Casnicute sexy (179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,multam de cafea.
Da' nici nu ai pretentii...auz' la ea...fuste! Si mai ales de domnisoara!

Alina,si ce i-ai spus?Cum e?Bagata sau scoasa?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor,
cum fuse azi la gradi? nu ziceti nimik?
noi aseara ne-am primit pachetoiul de acasa de la mama si taaare mult ne-am mai bucurat cu totii...a trimis saraca de toate pentru toti...astia mici erau super fericiti ca vroiau sa o sune la 3 dim(ora ro) sa-i multumeasca
suntem bine, alex cam tuseste putin sper sa-i treaca, azi iesim in oras cu musafirii apoi papam pe-acolo ca sa nu ma mai muncesc eu atat...
Danelutza vrei fuste de d-ra....auzi la ea
miho ce zici de cuscra-ta? pe amandoua
ce activa e Alinutza asa-mi place
restul fetelor pe unde sunteti? si va asteptam la apel

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Azi am trimis-o pe bunica sa-l ia de la gradinita.Si a trimis-o la plimbare,ca el mai are de jucat. Cica mai merge si maine! Sper sa-l tina entuziasmul mai mult decat minunea,adica 3 zile!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... faceti misto de mine, ha... sau sinteti individioase ca o sa intru in fuste , dar nu stiu in care an

Isabella s-a simtit bine la gradinita, mi-a povestit cum o fetita a plins toata ziua, de fapt si ieri a plins si dimineata plingea, probabil ca-i scosese mamasa suzeta din gura

Revin, ca am ceva de scos din cuptor

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Io ma'c sa fac clatite!

Ce faci bun cuscra?

V-am zis ca mi-am luat masina de paine? N-am incercat-o decat o data ca mi-a iesit o paine de avem de-acu 3 zile de cand mancam din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

http://edithfrincu.blogspot.com/2008/07/aperitiv-cu-bacon-si-cascaval.html iote asta am facut, pentru miine la picnic, dar e cam mica si tre'sa mai fac neste chestiuni, dar alea miine dimineata

si noi cind am cumparat masina de piine, am mincat vreo saptamina din una, dupa care am renuntat si o folosesc doar la facut aluaturi, bag tot acolo, las sa creasca, aluat de piine, cozonac, macar nu mai trebuie sa framint

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miho sa stapanesti sanatoasa masina de paine
pai deh dragele moshului daca vrei sa intrati in fuste de-alea de d-ra...de-aia mancati dintr-o paine 3 zile eu si la 2 noaptea daca iese painea din masina mananc 2 felii cu usturoi asa de nu ma vad la noi nu rezista pana a doua zi painea...cam la o zi jumate-doua maxim facem o paine mare
Arata f bine ce ai facut tu azi danelutza
bine ca ma duc in orash sa mananc ca altfel acu; ma apucam de el

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hop si eu, ca pina cu' nu-mi merse netu'
danelutza
miha, curioasa mica! a zis ca atunci cind o face cipri pipi la wc, intra peste el:))) sa stapinesti sanatoasa masina de piine!
moni, sanatate la alexutu!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

fatelor ce faze scoateti...cu branza, cu chilotii...
Eu apoi fac ceva de mancare pentru seara.Voi ce faceti?Ce au mai facut copii la gradi? dar cei de scoala?

Doina Bita

Mergi la inceput

Poftiti la clatite.Altceva mai bun nu am...

Mergi la inceput