Casnicute sexy (179)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pt miha. cu ce o preferi? lapte, frisca, rom?:)
fug sa pun masa ca se face prinzu' si noi nu am luat micul dejun.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Un coniac nu ai?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor
Alina multam de cafea... ma facusi sa rad cu sclava Isaura
miho ia de la mine un cognac

eu inca nu am baut cafea ca nu s-a trezit bronzatul sa-mi faca...si eu am dormit ceva mai mult azi ca astia mici au fost cuminti s-au trezit si au iesit la joaca pe terasa si ii auzeam...shhh...sa nu-i trezim pe mami si tati
pe toate sa aveti un we fain

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Cuscra,numa' maine nu-i poimaine.

In seara asta m-am certat cu sotul... Cica daca nu vrea copilul sa stea la gradinita el il ia acasa si nu-l mai duce.Ca nu vrea sa-l traumatizeze. N-am putut sa o scot la nici un capat cu el...

Asa ca Monule...ziceai ceva de-un rachiu?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hi hi...ce m-ai facut sa rad miho...cand l-or da "tantile" alea afara de-acolo o sa vada el la ora cutare se inchide usa nu ai intra picior de parinte...urla nu urla...e treaba copilului asa era acasa in ro...aici in schimb...au fost asa de permisivi
dau ce vrei tu...ia
Danelutza, te pregatisi sufleteste?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

'Neata!Serviti cafeluta , doamnelor sexoase!!!!
Danelutza
Alinuta m-ai facut sa rad cu sclava Isaura...dar Leoncio...unde este?

Bianca ne e dor de tine!!!
Liana mai povesteste-ne ce faci.
Miha , pana la urma cum a ramas? duceti copilul la gradi?
Monica si la toata gasca de sexoase!!!!
Fug sa fac mancare, ca mi-o iau...

Doina Bita

Mergi la inceput

Buna dimineata...

O cafeluta pentru doamne

si un rachiu pentru mine si pentru cuscra

Cuscra spune-i cuscrului sa lase baiatul la gradinita, nu ca il aduce acasa, o sa plinga o tira (poate nu) dar dupa aia o sa se simta flacau mare, nu bebe.

Monica aici duci copilul la gradinita, ai voie sa-l duci de la 8.30 la ora 9.00, dupa care se inchide usa si pa si pusi, nu are voie sa stea mama sa se uite pe geam, ca mai rau deranjeaza copilul. Asa ca, miine voi veni acasa si voi plinge zdravan. Probabil ea nu va plinge dar eu da. M-a intrebat ce fac eu cit sta ea la gradinita, la care eu i-am spus, ma duc sa fac cumparaturi, fac curatenie si papita, apoi calc camasile lui tati. Cind am spus de camasi, ridea cu gura pina la urechi, mi-a dat de inteles ca nu o sa fac nimic, ca de citeva zile, tot spun ca fac una, alta si ma invirt ca... scuzati, intr-o galeata si nu fac nik

Mai am astazi si miine pling , deja am avut cosmaruri asta noapte, deja era la gradinita . Acum a plecat cu sotul la o prietena si mi-a dat vreo zece pupici , asa ca-mi imaginam cum pleaca la gradinita dimineata cu tati si lui mami ii da pupici.
A spus ca sta cu maestra si copiii, ca eu ma duc sa o iau la prinz sa papam impreuna, dar sa ma duc intii sa-i cumpar o "patitua" a se citi prajitura, deja ma santajeaza, vreau sa vina acasa trebuie sa-i dau ceva in schimb

Dispar, va doresc o zi buna, noi mergem la biserica.

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Helau!

Dimineata spalam vasele si la un moment dat m-am trezit din ganduri ca ma durea in gat.De la nod. Mama nebuna ce sunt...imi vine sa plang numai cand ma gandesc ca am baiat mare ce merge la gradinita. Dar cand va merge la coala cum va fi? Dar in armata? Dar cand se insoara?

Cuscra-i...o sa ne intalnim 2 bocitoare la nunta.

Mergi la inceput