Aspirante optimiste > 20 (342)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia_30 spune:
Buburuza tu lucrezi in domeniu artistic?Si io
.Sper ca nu lucram in acelasi loc. 
iulia
6+
lalala13 spune:
aaaaa..am inteles acum chestia cu corpul galben...hi hi hi
sotu' meu sughita de moare in acest moment..rad cu lacrimi..l-am sperita si tot degeaba...da' m-a binedispus
nici nu incape poveste..oricum o sa te urmaresc la odisee scumpa mea nasica
.cred ca azi a fost un cumul, picatura care a umplut paharul, plus spermograma sotului ca am emotii si acolo. el e tare bucuros ca am mers sa facem analize si pt el. v-am spus fara sotul meu nu as rezista. el face misto de mine, imi spune ca am starea asta inainte sa imi vina ciclul si ca el prevede ca in 2 zile maxim imi vine
om vedea daca ma cunoaste asa bine. ![]()
oo...revenind la samburelul tau mic ...sa creasca mare sanatos! iti doresc tot binele din lume..si vezi:i'm watching you!! ![]()
my somebody.... 
iulia_30 spune:
Lala pentru momentele cu sughitu trebuie sa folosesti apa cu lamaie.La mine functioneaza.
iulia
6+
iulia_30 spune:
Buburuza nu vreau sa am surpriza sa aflu ca lucram in acelasi loc.Inca nu vreau sa anunt la servici si sa ma trezesc cu toata lumea ca ma mangaie pe burta.Vreau sa-mi aleg persoanele.Sper sa trec cu bine peste momentele cu emotiile de pe scena.O sa vb cu medicul meu poate imi recomana ceva calciu sau magneziu.Te pup buburuzo si nu vreau sa te superi
.Lala o sa te pup sistematic pana se ia.

iulia
6+
Beatrice1982 spune:
nu e nimeni, asa ca ma retrag si eu pana maine...........
eu zic sa ne rugam pentru oana sa-i fie durerea di =n suflet alinata, sa nu o doara atat de rau, si sa speram ca se va alatura iar de noi, ca aspiranta optimista,...din nou pregatita psihic si fizic pt lupta....................cand simti tu ca poti
te asteptam oana....
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Beatrice1982 spune:
eu stiu ca corpul galben e ceea ce a ramas din ovulul care a iesit din ovar.....stii? s-a spart corpul galben si a iesit ovulul si s-a fecundat...........si aia a ramas...da ce se intampla cu ea nu mai stiu.........................
sa fiti optimiste caci optimismul atrage multi bebeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiii, da???????????????
lalalal sa nu te mai prind trista ca nu stiu ce iti fac....da?
iulia sa iti traiasca samburelul.sa fiti sanatosi 40 de saptamani, ok? va pup
oana suucces la analize.......sa fie bine................ma bucur ca gandesti pozitiv............te pup si pe tine....
noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
cami_antonia spune:
fetelor cate emotii in acest capitol....fiecare cu trairile ei....eu cred ca trebuie sa aveti mai multa credinta si mai multa incredere in Dumnezeu si in ce puteti face voi....e bine de luat si cate o pauza de forum din cand in cand....caci intr-adevar creaza dependenta....
iulia felicitari pt samburica....sa ai grija de tine....sa nu ridici nimic greu mai mult de 1 kg daca ai placenta desprinsa....protejeaza-te primele 3 luni cat mai mult....
pupici
noapte buna

16+
Camelia
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor.Cine bea o
cu mine, dau la toata lumea. Anidaz si Lalala o sa imi para rau daca nu mai intrati pe forum, dar pana la urma este alegerea voastra. Oricum eu sper sa mai intrati. Iulia inca o data felicitari din toata inima si sper sa se ia la toata lumea
.
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Ca sa mai destind un pic atmosfera va spun o discutie care am avuto cu fini mei. Fina mea este si verisoara mea si cu ei am fost la mare in concediu, si vorbeam de copii, ei stiu de cand incercam sa avem copii, si iam intrebat ca ei nu vor sa fac copii ca sunt de aceasi varsta cu noi, adica toti 4 suntem de aceasi varsta(27 ani), eu , sotul, verisoara mea si sotul ei, si mi-a raspuns cat se poate de seriosi ca si-au facut un calcul si luna asta vor sa faca un copil. Finul meu deja a si facut calculul cand trebuie sa nasca, atunci am ras de el cu pofta si i-am spus ca el are impresia ca de prima data o sa ramana insarcinata? da se poate dar nu este sigur. Deci mai sunt si alti care nu stiu ce greu se face un copil mai cred ca de prima data reusesc. Au fost niste draguti.
cat am scris, dar sper sa va aduca un mic suras acesta intamplare.
si eu vreau bebe!