Aspirante optimiste > 20 (342)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui buburuza1979

eu sunt pe aici
Oana sunt alaturi de tine pt ca stiu prin ce treci ... acelasi lucru l-am patit eu anul trecut si vba ta nici nu am apucat sa ma bucur bine ca s-a si terminat ...
analizele mi-au fost bune si nici azi nu stiu sigur de ce ...
dr. mea a pus pe seama efortului fizic ... eu sunt balerina si am avut niste spectacole grele de sustinut in perioada aceea ... de altfel avortul s-a declansat chiar cand eram pe scena...
tu iti aduci aminte sa fii facut efort in per cand ar fi tbuit sa se lipeasca oushorul? ai ridicat ceva greu?

si ca sa vezi si partea plina a paharului eu dupa patanie am tot cautat pe net info despre avorturile astea spontane si peste tot am gasit ca una din 10 femei o pateste si de obicei se intampla cand oul "nu este bun" si natura isi face tba dandu-l automat afara asta ca sa nu iasa un copilash cu probleme ...

lucrul asta sa stii ca pe mine m-a ajutat f mult in recuperarea psihica...
de multe ori cica atunci cand se produce "imperecherea" dintre oushor si registrul cromozomial nu se pupa ca sa ma exprim asa si atunci oushorul este bolnav si daca il fortezi sa stea inauntru poate sa iasa un copilash cu probleme ... poate ca asta a fost si la tine si nu tbuie sa iti pierzi speranta ...

tu ti-ai facut inainte analizele de sange (toxoplasma, citomegalovirus, herpes, rubeola, listeria etc.) ???

http://tt.lilypie.com/ZiFyp3.png

Buburuza, exact de analizele de care zici ma voi apuca. Nu le-am facut ca pana acum problema era de concepere, deci ne-am axat pe cele hormonale.
Iar de ridicat sau efort nu poate fi vorba...tocmai ca mai patisem o data, am stat foarte linistita in pat mai mult.
In we asta in afara de putin mancare facuta pe fuga, am stat doar in pat.
Om vedea ce zic analizele.

Oana

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Eu tocmai ca nu m-am apucat de concepere de data asta pana nu le-am facut pe astea... toxoplasma duce de cele mai multe ori la pierderea sarcinii ...
eu le-am facut dupa avort si slava domnului ca mi-a iesit imunitate foarte mare la toate astea ... hormonale nici nu am facut pt ca daca am ramas o data gravida nu cred ca am probleme mai ales ca ciclul imi vine in fiecare luna la 28-33 zile max.
si acum inainte sa reiau procesul conceptiei le-am refacut ca sa fiu sigura ca intre timp nu s-a modificat ceva ...
dupa parerea mea astea sunt mai importante decat cele hormonale!!!
cele hormonale eu zic ca le faci daca trec mai mult de 6 luni de incercari nereusite.
virusii astia sunt foarte periculosi si repet ... de la toxoplasma nu se poate tine sarcina ...

si in caz ca asta a r fi buba nu ar tbui sa te sperii pt ca in ziua de azi exista tratamente si monitorizari si trece repede... si dup-aia o sa faci bebei frumosi si destepti fara probleme ...

eu de fiecare data cand aud o fata ca vrea sa ramana gravida o sfatuiesc sa isi faca analizele astea mai intai ca sa fie linistita dupa... sunt cele mai importante pana la urma !!!

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intrebare care ma arde de azi de dimineata !!!

azi am experimentat dureri de spate si presiune in burta ca la ciclu desi mai am cam 9 zile pana sa vina (daca vine la fix)... sunt in Z20.

durerile astea pot fi si la ovulatie? pt ca sincer eu nu prea stiu cand ovulez ca nu am stat niciodata sa masor ceva ...
si mi se pare cam tarziu sa ovulez acum.
dar nu stiu ... intreb si eu ... la ovulatie aveti vreo senzatie ciudata sau asemanatoare cu ce am scris mai sus?

