltite, ca ne-a facut si noua tati luni seara vreo citeva zeci, a copt 2 ore la ele, dar deh 2 fete are![]()
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
Helau! 
Asta noapte Robert al meu a inceput sa farnaie,dimineata era mucos de-a binelea.
Asa ca azi...am spus pas la gradinita.
Sa mai spun cata munca de lamurire am avut cu el pana a inteles DE CE nu poate merge la gradinita?! 
Am sunat pediatra si cica e foarte posibil sa fie o reactie la Lantigen B,cel cu care am inceput imunizarea.
Dar la fel de bine poate sa fie si o raceala,de la vremea asta de rahat.La noi e un frig de zici ca mai e un pic si ...vine Mos Craciun.
Aaaa...si de vreo cateva zile se plange dragul meu copilas de dureri de genunchi.
Si tot pediatra zice ca e posibil sa fie din cauza cresterii.Adevarul e ca s-a inaltat,de nu-i mai vine nici un pantalon. Sauuuuu...avand in vedere antecedentele sale alergice e posibil chiar sa fie meteosensibil.
Of of...
LA MULTI ANI NICOLAS! Sa cresti mare si sanatos si sa ai parte de multe bucurii!
Sanatate multa Alexa! 
Monule,eu as opta pentru niste briose. Le faci o glazura de zahar si niste bombonele colorate deasupra si ai cucerit copilasii definitiv.
Cuscra,la voi cum fu a treia zi de gradinita?
Doamna lu' domnu Musteata...n-ati mai trecut pe la noi
sa ne povestiti despre prima zi de scoala si gradinita.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alexa si mami spune:
miha, multa sanatate si voua 
pe vremea asta de kko nu avem chef de nik, stam in casa... miine mergem la dr, abia astept, ca luna trecuta bb era in pozitie pelvina 
NICOLAS!!!
alexa si
mami
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,

La multi ani! flacaului ioanei, sa fie sanatos si sa-i dea DD numai bine si tot ce-si doreste
sanatate multa lui Robert
sa se faca bine repejor sa poats merge la gradi
alinutza
si bafta maine la dr
danelutza
cum fuse azi la gradi?
a mea a uitat de mine de la poarta a rupt-o la fuga si dusa a fost in clasa fara sa-mi mai dea pupic 
![]()
Miho ce buna esti tu la casa omului
multumesc de sfat
trebuie sa ma duc insa sa caut niste hartii de copt pentru briose mai mici ca formele mele sunt cam mari si sunt convinsa ca nu le pot manca piticii pe toate mai ales ca fiecare vine cu cate ceva pentru toti ceilalti colegi ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI NICOLAS!...SA-TI TRAIASCA FLACAUL IOANA!
MIHA,sanatate Robertelului
...asteaptate ca asa va fi cu gradinita,tot cu muci,
...al meu cel putin un an asa a fost
...dara cum e foarte bine!!!
MONICUTZA,eu am facut un pandispan cu zmeura,si pe deasupra am presarat niste nuca macinata,a iesit super bun...a mancat si Robertelul meu,care de obicei nu se omoara dupa dulce
...prajitura de fapt se face cu visine,dar eu nu am visine aici,asa de bune ca in Ro..asa ca am facut cu zmeura si e foarte ok...si am mai facut si napolitana cu nuca si zahar ars...care e preferata lui sotu'
...am pus si din alea cateva bucatele,a fost bine.
ALINA,sanatate ALEXIEI!
la toata gasca,pe mai tarziu!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Danelutza spune:
La multi ani, Nicolas !
Cuscra sanatate multa lui ginerica
. Ufff, mititelul, acum cind merge la gradinita e pericol sa aduca fel de fel de virusi acasa. Ai grija la Amira 
Alina sanatate multa Alexiei
. Si Isabella tot in pozitie pelviana a fost, asta pina am facut cezariana, ca n-a avut incotro si a trebuit sa stea pe toate partile ![]()
Mirelo te zarii in poze, dar bine iti mai sta cu noua pieptanatura 
Miki unde esti, nu mai zici nik ? 
Monico noi astazi am avut picnic cu piticii inclusiv mame si citiva tatici. Eu am facut niste foetaj umplut cu sunca presata, cascaval si rosii, ca mi s-a spus sa duc chestiuni sarate, dar au venit fetele cu niste oale cu mincare, de ziceai ca-i praznic nu alta
, normal ca multe au plecat cu oalele inapoi, nu s-a mincat nici jumatate din cite erau, inclusiv dulciuri, tarte, torturi.
Georgico
cetesti dar nu vrei sa scrii ?
Liano nu mai dai nici o veste ? 
Mai fetelor, domnisoara Isabella s-a trezit dimineata la ora 7 ca sa mearga la gradinita
, de obicei eu o trezesc la ora 8 fara un sfert, dar ea s-ar duce la prima ora, nu cumva sa-i ocupe careva locul
. Dupa picnic am adus-o acasa, am culcat-o, a cintat cinci minute, dupa care... a adormit
.
Gata, dispar la treburi casnice, nu inainte de a va tuca
pe toate, inclusiv pe cele absente motivat/nemotivat ![]()

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
multumesc de idei si sfaturi Mirela, Danelutza...sa va zic ce repede m-a gansit si am scapat
am cumparat niste fursecuri de cioco si vanilie de la cofetaria aia naturala(ca azi din intamplare am ajuns pe langa ea si le-am vazut) am iesit de 3 ori mai scump decat daca le faceam in casa...dar fara nici un pic de efort fizic
le-am si dus de azi la gradi ca sa scap de grija ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post