Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 20
anca.b spune:
Lala20, la multi ani!!!!, mama "denaturata" ce esti!!! da-le-ncolo si bucura-te de bibi si de familia ta!!!!

| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Mai sa va zic una tare:Bibi a adormit chiar cand sa urcam si m-am oprit la scara putin(de obicie nu ma opresc pe aici:numai care sparg seminte toata ziua,care barfesc si un maidanez,etc.) si din discutii cu vecinele mele mamici de copii de 1 an si ceva respectiv de 2 ani si ceva aflu ca sunt o mama nebuna ca nu dau le dau voie la copii lor sa se joace cu jucariile Biancai si ca sunt o mama denaturata ca imi culc copilul singur in camera,mai ales ca dormitoarele sunt despartite de sufragerie si hol... ![]() ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! ![]() un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
danonique spune:
ANCA
.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Ce se intampla cu profilul personal ca nu mai inteleg nimic.Vreau sa imi schimb semnatura si habar nu am ce trebuie sa fac. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Neatza, bafta la doctor

Vezi ca la profilul personal iti apare acum jos de tot "alte optiuni ale profilului" cu un semn +. Apesi pe + si o sa apara si campul de semnatura.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
La multi ani clopoteilor sarbatoriti azi !
La multi ani fericiti Lala !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
LALA
SA FII SANATOASA, FERICITA, SA TE BUCURI DE PUIUL TAU SI AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!!! LA MULTI MULTI ANI, IUBITA!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
PATTI
THEA 
ANDREEA 
STEFAN 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
tinna
pentru tati tau, sa fie sanatos si iubit!!
bine ati revenit din concediu!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
jelimoni spune:

PATRICIA ALEXIA
THEA MARIA
ANDREEA BIANCA
STEFAN CRISTIAN 
sa cresteti mari si sanatosi!
neatza, poftiti la cafeluta!
dana imi pare rau ca inca ai greturi!pe mine m-au tinut o luna...a 3-a luna...tin pumnii pt controlul de azi
angi ai aratat superb la nunta!chiar daca nu esti slaba ca la nunta arati bine...si nu mai zi ca esti pufoasa ci apetisanta!![]()

tinna ma bucur ca te-ai simtit bine la munte, asteptatm pozele!
lala INCA O ODATA LA MULTI ANI
SI TOT CE-TI DORESTI!~INTRADEVAR, FIECARE AVEM CEL MAI FRUMOS CADOU DE ACUM INCOLO SUNT SIGURA CA ASA O SA GANDIM IN FIECARE AN...CA CLOPOTELUL NOSTRU E CEL MAI FRUMOS CADOU...MULTI PUPICI!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:

PATRICIA ALEXIA
THEA MARIA
ANDREEA BIANCA
STEFAN CRISTIAN 

TinnaS, 

si pentru tatal tau!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
STIAM EU CA AM UITT SA-TI ZIC CEVA TINNA.... 
LA MULTI ANI
PT TATICUL TAU!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!