Pepenasi de iulie-august 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
SunSmile spune:
Cuscri si eu te iubesc! Tare! Nu degeaba o botez pe nora-ta de ziua ta!:) Ce face Filipanu?
Ana_a nu stiu scumpa pra multe nici eu. Doar ca dupa botez copilul trebuie sa doarma in panza aceea numita crasma. Apoi nasa ii face baita in care se obisnuieste sa se puna diverse lucruri, care cica simbolizeaza cate o trasatura a bebelui (sa fie dulce ca mierea, de ex).
Cu bluzita si deodorantul inteleg situatia. A mea nu e asa sensibila dar cand suntem afara si sunt data cu parfum, tare ce nu-i place sa-si bage nasucul in gatul meu, sub par (cum face acasa). Asta e, i-am explicat ca eu fara anti-perspirant si fara parfum nu pot sa ies. Cand venim acasa ma spal bine, ma schimb in haine de casa si gata.
Didi poate ne zarim dimineata. Nu stiu la ce ora ajung prin parc, pt ca am multe drumuri de facut cu botezul asta dar poate. Daca nu, sigur ne mai vedem noi in alta seara/zi. Eu stau chiar pe strada pe care erati parcati...dar mult mai sus...de fapt e o alta strada in prelungirea aceleia.
Fii-mea a mancat niste amarati de 130ml si a adormit lemn. Pot s-o arunc in sus si in jos ca tot nu se trezeste
Da' cred si io dupa ziua de azi cand a ras si a gangurit pana la ragusire.:)
Ma'c sa mai pun funditze la marturii...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ana_a spune:
sursula, m-am uitat mai atenta la pozele cu Tudor, da, se aseamana ca amandoi sunt facosi ![]()
didi, am vazut si pozele voastre, tare mult mi-a placut poza in care o asculta pe strabunica!! ![]()
Gata, fug la nani ca baietii dorm de mult, tati sa dus sa culce copilul si a sfarsit culcandu-se cu el
dorinutza82 hm...asa o fi, clar ca nu mai pun deodorant, macar de il obijnuiam de la inceput
Oricum, nu-i mare lucru...in general si mie imi place mirosul de piele curata mai mult decat deodorantele
o fi semanand cu mine??
si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
boticelina spune:
Ana exista antiperspirante neparfumate
Eu si Bujo ne-am dat de ceasul mortii in ultimele luni de sarcina pana am gasit pentru ca si bebelusii prietenelor mele au avut aceeasi reactie ca si puiul tau. Nancy vad ca nu obiecteaza daca ma dau cu styck-ul meu obisnuit dar evit oricum pe cat pot sa-mi schimb mirosul.
Eu am gasit unul Mitchum in farmaciile NewLife, Bujo gasise ceva mult mai fain si mai natural, n-avea nici aluminiu in el...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
clabur spune:
Liniste si pace la noi in cartier si hop si eu pe bulivard.....
Ana eu le-am dat fetelor (si celei mici si celei mari) Gripe din ziua in care am venit de la spital. De trei ori pe zi cate 2,5ml. Scot tetina biberonului, pun siropul in ea si bebe o absoarbe instantaneu. Asta pentru ca suntem pe formula. Pentru cei alaptati la san.....nu stie mama caci ale mele nu au fost bune decat de suzeta.
Andreea mie mi-a venit raspunsul pentru celulele stem de la Cryo Save saptamana trecuta, acum trebuie sa prestez si plata ![]()
.
ileanna spune:
ana si eu sper sa aduca o schimbare in bine saptamana la munte si nu sa fie vreun sejur al groazei ... plin de colici si sa-mi doresc doar sa fiu acasa.
Foarte misto ce ai pove cu deodorantul. Am citit si eu dar nu am luat in serios, sincer. Si vorba lu' Sun, nici eu nu prea pot fara. Dar cateodata chiar am impresia ca bblusii astia sunt inca niste mici animalutze cu instincte f puternice.
boti mi-am adus aminte ca adusesei in discutie dormitul in pat cu bb. Eu dorm doar in camera cu el, pe o canapea. Dar cand are nopti mai proaste si nu tace nici macar in brate, dormim amandoi in patul mare si mi-e asa de dulce sa ma trezesc din cand in cand si sa vad corpusorul ala miiiiiiic miiiiiic langa mine ... si sa-l ating.
Altfel ... daca e sanatos sau nu ... nu stiu ce sa zic. Pentru un cuplu ... nu cred ca e sanatos. Pntru copil insa cred ca e ok. Dar depinde cum evolueaza sau depinde cum vrei si tu sa-ti organizezi viata. Am auzit ca este greu sau imposibil sa il mai dezveti dupa 1 an. Si ma gandesc ca daca dormiti impreuna, copilul se culca devreme ... tu te culci mai tarziu ... poate iti e teama sa nu-l trezesti ... poate vrei sa mai citesti o carte, sa te mai uiti la un tv, etc. Stii cum e, fiecare cu programul lui
(asta mai peste cativa ani, bineinteles).
