Casnicute sexy (179)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da cuscra...incepem si noi gradinita...Dar la program scurt,deci am scapat de brodat.

Cuscra Bianca...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cuscra miha m-a tras de urechi si am dat fuguta la voi.
n-am cetit nimic din urma.
va pup pi tate.
nu-s suparat pe nimeni, doar pe PC-ul meu.da-l rezolv eu si nu mai scapati de mine.

va pupacesc pi tate .
hai ca va fac un dans

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, danelutza gata scirbiciul pina face cipri 2 ani
azi suntem in curatenie, de fapt tai ca eu si alexa ne mutam dintr-o camera-n alta :)
suntem bine, bine, burtica creeeste, zici ca mai am citeva zile si nasc si mai sunt 2 luni...
noi nu am inscris-o pe alexa la gradi, aminam pin' la anul, ca deja sunt multe schimbari pt ea anul asta.

alexa simami

Mergi la inceput

Ioiii...vad ca se pune de-un dans aici... Facem o hora?

Alina,e cea mai buna decizie.Nu are rost sa mearga inca la gradinita,avand in vedere ca poate sta cu tine si cu bebe mic acasa.Si mai ales scapati de stresul virusilor pe care ar putea sa-i aduca acasa de la gradi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor
deci cusccrele miha si danelutza aveti emotii de gradinita Doamne ajuta sa fie bine si sa stati linsitite fara plansete si jalanie cum a fost la mine dar acum multumesc lui Dumnezeu e super bine...
azi a fot asa dragut la serbare...bruxa(vrajitoare) Ruxi si-a facut treaba klumea si a adormit printesa iar printul a trezit-o
apoi un pranz cum numai cei de-aici stiu face...stiu fratilor sa se distreze la maxim...
chiar ma uitat aseara cand am fost in orash in statia de taxi o pusesera taximetristii de-un gratar acolo in strada cu suc rece...si unul venea, altul pleca...radeau...parca-mi venea si mie sa ma duc la petrecerea lor
pe alex l-am dus din nou la scoala la activitatile de dupa masa si urmeaza sa-l recuperam mai tarziu...pana atunci doar eu si bruxa suntem pe-acasa si ne odihnim

va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

miha, multam de incurajari ca si asa mai toti ma condamna ca nu socializez copilu' in special scroafa, pardon soacra.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

alinutza, pai tu te iei dupa soacra?
glumesc mey daca e un sfat bun de ce nu
dar miha are dreptate...daca mai poti sta cu acasa cat ai cic-ul sa nu aduca virusei pe-acasa...e f bine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Alina,pai de ce nu il socializeaza ea?Ca asa-i sta bine unei bunici...sa iasa la plimbare cu nepotii,sa-i duca in parc,la cofetarie...

Mergi la inceput

neata! o pt fiecare sexoasa.
beeey, pai cine are curaj sa lase copilu' cu scroafa, ca-l gasesc salam cind vin sa-l iau. asta merge pe strada fara gropi sau alte denivelari, cade si-si rupe piciorul e dusa rau de tot. acu' citiva ani nu stiti ca a dat masina peste ea pe trecerea de pietoni ca ea era ocupata cu alta cucuoana, aveau discutii importante.
aaa, da' mai are si ea pina in dec, ca atunci naste si fii'sa si adio libertate, o sa fie sclava isaura

alexa simami

Mergi la inceput

Helau!

Vreau cafea,vreau cafea...

Alina,tare soacra mai ai!

Mergi la inceput