Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Aralia

Neatza feteleeeeee!
In sfarsit ma simt si eu om, acum dimineata nu a mai avut febra Alexia.
Vroiam sa va spun ca nu a fost viroza ci Roseola Infantum, o boala de-asta de bebei ca rubeola dar mai usoara (CUM O FI UNA GREA???).
A avut febra mare 4 zile, in a cincea eruptie cu bubite mici pe fata, trunchi, in urmatoarea zi si pe membre, ganglioni inflamati peste tot de era copilul meu numai galme, lipsa apetit (a slabit tare) mananca bine numai lapte, fructe bucati sa le pape din mana.
Ii scosesem masa de la miezul noptii si acum am bagat-o la loc, sa isi revina cu greutatea ca ziua face greva foamei...
Dar acum dimineata bubitele erau fffff palide, aproape ca nu se mai vad, asa ca mergem spre insanatosire!!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Aralia , multa sanatate !

DAR sa stii ca ati avut RUBEOLA ! La roseola infantum NU se inflameaza ganglioni asta este specific doar RUBEOLEI.
Asa ca poti taia de pe lista o boala a copilariei.
Daca dai cautare chiar aici pe DC vei gasi articole despre ambele boli si te vei convinge de faza cu ganglionii.
Pup fetele.

PS : la mine ambii au avut roseola sa ca sunt maestru in a identifica pacostea mai ales ca asta nu da imunitate si poate reveni oricand pana in varsta de 2 ani.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

M-am uitat...[:P]
si la una si la alta zice de ganglionii de la gat ca se umfla: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1122 si http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=64
Acum ma gandesc ca poate o fi fost altceva, ca ea ii avea si pe cei inghinali si poplitei inflamati, pe langa cei de la gat si cei de pe ceafa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor,

please help cele care va pricepeti...

cu ce pot curata niste papucei din piele intoarsa de-ai lui Eric? Ca sa nu-i stric, totusi....
precizez ca sunt un portocaliu inchis, foarte frumosi si n-as vrea sa-si piarda culoarea sau sa-i patez...

mersic!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Andreea, eu curat incaltamintea de piele intoarsa cu o perie de silicon pe care am luat-o de la Leonardo. Daca e murdarie mai nasoala nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aralia

Andreea, eu curat incaltamintea de piele intoarsa cu o perie de silicon pe care am luat-o de la Leonardo. Daca e murdarie mai nasoala nu stiu...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

mersic

o sa incerc si eu asa... nu e murdarie urata, doar cum l-am tot incaltat s-au mai innegrit putin in varf mai ales...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Buna la toata lumea

Stiu ca am lipsist foarte mult, de aceea nici nu m-am chinuit sa citesc din urma. Sper ca toti bebelusii sunt acum fetite si baietei mari ca Cezar al meu este. Avem 4 dintisori si umblam pe langa mobila foarte bine. Nu avem premergator asa ca asa incet pe langa mobila sau pat ajungem noi unde vrem, in rest in patru labe e mai rapid ca un ferrari .

Eu m-am intors acum la 1 la lucru si sunt inca bulversata cu programul meu, adica dimineata lucru, dupa -masa Cezar, dar ma obisnuiesc eu. Vara aceasta a fost, fara sa ne asteptam, plina de mini vacante. Am fost la munte, la mare si ne-am simptit foarte bine.

O sa mai intru sa mai citesc sper sa am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANDREEA - eu am gasit o solutie pt curatat piele intoarsa, incolora - se poate folosi la orice culoare, incerca in cora, carrefour, leonardo, era parca de la kiwi practico..nu stiu sigur...e si spray si la tub cu periuta.

SANDUTA - bine ai revenit.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sanduta, si cu piti ce faci? cine sta cu el?
eu tot in tratative cu bunicile..mai am o luna in care sa le lamuresc, altfel..cresa scrie pe noi..:):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Buna....
Azi am fost la plimbare cu o mamica cu 2 copilasi.O fetita de varsta lui Raul si un baietel de 2 ani ... Sa vedeti distractie ... unul stanga .... alalt vroia in brate ... Dar in final cand cel mare o pupa pe cea micaaaa ..trec toate

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Noapte buna...Merg si eu la nani ....

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

nimeni pana la ora asta!!!!!....