Pepenasi de iulie-august 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

colac peste pupaza,mi s a mai umflat si intr o parte operatia,habar n am ce poate fi...cand o sa ma duc la chirurg o sa trec si pe la dr ginecolog.

ma simt f slabita,parca am imbatranit brusc cu 20 de ani...mi e asa frica sa nu patesc ceva...

DARA,iti multumesc ca ai intrebat de mine

ANKA,poate mai imi trimiti o data denumirea clinicii si eventual nume de chirurgi f buni.

DIANA MIRELA,poate ma poti ajuta si tu,pt ca esti in bransa.adica eu vreau sa merg la o clinica particulara,cea pe care mi o recomanda anka,dar nu stiu exact la cine sa ma duc...iti multumesc pt pontul cu sticla mare de betadina,am reusit sa cumpar de la o farmacie dona de aici.mi au adus o pe comanda.am dat pe ea in jur de 75ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetele care ati facut botezul, ce ati pus in cadita la baita de a doua zi? Ca eu in afara de busuioc nu mai stiu ce ar trebui... Noi vineri o botezam pe Ioana, dar petrecerea inca nu am stabilit cand o sa fie, ca avem de organizat aproape o nunta - cam 100 de persoane.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

si noi avem botezul lui bebe peste 2 saptamani,dar eu chiar nu ma stresez.va fi ceva intim,vom avea in jur de 15 familii...vom face la un restaurant,asa ca nu tb sa ma ocup de prea multe...tb doar sa ma tund,sa ma vopsesc...,ca nu m am mai tuns de cand am ramas gravida..am vrut sa mi las parul lung,dar acum imi cade f f tare,desi eu n am avut probleme pana acum cu asta...

de imbracat probabil imi voi lua ceva,desi stam f f prost cu banii...se duc f multi bani pe betadina,fese,leucoplast,mai ales ca acum tb sa schimb pansamentul de 2 ori pe zi si tb sters f f bine in ambele gauri.

Mergi la inceput

pe 20 sept botezam si noi,exact la o saptamana dupa botezul lui scartumus.
bebeluscul meu e tare zambicios si vorbaricios.el si noaptea daca se trezeste,rade.

DIANA MIRELA,voiam sa te intreb,daca bebe are canalul lacrimal infundat si nu merg cu el la dr sa i l desfunde,toata viata ii va lacrima ochiul?sau pe parcurs i se va desfunda?ca am citit ca asta se face cu anestezie generala si mi se pare cam riscant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

maitreyi esti binevenita, chiar am vrut sa-ti zic ca pentru mine esti o prezenta la fel de "solara" ca si Diana Mirela (si chiar semanati un pic), eu va spionez dincolo la scutecelele voastre

Monule imi pare tare rau ca vindecarea merge mai greu, atat de mult imi doresc sa vii aici intr-o zi si sa spui ca esti bine si e soare pe strada ta..., pisoii cei simpatici, apropos, Codrin are tot ochii albastri ca si Cris?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ILEANA-si noi am scapat de colici cu Infacol.E intr-adevar licoarea minune!:)

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bine v-am gasit dragele mele prietene la scutecele!
Didi foarte frumoase pozele de la botez.
Anna nici eu nu am primit raspuns de la celule.
Camy te felicit ca esti ambitioasa si ca vei merge pana la capat cu adoptia.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

BOTI si eu visez la ziua asta...,de fapt,cel mai mult visez la vara viitoare,cand sper sa fiu vindecata si sa merg cu strumfii in vacanta...cat despre culoarea ochilor lui bebe,habar n am cum este...sunt gri deocamdata,dar m am uitat in poze si asa ii avea si cris la 3 luni,abia la 5 luni i s au facut albastri...eu sper sa fie tot albastri,ca de,fetelor le plac baietii cu ochii albastri

CAMI,sa te ajute dumnezeu sa iti implinesti visul!ce porcarie cu birocratia din tara noastra,adica statul prefera sa fie copii abandonati in camine si spitale,decat sa i ia cineva care sa le ofere afectiune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mona ... du-te si tu odata la un dr sanatos la cap care chiar isi face meseria, nu la astia care dau din umeri ... Adica ... iti urez sa se intample asa si sa redevii o persoana fara asemenea probleme.

AnnaBaby wowwwww, 100 de persoane???

cristina unde pe net ai comandat infacol??? Mi-e greu sa-mi imaginez ca e vreo firma care trimite din afara 2 - 3 cutii. Dar sper.

sursula tu de unde ai luat?

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Bine ati venit la scutecele!!! V-am urmarit odiseea cu mult drag, m-am bucurat pt fiecare bebelus in parte si am plans pt ingerasul Darius... Eu va doresc multa rabdare, multa incredere in fortele voastre si instinctele de mamica, pt ca e bine sa tineti cont si de ele nu numai de ce zice dr, uneori o mamica stie cand puiul ei nu se simte bine, chiar daca dr spune ca nu e asa...
Va pup pe toate cu drag!

P.S. Violeta29 a nascut? . Aaaaa, mi-ar fi placut sa va vad si eu pepenasii frumosi, insa am vazut ca e contul de poze parolat .....

Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc

Mergi la inceput