Casnicute sexy (179)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... asta sint eu

Am dus-o pe domnisoara la gradinita, veselie mare pe capul ei. Am asezat toate lucrusoarele la locul lor, a vrut sa faca pipi, deh wc-ul e pentru copilasi si face cu ochiul , cind am spus sa ne dea pupici, cica vrea sa stea cu mama . I-am explicat ca mami si tati pleaca, ca va sta cu maestra si copiii. A luat-o educatoarea de minuta, ne-a dat pupici si ne-a facut pa si pusi . Noi am iesit, nici nu s-a mai uitat dupa noi .
Poze pun dupa amiaza cind doarme Isabella, ca acum , doar le-am descarcat in calculator, dar n-am stare, asa ca ma duc sa darim prin casa .

Va doresc o zi buna la toate , revin cind imi revin

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza , nu mai plinge faci domnisoara de rusine. ea nu plinge, da' ma'sa...
hai miha cu impresii.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mamihai miha cu impresii.

Helau!
Robert este in grupa "licurici" ...nu stiu inca daca e mica sau mijlocie...
Se pare ca am trecut cu bine peste prima zi! Mai multe emotii am avut eu,ca am uitat sa iau si eu aparatul de acasa sa fac o poza copilului in prima zi de gradinita.
Abia astepta sa ajungem,s-a trezit,s-a imbracat si s-a postat in fata usii,nici mancare nu-i trebuia. Cand am ajuns i-a dat florile doamnei,a pupat-o si a intrat in clasa la facut ordine intre jucarii.Si copii deopotriva. Ba la un moment dat voia sa mute si o masa ca nu-i placea cum sta.
Am plecat mandra nevoie mare ca am baiat mare si...ca m-am putut abtine sa nu pish ochii pe acolo. Abia astept impresiile lui atunci cand o veni acasa.Sper sa-l tina entuziasmul si sa nu-i treaca de gradi dupa fo doo zile.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

bravo miha, ai vazut ce baiat cuminte ai!
felicitari cuscrelor pt curajosi!
beeey, io's disperata, cu nervii la pamint, asa-mi vine sa fac . de dimineata soata se trezeste inaintea noastra, merge ca omu' la buda si cu cine se trezeste peste el cu un soricel . crede ca l-a adus de la scirbici, zilele trecute. daca nu-l prinde repede, cred ca-mi iau cimpii

alexa simami

Mergi la inceput

Acum sa povestesc si eu. Domnisoara cica s-a comportat foarte bine, nici macar nu a intrebat de mami. am gasit-o in curte jucindu-se, ma rog statea linga o fetita mai mare, iar educatoarea se chinuia sa-i puna papuceii, desi i-am spus ca doar trebuie sa se uite daca-i pune corect. Pe urma am aflat de ce ii punea ea, cupilul meu avea doi papuci la fel, dar pentru acelasi picior . Cu ea in brate, s-a dus educatoarea si mi-a adus-o cu doi papuci normali sa zicem, dar eu ca mama denaturata ce sint, n-am controlat, drept pentru care, noroc ca mai stateam la trancanit cu alte mame, s-a prezentat educatoarea cu un papuc in mina , normal nr.26 cit poarta Isabella, ca era incaltata cu unul 26 si cu unul nr.28 . Deci, toate bune in principiu. M-a vazut, s-a apropiat de mami, nu mi-a dat nici un pupic, cica nu vrea. Cind am intrebat-o daca vrea si miine la gradinita, mi-a spus clar "nu" , iar dupa cinci minute mi-a spus "da" . Acasa a papat, s-a bagat sub plapuma si vorbea de una singura, "maeta bieni qui", o chema pe educatoare sa doarma cu ea . Pentru mine a fost mai greu, ca am mutat si mobilele prin casa, una chiar am dus-o in podul casei, deh, am uitat ca n-am voie sa ridic.
Cit am mai stat gura casca, sa-mi astept barbatul, care a vrut sa vina si el la gradinita sa-si ia ploada, "am pus-o" de o invitatie la picnic pentru miercuri, cu copiii in parcul cu jocuri, iar acum trebuie sa-mi storc creierii ce sa pregatesc de papita. Asta-mi trebuie, daca am facut bunatati de ziua Isabellei si una m-a ochit . Cred ca tura asta ar trebui sa bucataresc ceva sa nu le placa , asta poate scap de alte invitatii

Gata, am raportat, pozele tot nu le-am pus in album, poate mai pe seara.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

helou, pe unde bintuiti ?

Alina eu zic sa inviti soacra la tine, ii pui o bucatica de brinzica in poseta, si ai scapat de soareci si de Isaura.

Cuscra dar ia sopteste-mi, cuscru' a plins o tira, ca are fecior mare ?

Mirela miine sper sa-mi fac timp sa-ti vad noua pieptanatura

Monico baga niste idei de papita pentru plozi la picnic.

Avem si poze proaspete de la gradinita si poze vechi de la mare , va rog sa nu va speriati de pieptanatura mea
http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
Alina eu zic sa inviti soacra la tine, ii pui o bucatica de brinzica in poseta, si ai scapat de soareci si de Isaura.

Alina,am avut si eu o data un soricel,cand stateam la ai mei.Nu stiu de unde a venit.Pana n-am pus capcana n-am scapat de el.L-am fugarit o data cu matura,dar a fost mai rapid.

Cuscra,cica n-a plans,dar cand am ajuns acasa s-a dus direct la baie.Cred ca si-a schimbat chilotii.
Am vazut pozele! Arati beton femeie! Ce-ai facut de-ai slabit in halul asta? Iubesti,ai?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noaptea dragelor
danelutza, miha...ma bucur ca nu aveti probleme cu piticii la gradinita...e mare lucru, va spune o patzita copilashii descurcareti

Danelutza v-am vazut pe toti 3, sunteti niste frumosi... tu slaba si sexoasa, tati mandru de printesele lui si nu in ultimul rand printesica mica e o minune...draga si ce asortati ati fost toti

eu am musafiri de-aia sunt lipsa la apel
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Buna dimineata , dar treziti-va duamnelor, cafea e servita

Toate sint proaspete si va asteapta

Cuscra pai si soata mea cica nu a avut emotii, dar la 11.30 era prezent si el la gradinita, sa ia printesa acasa. Dimineata a mers din nou cu noi, ca Isabella a vrut si cu mami si cu tati, la prinz o sa mearga el sa o ia. Cica acum se duce la serviciu fara masina, sa-i mai scada burta . Iar domnisoara l-a intrebat dimineata de ce "tati nu are par pe cap" . Multumesc de complimente dar nu sint chiar asa slaba , mi-ar mai trebui vreo trei kile in minus, sa intru in fustele sexy de cind eram domnisoara

Monica multumesc de complimente, asortata a fost domnisoara, ca era cea mai eleganta din curtea gradinitei, noi, mai ca mosnegii cu ce ne-a iesit in cale

Va tuc, ma duc la strins pastaile sa le bag la congelator.

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

neata gagici!
bey, nebune sunteti
auzi la miha, sa-si schimbe chilotii:)))) ma intreba alexa de e rid ca nebuna.
danelutzo, esti beton ce facusi de slabisi in halu' asta? buna idee cu scroafa. ce ti-e cu ccc copiii astia. fii'mea ma tot intreba cum au baietii pasarica, bagata sau scoasa, ca a vazut ea ceva pe la mare.
capcana, a pus soata, un castron greu cu nuca si un cirnacior, in ultima instanta aducem o pisica

alexa simami

Mergi la inceput