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

beatrice eu inteleg ce zici. am avut o zi foarte nasoala..si faza cu oana m-a darmat..asta dupa camy si monica_dicut...

simt ca alerg dupa ceva si ca ma pierd pe drum in discutii..nu stiu cum sa va explic...

iulia stiu ca ai fost azi..poate nu crezi dar m-am gandit la tine...ce oare o face...

si la gessy ma gandesc ce mai face....

buburuza...stii care-i treaba..ca am tot citit si am inrtebat ce si cum simti.sunt aceleasi simptome pt ovulatie...ciclu...sarcina.Eu iti doresc sa fie bine

iar oana...eu nici nu m-am apucat de bebe pana nu am vazut ca toco..clamidia si toate astea sunt in regula.Pt ca ti se taie visul aiurea cand as putea face ceva sa evit(vbine..daca tine de aceste analize). ca oircum atatea avorturi spontane la femei perfect sanatoase sunt incat ...

ok..de urmarit o sa urmaresc subiectul..o sa scriu mai rar dar bin

si va pup...
si iulia nu ma culc in seara asta fara noutati de la tine(ai promis poza)

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Acum vreau sa ma bucur si eu<daca mai pot si sa va anunt ca astazi am avut intalnire cu samburica.Avem varsta echografica 6 sapt si o zi ,5mm(?)si 115 bpm.Fetele valorile sunt bune?Doctorita mi-a spus ca da.Mai am o mica desprindere dar mi-a spus ca se va lega bine.Saptamana viitoare merg la medic si poate imi recomanda utrogestan desi mi-a gasit corpul galben pe partea stanga.Lala imi pare rau pentru starea ta.Incearca sa te detasezi putin,sincer.Ai o zi proasta din cauza hormonilor.Te pup si o sa incerc maine sa pun o poza cu samburica din burtica.O sa razi peste cateva luni cand o sa fi graviduta si pote o sa recitesti.Nu dispera(stiu prin ce treci )si eu imi doream enorm si cand o auzeam pe cea gravida ca nu trebuie sa disper ma apucau nervii.imi spuneam ca ce-i pasa ei,ea este gravida si imi spune mie sa nu ma stresez prea tare.Mergi si vezi unde iti este buba si trebuie sa crezi cu tarie in sansa voastra.Pupici.

iulia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ooo ce ma bucur!!!!
dar ce inseamna ca a gasit corpul galben acolo? daca doctorita a spus ca e bine inseamna ca e bine(eu nu ma priceop)
si si? cum a fost?? adik impresii..amanunte...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

iulia sa-ti traiasca samburel sa fie sanatos !

apropo... hai mai fetelor ! trebuie sa fim tari ! Dumnezeu e SUS si ne apara ! Eu tot timpul zic ca e cineva acolo sus care ma iubeste si ma apara de rele, mama mea a murit cand eram mica si de aceea imi doresc un copil al meu sa-i ofer dragostea de mama de care eu nu am avut parte. Trebuie sa reusim, sa fim optimiste, sa ne trezim dimineata cu ganduri bune si pozitive sa spunem ''azi reusesc!'' pt. ca maine e in fiecare zi. Chiar daca sunt de putin timp aici si nu am experienta voastra si inca nu's casatorita legal cu toate ca'l numesc sotul meu, m-am atasat mult si mi-ati dat incredere in mine, sa ne sprijinim unele pe celelalte. Din partea mea aveti tot sprijinul si un umar pe care sa plangeti.

Imi doresc un

....hai ca puteti
http://tt.lilypie.com/ymwHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Lala,inseamna ca samburica s-a desprins din corpul galben(cred)dar cert e ca acel corp galben il hraneste pe samburica.Daca nu exista trebuia sa iau progesteron pentru sustinere la greu.Eram extrem de emotionata mai ales cand a dat drumu la sonor si am auzit bataile inimii.Acum trebuie sa ajung la medic si sa vad ce spune dansa.Lala te rog sa treci peste starea asta si sa-ti gasesti o preocupare.Sincer.Si eu incrancenata pe chestia cu bebe si in perioada aceia mi-a luat-o menstra razna.Cand mi-au venit niste proiecte profesionale mi-am luat gandul de la bebe(recunosc ca citind despre toate problemele fetelor de pe forum incet,incet am inceput sa cred ca nu o sa am un bebe fara lupta).Prima lupta a ta o sa fie cu reglarea menstrei(dupa teste hormonale)si in cel tarziu 6 luni esti gravi.Tot nasica ta virtuala o sa raman

iulia 6+

Mergi la inceput

Iulia ma bucur tare mult pt tine

Haideti fetelor ca uite mai sunt si vesti bune ...stiti voi ...una calda una rece ... pana la urma toate vom fi bine ...tb doar sa avem rabdare...

Mergi la inceput