Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LALA D multumesc!Am reusit sa imi schimb semnatura.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata

Lala, LA MULTI ANI!!!

si LA MULTI ANI si pt tati de Tina

Danonique, asteptam vestile dela dr sa ne spui cum e samburelul.

Va multumesc mult pt aprecieri, anca si moni!

Pupicu are mucisori, nu stiu de la ce

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI LALA!!!! SA FII FERICITA TOATA VIATA TA ASA CUM MERITI!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Thea Maria, Patricia Alexia, Stefan Cristian, Andreea Bianca SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!!!

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Mai intai:

PATTI

THEA

ANDREEA

STEFAN

Apoi:

Ceska, sa va traiasca micul crestin! super pozele, insa costumatia lui Benji si totul au fost de milioane!

Miky, Luk arata demential in slip; si se vede ca i-a placut (de fapt, cam toti bebelusii au fost incantati de mare)

Angi, Viktor este tare frumusel iar tu ai aratat super in rochia rosie!

Dana(danonique), despre greturi nu stiu sa-ti spun - n-am avut toata sarcina - dar vreau sa-ti spun despre Vanesa si subiectul gradi: puteti sa dati cu pietre, dar eu, dak in max 1 sapt nu s-ar acomoda, fie as incerca alta gradi, fie as tine-o acasa. Din experienta, la 4 ani m-au dus la gradi - stiti voi, dosarul de colectivizare a lu' ceausecsu - si mama era hotarata sa ma tina in "acomodare" o luna jumate (si stiu ce spun hotarata, ca doar e 'leoaica'), in conditiile in care aveam cu cine sta, cu bunica'mea.

Dupa 3 sapt de plans in continuu - ma lasa bunica'mea la poarta gradinitei si tot acolo ma gasea, umflata de plans, cu o educatoare tanara care ma mangaia si-mi vorbea non-stop - si-acum mi-o amintesc, o tipa finuta si cu fata de copil - directoarea a chemat-o pe mama si i-a spus: "doamna, copilul se va imbolnavi de inima dak o mai tineti; va semnez dosarul si luati-o acasa; decat sa ramana cu sechele (si am cam ramas ) mai bine renuntati". Si m-a retras si am ramas acasa, pe strada la bunica'mea, unde eram cam 15 copii care faceam numai tampenii, dar ei erau univesul meu. Si n-am avut nici-o pb de adaptare la scoala - mi-a placut din prima.

Ce vreau sa spun (scuze ca m-am lungit asa): pune-te in locul ei si vei vedea ca o sa vezi altceva; si nu te gandi "vai, o sa fie o 'salbatica'"; n-o sa fie, sau oricum, tine de firea ei si nu conteaza cat sta la gardi; dak-ar fi sa fie salbatica, n-o sa imblanzeasca o gramada de copii si un spatiu nefamilial.
Nu zic sa nu incerci, dar sa ai grija sa nu "intinzi coarda".

Asta este parearea mea; fetele si micul printz; si samburelul!

Ca tot am vorbit de atasament, Cristina, stiu ce simti - in prima saptamana de munca, Adela a facut un circ acasa, desi a ramas cu mama, pe care o "stia" de cand am nascut-o. A stat mama cu ea in brate si cu tel la urechea ei, sa m-auda; asa o mai linisteam. Acum, nu mai are nici-o pb, dar atunci am crezut ca innebunesc.

Si, un pentru Helene ca tre' s-o suporte pe socrela si n-are nici macar sustinatori (ma refer la sot).
Si pupici multi si Evei, asa energica cum e ea si cum o seaca pe mami.

Hai, ca iar mi-am luat modelul "placinta" de postat.

Scuze ca m-am intins.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LALA20

Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de minunea Bianca!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Si de ziua mea va fac cinste cuCAPITOLUL 101

LALA_20

Mergi la inceput

Neata!!!
Ceska frumos botez a avut Benji care am vazut ca a fost un cuminte, mi-a placut foarte mult tortul si detaliul de pe el, si restaurantul a fost extraordinar.Felicitari!!!

Tina la multi ani pt taticul tau drag.

Miki am vazut si pozele cu Luca la mare, e un hlizit si jumatate, si daaa, i sta tare bine cu baticul rosu.

Angi ce tot zici ca esti pufoasa? Arati foarte bine.Chiar, tu stii ca la o nunta nu-i voie sa arati mai bine ca mireasa?Ai incalcat regula asta.Rusinica!Si poza asta cu pupicu dupa baie mi-a placut fffff mult: http://good-times.webshots.com/photo/2765481540065968642oBgqdN

Ginnette cum sunt analizele Adelinei?Ai primit rezultatul?

Danonique abia astept sa ne spui cum e samburelu din burtica.Eu te invidiez sincer.Tare mult mi-ar place sa fiu iar gravi.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput