Casnicute sexy (179)
Raspunsuri - Pagina 13
alexa si mami spune:
neata!
dulce 2 mamici bocitoare, miha si danelutza. hai ca trece si in citeva zile o sa devina rutina. io vorbesc 
noi plecam la un party, ne auzim mai tirziu.
toata gasca.
alexa si
mami
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
miha, Danelutza
o sa fie bine sunt convinsa iar voi o sa va obisnuiti repede
doina
spor la facut papitza
alinuta
petrecere frumoasa
la noi e prea dimineata ca sa stiu ce facem azi...dar d-ra ruxa e treaza deja de la ora 7(acum e 8)
si si-a inceput activitatile, papa/kk/decupat, joaca, etc...
va
pe toate si va doresc o Duminica placuta
iar de maine urez tuturor copilashilor un an scolar bun cu multe rezultate bune si fara plangaceala pentru cei mici 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:

... fara cuvinte ![]()
Cuscra ai un loc pe umarul meu...
, pot sa ma sprijin si eu de al tau ? 
![]()
Alina petrecere frumoasa 
Monica noi ne_am trezit la ora 8, asa ca diseara o voi culca pe domnisoara la ora 9, ca miine dimineata tre'sa fim destepte pe la 7.30
. Spor la idei pentru petrecerea zilei de astazi 
Va doresc o zi minunata 

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Danelutza
pitica ta nu mai doarma la pranz? de o poti culca la 21?
eu pe ruxi daca o culc la pranz sub 22 nu o pot culca niciodata si de la 22 la 7 sunt niste ore
...imi dau seama ca ea mititica se satura de somn
si la pranz mai doarme iar vrwoe 2 ore dar eu mai stau la un film ceva si de la 00-01 noaptea pana la 7...nu prea ma odihnesc
da' cine ma pune ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
tocmai m_am certat cu domnisoara ca nu vrea sa doarma la prinz
, asa ca nici eu n-am putut dormi. De obicei o culc la ora 22 si se trezeste la 7.30-8.00, de aia am zis ca o culc la ora 21 sau poate nu, ca altfel ma trezeste la ora 6 ![]()
Bianco, Ioana vad ca pe la alte subiecte scrieti, dar aici aveti absent nemotivat 
Bianca care flacau incepe miine scoala, cumva ginerica a lui cuscra ? Vezi ca te urmaresc, te detectivez ![]()

Elvetia in miniatura
CRISMIR spune:
MIHA si DANELUTZA
,hhihi,las ca trece mai,o sa vedeti ce bine le va fi lor acolo...fi'miu in fiecare zi ma intreaba "azi merg la gradii mai,da?"...disperat ca nu cumva sa nu-l duc
...sambata si duminica il enerveaza ca de ce nu merge la gradinita
...eu insa si acum il las cu nodul in gat
...si are Robert imediat 2 ani de cand merge la gradii...mama nebuna,asa imi zic fetele pe aici
...eu cred ca la insurat am sa ma dau cu capul de totii peretii
.
MIHA,sti ce vroiam sa-ti zic,sune-i sotului ca ar vrea sa-l vada plangand la scoala,in clasa 1?...mai bine il lasi acum sa planga putin,ca apoi s-a obisnuit cu programul si faptul ca trebuie sa stea in societate,deh,doar daca nu vrea el sa faca scoala acasa cu Robert
...am vazut copii aici si in clasa a 2 care plang cand ii lasa...brrr,eu nu as suporta,cred ca m-ar lasa nervii sa-l vad ca se smiorcaie la varsta aia
...dar asta din cauza ca nu la dus la gradii absolut deloc.
Eu gradinita o vad foarte importanta,chiar si numai pt 3,4 ore pe zi,dar e IMPORTANTA pt ei,micutii...acu fiecare face cum vrea si cum crede ca e mai bine
A,si v-am vazut ca vorbiti de boli,hmmm,uite la noi Robert nu mai aduce boli si nu mai raceste de vreo juma de an...la inceput intradevar era tot bolnavior,dar e normal,sistemul lor nu era invatat cu bolile...acum,nu-mi vine sa cred,nu mai afce nici macar raceli(racesc eu mai des ca el
)...deci e adevarat ca isi intaresc si sistemul imunitar acolo.
Hai ca am vorbit destul
,va
pe toate si sa auzim numai de bine!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
Doamne Mirela
ce bine...oare cand am sa zic si eu ruxi nu mai raceste asa des
sanatate multa si in continuare
atelocin
si eu
Danelutza sa sti ca paote sa-ti faca o surpriza de-asta chiar daca o culci la ora obisnuita...alex sau ruxi cand au ceva "important" de facut cam asa...se trezesc cu o ora inainte de a trebui sa se trezeasca normal 
![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Mirela multumesc de incurajare
, deci voi plinge si peste doi ani 
![]()
Cuscra ce faci, te-ai bagat cu capul in prosop si...
?
Monica am lasat domnisoara in patul ei, iar dupa o ora m-a chemat si mi-a comunicat ca a facut nanita, apoi zimbind a zis "n-am facut nana"
. Deci o culc la ora 21 ![]()

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
Si noi am sarit azi peste somnul de pranz,dar nu din alte motive decat ca s-a facut mami mumoasa si a cam uitat ca timpul trece.
Asa ca acum dorm dusi amandoi,dragii de ei. 
Robert abia asteapta sa se faca dimineata sa mearga la gradinita. 
Mirela,ai mare dreptate in ceea ce spui.Si exact acelasi lucru i-am spus si eu,chiar daca e greu la inceput trebuie sa se invete sa stea la gradi,sa aiba un program,sa socializeze,sa dea cu
de greu...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...