Pepenasi de iulie-august 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Camy daca ai nevoie de ceva, sa ne spui! O recomandare, orice... Vei avea si tu puiul tau, sunt convinsa!

Didi v-am vazut in seara asta langa benzinaria agip de la poli. Sigur erati voi. Cristi strangea carutul sa-l bage in portbagaj. Din pacate eu vb la telefon si Dragos era preocupat cu fii-sa.

Anna pai cica petale de flori, un banut, miere, lapte....eu sper ca nasa sa se limiteze la petale de flori si banutul de argint (pe care stiu ca-l tine la dezinfectat saraca:) )

Ma'c la baita...revin

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

maitreyi esti binevenita, chiar am vrut sa-ti zic ca pentru mine esti o prezenta la fel de "solara" ca si Diana Mirela (si chiar semanati un pic), eu va spionez dincolo la scutecelele voastre

Monule imi pare tare rau ca vindecarea merge mai greu, atat de mult imi doresc sa vii aici intr-o zi si sa spui ca esti bine si e soare pe strada ta..., pisoii cei simpatici, apropos, Codrin are tot ochii albastri ca si Cris?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

multumesc

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele si bine v-am gasit la clubul scutecelor!

Camy muulta bafta, rabdare si nervi de otel!! Vei reusi, sunt sigura. O sa ma rog pt. tine sa-ti deschida DD calea!
Mona sper sa gasesti de data asta un dr. bun, sa te vindeci si sa treci peste greutatile astea!

Noi botezul o sa-l avem pe 13 sept., sper ca nu e vreo sarbatoare, ceva...Fetele din ardeal pe la noi ce datini si obiceiuri sunt, sau is la fel peste tot? Noi vom fi doar familia, nasii de cununie, nasii de botez, vom face ceva simplu.

Fug ca Miruna se lupta cu colicii si e randul meu la plimbat...ca pana acuma o fost la bunica.

o seara placuta !

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut cu buna seara la toata lumea!!!

Daca tati tot sa dus sa culce el juniorul ma apuc rapid de scris pana nu se trezeste asta mai mic

Flory, felicitari pentru gangureli!!!Dar te rog mult sa nu te stresezi ca nu se intoarce de pe o parte pe alta!!! Fiecare copil e unic si se dezvolta in felul lui! Ca la cati pepenasi sunt aici ar fi chiar culmea sa gangureasca si sa o ia la fuga deodata!
Iti spun din experienta de bebel lenes (Stefan) care a stat in fundulet la 8 luni jumate cand altii mergeau deja tinuti de manute.

sursula port bebe care l-ai vazut tu este de fapt un warp, se leaga www.mobywrap.com/t-instructions-NewBorn.aspx" target="_blank">asa si la Matei ii place sa stea in el, nu foarte mult, dar caldura dintre noi il linisteste. Eu l-am comandat de la cineva de aici de pe forum si a costat 50 de lei.

Mona, multa sanatate si sa auzim ca se termina acest cosmar cu gaurile tale din sold!!Eu sincer cand te citesc cu cat calm povestesti ma apuca tremuratul...nu cred ca as suporta sa stiu ca am gauri in sold si ca medicul nu-i la cabinet cand am de mers la control...esti foarte puternica!

Didi, dau fuga sa vad si pozele voastre, ca trebuie sa-l vad si pe bebe Tudor de sursula sa vad daca chiar seamana sau nu cu al meu

cristina_26 sa stii ca eu azi am fost dezamagita de ce am vazut aici la Bistrita pt baietei de botez! Nu mi-a placut nimic. Noi trebuie sa imbracam puiul in alb si tot ce am vazut erau numai hainute din plastic nu cred ca as putea sa-l imbrac cu o camasa de plastic As vrea o salopetica alba simpla cu ceva broderie gen ingeras sau ursulet brodat cu argintiu Am vazut ceva, dar era marime mica, nu incapea pe ursuletul meu....

Ileana distractie maxima la munte! Sa stii ca sigur ii va prii lui Vladut acolo! Stefan al meu de fiecare data cand urcam la Tihuta sau la Colibita dormea bustean! si manca de rupea tot ce i se dadea in mana!

Camy, iti doresc din tot sufletul sa gasesti acel bebelus care te asteapta sa-i fi mamica! Si sa nu-ti impui singura limite! In sensul de ati spune ca "doar peste un an" NU! Gandeste-te ca o sa reuseste si ca timpul care o fi, conteaza mai putin!Nu ai activat PM ca am vrut sa iti trimit ceva, poate imi dai o adresa personala de mail.

SunSmile plsss detaliezi un pic acest obicei cu baita pt bebe de a doua zi???Ca eu nu stiu despre ce este vorba.

trimit mesajul pana nu-l pierd si revin cu detalii despre noi

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

bine v-am gasit la clubul scutecelor!!!

inca 4 ani impreuna!uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

camy Doamne ajuta sa fie bine si sa iti gasesti un pui deosebit asa ca tine!

M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele mele dragi, imi pare asa de rau ca n-am prins ultima zi de la odisee, dar sunt aici in prima noastra zi din urmatorii cei mai frumosi ani. Va pup pe toate si va iubesc.

