Aspirante optimiste > 20 (342)
Raspunsuri - Pagina 7
titi143 spune:
Nu stiu daca v-am spus dar nu de mult am aflat ca o sa fiu matusa, cumnata mea este
, are deja 2 luni si jumatate. Eu la inceput cu rusine recunost ca am fost geloasa, poate si acum sunt un pic dar ce sa fac, asta este viata. Ei au avut noroc, au incercat putin timp si au reusit cand se asteptau mai putin, cand erau in concediu.
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Ieri cumnatul a fost la serviciu, iar cumnata era programata la doctor, si ne-a rugat pe noi, sotul si pe mine, sa mergem cu ea. Ne-am dus iar pe mine ma lasat inauntru cu ea la ecograf, si acolo am vazut o minune, o frumusete mica, un bebic mic mic, cand am vazut mi-a venit sa plang de fericire. Cu toate ca nu este al meu tot in familie este.
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Voi nu cumva stiti la 2 luni jumatate doctorul poate sa ne spuna daca sunt gemeni sau este unul singur? Ca ei au in familie si din partea si din a lui gemeni, din partea bunicilor lor. Ei in secret vor gemeni, dar ce o sa fie , va fi , numai sanatos sa fie.
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Azi se mai duce o data la doctor ca ieri la doctorul care a fost nu era cum sa faca poza la bebit, iar la cel de astazi poate, daca vreti maine va pot posta poze cu cel mic.
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Sar putea tot noi sa mergem cu ea astazi, abia astapt sa il mai vad o data, sper sa il pot vedea mai bine si sa ii aud si eu bataile inimioarei, deoarece la celalalt nu am putu auzi ca nu avea o aparatura rea performanta.
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Apropo nu stiu daca stiti dar analizele care trebuie sa le faca, cum ar fi toxoplazmoza si alte analize genetice se pot face la o varsta asa de mica. Se vede ceva?
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
A da am auzit ca aici in Cluj la spitalul de contagioase se fac toate analizele genetice gratis. Nu stiu cum le spune la analize , verisoara mea stie. Daca vreti o pot intreba.
si eu vreau bebe!
buburuza1979 spune:
Neata fetelor
Va scriu pe fuga pt ca azi tb sa fug la munca...s-a terminat concediul

Toxoplasma si analizele din gama ei le face mama pt a vedea daca EA le are... in cazul in care le are poate afecta bebelusul. Toxoplasma e din gama virusologie nu genetica... 

http://tt.lilypie.com/ZiFyp3.png
buburuza1979 spune:
Iulia eu lucrez la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" ...
Asa ca sa stii daca suntem colege sau nu 

http://tt.lilypie.com/ZiFyp3.png
titi143 spune:
Cat despre mine , eu fac stimulare ovariana de 2 luni si pana acum nimic, luna inca nu stiu daca sa prins(eu sper si ma rog), dar voi ce spuneti luna viitoare sa mai fac sau sa las o luna pauza? Doctorul meu mia spus ca cel putin 3 luni trebuie sa fac tratamentul si apoi sa vedem daca fac pauza, dar eu in el deja nu ma prea incred. Stiu ca deja vorbesc de tratamentul de luna viitoare si nici nu stiu daca sa prins luna asta, dar deja de atata timp incerc ca sunt obisnuita cu tratamentele si medicamentele din fiecare luna.
si eu vreau bebe!