Casnicute sexy (179)
Raspunsuri - Pagina 15
Danelutza spune:
... 

asta sint eu 
Am dus-o pe domnisoara la gradinita, veselie mare pe capul ei. Am asezat toate lucrusoarele la locul lor, a vrut sa faca pipi, deh wc-ul e pentru copilasi si face cu ochiul
, cind am spus sa ne dea pupici, cica vrea sa stea cu mama
. I-am explicat ca mami si tati pleaca, ca va sta cu maestra si copiii. A luat-o educatoarea de minuta, ne-a dat pupici si ne-a facut pa si pusi
. Noi am iesit, nici nu s-a mai uitat dupa noi
.
Poze pun dupa amiaza cind doarme Isabella, ca acum
, doar le-am descarcat in calculator, dar n-am stare, asa ca ma duc sa darim prin casa
.
Va doresc o zi buna la toate 

, revin cind imi revin 

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:
danelutza
, nu mai plinge faci domnisoara de rusine. ea nu plinge, da' ma'sa...
hai miha cu impresii.
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mamihai miha cu impresii. |
Helau!

Robert este in grupa "licurici"
Se pare ca am trecut cu bine peste prima zi!
Mai multe emotii am avut eu,ca am uitat sa iau si eu aparatul de acasa sa fac o poza copilului in prima zi de gradinita.
Abia astepta sa ajungem,s-a trezit,s-a imbracat si s-a postat in fata usii,nici mancare nu-i trebuia. Cand am ajuns i-a dat florile doamnei,a pupat-o
si a intrat in clasa la facut ordine intre jucarii.Si copii deopotriva. 
Am plecat mandra nevoie mare ca am baiat mare si...ca m-am putut abtine sa nu pish ochii pe acolo.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alexa si mami spune:
bravo miha, ai vazut ce baiat cuminte ai!
felicitari cuscrelor pt curajosi!
beeey, io's disperata, cu nervii la pamint, asa-mi vine sa fac 

. de dimineata soata se trezeste inaintea noastra, merge ca omu' la buda si cu cine se trezeste peste el
cu un soricel
. crede ca l-a adus de la scirbici, zilele trecute. daca nu-l prinde repede, cred ca-mi iau cimpii 
alexa si
mami
Danelutza spune:
Acum sa povestesc si eu. Domnisoara cica s-a comportat foarte bine, nici macar nu a intrebat de mami. am gasit-o in curte jucindu-se, ma rog statea linga o fetita mai mare, iar educatoarea se chinuia sa-i puna papuceii, desi i-am spus ca doar trebuie sa se uite daca-i pune corect. Pe urma am aflat de ce ii punea ea, cupilul meu avea doi papuci la fel, dar pentru acelasi picior
. Cu ea in brate, s-a dus educatoarea si mi-a adus-o cu doi papuci normali sa zicem, dar eu ca mama denaturata ce sint, n-am controlat, drept pentru care, noroc ca mai stateam la trancanit cu alte mame, s-a prezentat educatoarea cu un papuc in mina
, normal nr.26 cit poarta Isabella, ca era incaltata cu unul 26 si cu unul nr.28
. Deci, toate bune in principiu. M-a vazut, s-a apropiat de mami, nu mi-a dat nici un pupic, cica nu vrea. Cind am intrebat-o daca vrea si miine la gradinita, mi-a spus clar "nu"
, iar dupa cinci minute mi-a spus "da"
. Acasa a papat, s-a bagat sub plapuma si vorbea de una singura, "maeta bieni qui", o chema pe educatoare sa doarma cu ea
. Pentru mine a fost mai greu, ca am mutat si mobilele prin casa, una chiar am dus-o in podul casei, deh, am uitat ca n-am voie sa ridic.
Cit am mai stat gura casca, sa-mi astept barbatul, care a vrut sa vina si el la gradinita sa-si ia ploada, "am pus-o" de o invitatie la picnic pentru miercuri, cu copiii in parcul cu jocuri, iar acum trebuie sa-mi storc creierii ce sa pregatesc de papita. Asta-mi trebuie, daca am facut bunatati de ziua Isabellei si una m-a ochit
. Cred ca tura asta ar trebui sa bucataresc ceva sa nu le placa
, asta poate scap de alte invitatii ![]()
Gata, am raportat, pozele tot nu le-am pus in album, poate mai pe seara.

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
helou, pe unde bintuiti ? 
Alina eu zic sa inviti soacra la tine, ii pui o bucatica de brinzica in poseta, si ai scapat de soareci si de Isaura. ![]()
Cuscra dar ia sopteste-mi, cuscru' a plins o tira, ca are fecior mare ?
Mirela miine sper sa-mi fac timp sa-ti vad noua pieptanatura 
Monico baga niste idei de papita pentru plozi la picnic. 
Avem si poze proaspete de la gradinita
si poze vechi de la mare
, va rog sa nu va speriati de pieptanatura mea 
http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza Alina eu zic sa inviti soacra la tine, ii pui o bucatica de brinzica in poseta, si ai scapat de soareci si de Isaura. |

Alina,am avut si eu o data un soricel,cand stateam la ai mei.Nu stiu de unde a venit.Pana n-am pus capcana n-am scapat de el.L-am fugarit o data cu matura,dar a fost mai rapid.
Cuscra,cica n-a plans,dar cand am ajuns acasa s-a dus direct la baie.Cred ca si-a schimbat chilotii.
Am vazut pozele! Arati beton femeie!
Ce-ai facut de-ai slabit in halul asta? Iubesti,ai? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
buna noaptea dragelor
danelutza, miha...ma bucur ca nu aveti probleme cu piticii la gradinita...e mare lucru, va spune o patzita ![]()
copilashii descurcareti
Danelutza v-am vazut pe toti 3, sunteti niste frumosi... tu slaba si sexoasa, tati mandru de printesele lui si nu in ultimul rand printesica mica e o minune...draga si ce asortati ati fost toti 

eu am musafiri de-aia sunt lipsa la apel ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Buna dimineata 

, dar treziti-va duamnelor, cafea e servita ![]()

Toate sint proaspete si va asteapta ![]()
Cuscra pai si soata mea cica nu a avut emotii, dar la 11.30 era prezent si el la gradinita, sa ia printesa acasa. Dimineata a mers din nou cu noi, ca Isabella a vrut si cu mami si cu tati, la prinz o sa mearga el sa o ia. Cica acum se duce la serviciu fara masina, sa-i mai scada burta
. Iar domnisoara l-a intrebat dimineata de ce "tati nu are par pe cap" 

. Multumesc de complimente dar nu sint chiar asa slaba
, mi-ar mai trebui vreo trei kile in minus, sa intru in fustele sexy de cind eram domnisoara ![]()
Monica multumesc de complimente, asortata a fost domnisoara, ca era cea mai eleganta din curtea gradinitei, noi, mai ca mosnegii cu ce ne-a iesit in cale ![]()
Va tuc, ma duc la strins pastaile sa le bag la congelator. ![]()

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:
neata gagici!
bey, nebune sunteti
auzi la miha, sa-si schimbe chilotii:)))) ma intreba alexa de e rid ca nebuna.
danelutzo, esti beton
ce facusi de slabisi in halu' asta? buna idee cu scroafa
. ce ti-e cu ccc copiii astia. fii'mea ma tot intreba cum au baietii pasarica, bagata sau scoasa, ca a vazut ea ceva pe la mare.
capcana, a pus soata, un castron greu cu nuca si un cirnacior, in ultima instanta aducem o pisica
alexa si
mami