Voi sunteti toate niste flori
In vaza mea cea virtuala.
Cand va citesc ma trec fiori
Si va iubesc, nu-i vorba goala!

Mi-ati fost suport de la-nceput,
Cand nici nu mai puteam de greatza.
Si cam pe toate v-am stresat.
Chiar nu stiam cum sa fac fatza!

Si voi doar vorbe dulci mi-ati zis
Cand tot strigam ca nu mai pot.
Imi sunteti dragi de nedescris
Si va iubesc eu mult de tot!

Apoi cand timpul a venit
Sa vina Filip dragalash
V-ati pus si voi pe chiuit
Ca sa-l primiti pe pepenash.

Noi toate am trecut prin multe
Ne-am confesat mereu prin scris.
Fie c-au fost necazuri crunte
Sau bucurii de necuprins.

E trist acum ca s-a-ncheiat
Si odiseea noastra draga.
La scutecele-am apucat
Sa ne-adunam din nou degraba.

Vreo 4 ani vom sta aici.
Sa tot avem ce povesti.
Despre ai nostri dragi pitici
Doar lucruri bune om vesti.

Asa ca la-nceput de drum
Va pup si dulce, si-apasat.
Sa nu ne despartim de-acum
Sa ne-nmultim neaparat!

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

O sa ziceti ca-s tzacanita...dar vreau sa va intreb, folositi deodorante sub brat? Sa va povestesc pe scurt ce am patit eu azi...
Pana acum nu am folosit nici un deodorant pentru ca imi era frica sa nu curga pe san sa ajunga la sfarc si eu sa uit sa ma spal...de fiecare data spal sanii dupa ce il alaptez pe Matei, ii pun curati in sutien pt ca este foarte fomist si mie mila de el sa-l pun sa astepte pana ma spal inainte...in fine,. asa fac eu. Azi i-am dat sa pape pe la 3 si am facut un dus dupa toata treaba...si deodorantul imi facea cu ochiul din dulap, aveam de mers si prin oras ceva mai mult...si transpir tare mult de cand alaptez. In fine, pun deodorant, ma imbrac si mergem in oras.Nu stam foarte mult, iar pe la 6 cand la apucat foamea pe Matei fug si spal repede sanul si incerc sa-i dau sa pape....mai fetelor a urlat ca din gura de sarpe!Urla cu sanul in gurita!Dastea nu mi-a mai facut...eram disperata ca plangea si suspina si scoate el asa niste sunete necajite de iti vine sa-l mananci! Cu greu l-am linistit...cam dupa o jumatate de ora a inceput sa manance.
In fine...trece, iesim un pic prin curte, seara la ora 9 dupa baita il pun din nou la san....din nou aceleasi urlete!Nu stiu...nici nu apucam sa-i dau sanul ca el si urla... Atunci imi aduc aminte de deodorant! Ma duc ma mai spal o data si sub brat ma intorc, pun din nou bebele...urla din nou... il ia tati si il linisteste io stau traznita si ma uit la tavan ... dupa care imi vine ideea sa-mi dau jos tricoul de pe mine si sa-mi iau bluza de la pijama...si ce credeti fetelor??? Cum l-am luat in brate si si-a varat nasul in pijamaua mea transpirata cum a incetat brusc din plans si mi-a cautat sanul... sa varat cu nasul in subsuoara mea si a papat linistit!!! Eu il alaptez stand intinsa pe pat si el lipit langa mine.Nu mi-a venit sa cred!!
Sunt convinsa ca era derutat ca nu-si gasea mirosul!! De lapte, de transpiratie...de ce o fi ...dar nu era ceva in regula cu bluza si pielea mea! Ptiuuuu sa inteleg ca nu mai pup deodorant pana il intarc?

M-am lungit...sper sa aveti rabdare sa cititi!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, da, noi eram . Am iesit in seara asta pentru prima data in poli la plimbare, si chiar ne gandeam la tine. O sa mai incercam si maine dimineata sa ajungem acolo, sa vedem cum vom sta cu traficul. Noi locuim pe langa soseaua virtutii, aproape de lacul morii.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

ana, intr-adevar sunt bebelusi care nu suporta mirosurile de deodorant, cu atat mai mult cu cat pana acum nu ai folosit. Ma tem ca intr-adevar nu trebuie sa mai folosesti deodorant cat il alaptezi, mai ales cand iesi cu el in oras, mai tarziu poti sa incerci sa fol deo cand esti acasa, sa ai cum sa te speli si schimbi daca nu e de acord cu noul parfum. Insa bucura-te ca de-acum vine toamna deci.....mai putina transpiratie
Scuze ca am intervenit eu, dar eram prin zona .

Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Bine v-am gasit fetelor la scutece(cam greu am gasit dar am gasit pana la urma) fetelor am o rugaminte cine modifica la mine datele lui puiuta mea Sara Alecsia nascuta pe data de 30.07.2008 cu 2.980, 49 cm,Apgar 10,38 de saptamani, iar mami nascuta pe 22.05.1982. Multumesc anticipat ca nu stiu sincer cum trebuie modificat! Cine imi spune de unde iau infacolul ca vad ca la voi a dat rezultate si tare as vrea sa scapam de colicii! Mersi Sun de raspuns.

ankuta

Mergi la inceput