E frumos si sa ai un copil independent si cu personalitate ... dar si o papusa lipicioasa de mami
.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
atb spune:
Bine v-am gasit la scutecele!!! Fie ca cei 4 ani care ne stau in fata sa fie plini de bucurii si impliniri, fericie si sanatate multa atat pepenasilor cat si mamicilor dragi! 
Ana a, ce dulce e Matei in costumasul lui de ursulet! ![]()
Dia_filipas, la noi in Ardeal nu prea sunt obiceiuri de botez, am vazut ca in Bucuresti sunt tot felul de chestii care se fac, cum ar fi de pilda, marturiile. Eu cand am citit prima data despre marturii credeam ca este ceva ce trebuie citit (ca la marturiile din nuntile americanilor)
, abia apoi am vazut ca sunt de fapt cadouri ce se dau invitatilor, dar de ce li s-or spune marturii chiar nu stiu... lamuriti-ma si pe mine plizzzz fetele din Bucuresti. La noi nu se "practica" baita de a doua zi de dupa botez, aceea despre care vorbeau Sun si Anna, cu banuti de argint, petale de flori etc etc. Interesant, dar la noi nu se face asta... de fapt la noi botezul se face pur si simplu in biserica, fara obiceiuri anume, si-apoi petrecere la restaurant si-atat. Nici macar invitatii de botez nu se fac la noi, lumea se invita verbal. Ce mi-ar fi placut sa am si eu niste invitatii ca ale Anaxenei! ![]()
Bujo, tare frumoasa poezia, te pricepi nu gluma! Diarux, multumim si tie de poezioara!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
ileanna spune:
Fetilor, mai vreu si eu niste id-uri de mess k nu prea am mamici pe lista (numai pe diarux) si vad ca nu mai am cu cine vb (nu ca as avea cand dar ... ). Care binevoiti dati-mi PeMeu. Multumiri.
clabur ce tare ideea cu tetina! Daca stiam eu mai devreme ... Acuma m-am obisnuit sa le pun in bibe (sigur exista mereu riscul sa nu manance tot ...).
ileanna spune:
atb am impresia ca e ceva de genul ca ai fost "martor" la eveniment.
Nu radeti de mine dar eu asa imi imaginez.
clabur spune:
Am reusit sa pun si eu niste poze la pepenasi dar bineinteles ca am incurcat borcanele si am "scapat" si niste poze dintr-o minivacanta de cand eram
dar ma iertati ca pana invat si eu.....tare greu cu tehnologia asta 
Biribu spune:
Bine va gasesc la scutecisti!!
hai sa zic de noi intii: a fost f frumos in vacanta, am zburat cu avionul, cam 3 ore jumate, bb a fost f cuminte, a papat de vreo doua ori, a dormit, a gingurit, fara probleme cu el. Anna mai dificiluta ca ea are energie multa de consumat si in avion cam greu, dar a fost per total ok. ea s-a bucurat din plin de mare, soare, piscina etc, bb pe la umbra dar si lui i-a prins f bine aerul de acolo, nu exagerez dar cred ca a luat juma de kil, ma rupa de miimi efectiv.
e un copil f cuminte (sa nu-l deochi) aproape ca nu plinge, decit de foame sau sa fie schimbat, ride cu sughituri de ne topeste, daca nu ride zimbeste, ne cauta permanent privirile sa se bage si el in seama. noi colici nu mai avem din fericire, si papa bine tot titi.
se joaca deja cu jucariile de la bouncer, le atinge cu minutele, le vorbeste acolo si se si cearta cu ele
, spectacol.
ne pregatim de botez duminica pe 7.
apropo de baita de a doua zi, noi din motive tehnice la Anna am facut-o chiar in aceeasi seara. si am pus si eu in apa ce m-a dus mintea pe mine si pe nasa, ca oricum obiceiul e mai mult o traditie populara nicidecum religios. deci se pune:
-miere
-lapte
-banuti de aur/argint
-petale de flori
-ulei sfintit de la botez
-griu
si nu mai tin minte.... oricum e destul. are fiecare si o semnificatie dar nu pot sa ma storc la ora asta.
as vrea sa pun poze dar picasa mie imi da eroare
sper sa gasesc o solutie. dar m-am delectat cu ale pepenasilor si pe toti ii iubesc, sunt niste frumosi 
ma duc sa mai citesc ce s-a mai petrecut pe aici de cind am plecat.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)