Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
eu tot uit sa ii cumpar olita.... In momentul de fata probabil ca nu va face altceva decat sa si-o puna in cap 
.
Doarme puiul meu de 2 ore si am avut si eu timp de mine ...sa ma fac
... Nu ca as pleca undeva ...dar sa ma mai simt si eu flumoasa chiar daca am pepenele in fata ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Victo eu nu am nimic de la ce ai spus tu dar ea poate sa aiba ,o sa incerc sa vad cum reactioneaza.
Ank eu am vazut cu ham![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Victo spune:
ha ha..super ideea cu olita si hamul..ma, dar daca se ridica..tot aiurea e..eu ma gandesc sa stau langa el..sa n-am surprize..
aralia..imi pare rau ca a trebuit sa treceti printr-o asa perioada urata!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Lala_D spune:
Eu tot nu pricep de ce vreti voi sa va stresati cu olita de pe acum ( sa va stresati voi, nu puii).
Mai profitati un pic ca sunt mititei, au tot timpul pentru olita dupa un an...sau doi ![]()
Dar ma rog...pe mine sincer ma manca limba, nu dati tare ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Roxxy80 spune:
Sunt total de acord cu tine. Am vrut si eu sa scriu cam acelasi lucru mai devreme, dar m-am gandit sa nu creez discutii. Eu sunt absolut convinsa ca puisorii nostri nu sunt pregatiti pt etapa olita la varsta asta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Eu tot nu pricep de ce vreti voi sa va stresati cu olita de pe acum ( sa va stresati voi, nu puii). Mai profitati un pic ca sunt mititei, au tot timpul pentru olita dupa un an...sau doi Dar ma rog...pe mine sincer ma manca limba, nu dati tare O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
Roxxy80 spune:
Eu din cate stiu varza se digera f greu si nu aduce nici un aport in organism. S-ar putea sa ma insel. Eu nu i-as da varza acum.
| citat din mesajul lui ancadragoman sa nu ma injurati dar vreau sa intreb ceva...pot sa ii dau mancare de varza? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
bb_yasmi spune:
anca eu i-am dat iasmIneIi mancare de varza cu piept de pui si cartofi. nu a avut nici o problema.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
karina1976 spune:
Suntem si noi prin zona.
Am venit de afara si acum dam navala in jucariile fratiorului.
Ia uitati ce face terorista mica:
http://www.holdthatpic.com/albums/karina1976/piticii
ultimele poze.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Aralia spune:
| citat din mesajul lui totulii ARALIA pup puiutul mic si insanatosire grabnica mama de serban pavel(28.11.2007) poze povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |
Si eu pup mucosul mic!

Sa va faceti bine, daaa?