Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 19
papanash spune:
Rox, asteptam poze cu tunsuliciul.
Sim, voi cu ce l-ati tuns, tot cu masina ?
Piciulika n-a mai dat nici un semn ? Oare ce mai face cu gradi ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
luy spune:
Stiu ca v-a aratat Maria poze de la intalnirea de la mare, asa ca nu mai e un secret pentru voi ca toata lumea s-a simtit minunat. Daca nu ati crezut-o pe ea
, va propun un mic-micut montaj care sper sa surprinda ceva din atmosfera care a fost acolo. In partea dreapta jos aveti un buton cu o sageata, el va permite sa dati paginile acestui album virtual.
Danuta, chiar ma gandeam la voi astazi, ca mai aveti o luna si va pregatiti pentru marele 1
Frumoasa tare poza, da' am de facut o reclamatie: de ce e, dom'ne, singura ? Ne duci cu zaharelul ? Pai eu ma asteptam sa vad mai multe ! Va sa zica aveti planuri mari, vreti sa treceti curand in tabara bipezilor , hmmmm. Sa-ti traiasca printesa !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Gabriela, bine ai revenit ! Ne-a fost dor de voi, chiar a trecut muuulta vreme de cand nu ai mai postat si nu stiam care e motivul. Inteleg ca e unul serios ( si frumos ), asa ca: felicitari ! Sa va fie casa plina de rasul Sarei, iar inimile pline de iubire si mandrie ca aveti asa pui frumos ! M-am delectat cu pozele voastre, sunteti o familie "de revista". Ha,ha, chiar nu gresesc deloc, ca ati ajuns si acolo... Serios acum, sunteti frumosi si tineri si se citeste fericirea pe chipul vostru.
Speram ca vei reusi din cand in cand sa mai intri pe aici, noi te asteptam cu mare drag ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Pe urma ce inseamna, dupa ce i l-ai dat? L-ai pus in fata faptului implinit si nu a avut curajul sa rupa certificatul de nastere ca-i era mai groaza de toata alergatura dupa hartoage prin Romania? Mai, mai, ati facut-o gata regina? Nu trece si ea prin stadiul de printesa, ca muritorii de rand? Vezi, fii-miu are si el nume regesc, Tudor, da' el e doar Printul Nordului deocamdata. Ta'su-i regele! |
Nu chiar. Ne certam pe EliZa sau EliSa, si trebuia sa mai aiba si al doilea nume Ana. Dar in momentul ala (adica la nastere, cand a venit moasa sa ne intrebe ce scrie pe foaie) ne-am decis: EliZa, si lasam balta al doilea nume, ca sotul are 2 nume, si doar il incurca - il foloseste numai la comandt bilete de avion ,ca acolo iti cere toata titulatura din actele oficiale Mai, printesa e mai finuta, asa ... Eliza mea e "Kampf-baby" (bebe razboinic). Daca ai vedea tu cum fug toti din calea ei cand trece val-vartej
, m-ai intelege de ce-i zic direct "regina" 
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Yaia Problema cu petele e ca nu au fost din nastere. Cea de pe picior, asa cum spui tu - doar mai inchisa la culoare, in rest deloc diferita ca textura - i-a aparut pe la 2-3 luni (daca imi amintesc corect), cand a inceput sa-si bage piciorul in gura. ... |
Si eu am observat vreo 2 pete de-astea maronii pe pielea ei: una pe mana, alta pe antebratz. Din pacate nu le-am remarcat inainte, dar nu cred sa fie din nastere ...O sa imi notez sa intreb doctorul la urmatorul vaccin.
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Fetelor am si o intrebare intrebatoare! Azi Cris a mancat 2 piersici taiate felii. Acum in caca am gasit 5-6 cubulete de piersica. Cred ca le- a inghitit intregi si nu le-a digerat. O fi normal?? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva??? |
Pai daca nu a avut dinti sa le mestece, normal ca ies in Pampersi bucatele. Eliza de vreo 2 luni nu mai vrea nimic din linguritza. Numai bucatele, sa le ia ea sa le duca la guritza. Ce-i moale si se topeste (gen biscuiti) e OK, restul .. iese asa bucatele cum le-a inghitit. Cea mai haioasa chestie e ca am fost in vizita, si-a mancat stafide cot la cot cu fetitza gazdei. A doua zi erau stafidele deja umflate in scutec Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui papanash Piciulika n-a mai dat nici un semn ? Oare ce mai face cu gradi ? |
Daca mi se permite
Michael a renuntat la gradinita si si-a luat o Tagesmutter (mama de zi) cu care se impaca f bine
ramonaiani spune:
Gata! Am terminat forumul! Ma duc si eu la culcare. Va urez somn usor si astept cafeaua de dimineata. Una tareee ...
Roxana_G spune:
Hai ca acum abia prestez la pozele alea, am fost cam delasatoare.
Papanash, nu cred sa fie asa problema cu bilutele pentru pantofi, dar nu te-as sfatui sa mai tii in baie asemenea chestie toxica. Cum spuneam si mie mi-a facut mare placere sa ne vedem si de acum incolo nu mai scapi asa usor cu sustrasul de la intalniri.
Tomasa, acusica ma mobilizez cu pozele.
Erina, nu pari incantata de venirea in Bucuresti. Poate nu va fi atat de rau, si vei fi si mai aproape de intalnirile cu gashka.
Cecilia, bine ati revenit. L-am vazut pe Cristi cel dragalas la mare, pare ca s-a distrat bine. Mi-a placut sa il vad biped la malul marii, doamne ce au mai crescut.
Gabriela, bine ati revenit. Ma bucur ca ne dai vesti despre voi. Si multumesc mult pentru mesaj. 
Danuta, scumpa foc Mirunica.
Luy, super montajul de la mare. Recunosc ca l-am privit cu invidie.
Hai sa pun pozele alea pana la urma ca abia ma mocai. Ma apucase nostalgia pentru acum un an. Cum dormeam eu cu Bubu meu la san numai ca sa nu il tin la lampa aia pentru icter. Acum e ditamai tunsuliciul si se tavaleste non-stop pe canapea. De fapt asta e atractia maxima. Se urca si coboara de pe canapea, se tolaneste, se ridica, mai nou isi cara si jucariile pe canapea. E tare tare haios.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Iata pozele de sambata. Puteti sa o vedeti pe atomica sarbatorita si pe Bubu pletos . Tot aici poze cu alegerea de pe tava, taierea motzului si torturi cu artificii.
Iata-l si pe tunsulici . Aici aveti dovada ca am chefuit si il puteti vedea si pe Mihnutu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/