Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Pfii ce tarziu e, sa vad cum ma trezesc eu dimineata.
Daca tot sunt aici as vrea sa urez:
Magda
, multa sanatate si fericire, si implinirea tuturor dorintelor!
Matteo
, sa fii sanatos, voios si voinic!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
slippers76 spune:
Buna dimineata. Cafea pentru cine are nevoie
.
La multi ani
papanash Matteo de mami Picca ( pssst... si spune-i mamei sa mai treaca pe la noi)
La multi ani 
mami Magda, sa fii sanatoasa iar copiii sa-ti aduca numai bucurii. Mi-e tare dor de tine si de tiza mea cea finutza.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Vlad a fost vrednic, si s-a trezit de dimineata, asa ca a avut timp sa citeasca presa si trimite pupicii de rigoare si multumiri multe pentru urari sifelicitari pentru Sim, Carpatina, Tomasa, Roxana, Andreea11, Erina, Bikmaria, Cecilia, Danuta, Papanash, si un pupic maaaare si o imbratisare pentru Luy, deosebita ca de obicei.

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Eu sunt casnica azi. Am ramas acasa cu copiii ca sa poata pleca ai mei la spital. Tata trebuie s faca ultima bronhoscopie inainte de extirparea tumorii. Sunt un pic cam agitata si ingrijorata. Sper sa iasa totul bine.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
aeperju spune:
Ia spuneti-mi si mie va rog la cat timp dupa cezariana se poate ramane din nou insarcinata? Multam!
emma
kriss79 spune:
buna dimineata
Erina, am inteles ca veniti la o nunta in Iasi..mi-ar fi placut sa ne vedem cu copilasii..dar noi plecam sambata o saptamana in Bulgaria..daca ai nevoie de ceva informatii despre targul Iesilor nu ezita..
Gabriela, bine ai revenit!
Emma, de ce intrebi? te paste un gand?
din ce stiu eu, e bine ca intre cezariene sa lasi 2 ani..dar sunt cazuri chiar aici pe forum cu mamici care au ramas si la 3 luni dupa nastere gravidute din nou..tu deja ai 1 an de cand ai nascut..asa ca parere mea e ca va puteti apuca din nou..
mai ales daca nu ai avut complicatii la operatie..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Gabriela77 spune:
Buna dimineata!
Multumim din suflet de primirea calduroasa. Luy, Danuta, Roxana
Ce simpatic e Andrei tunsulici si ce mare s-a facut!
Si montajul tau Luy e emotionant! Se vede ca a fost o intalnire pe cinste. Maria e o domnisoara expresiva nevoie mare. Va frange multe inimi, dar asta stiam deja.
Ana, ce frumosi copii ai!
Am admirat-o si pe Teodora mandra de surioara ei mireasa. Tare frumoasa ai fost, mami!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
kriss79 spune:
LA MULTI ANI MATTEO SI MAGDA!! 
Luy, super montajul de la mare!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ANDREEA11 spune:
Neata!
Mie mi-a zis doctora sa astept cam 3 ani, insa am auzit cazuri care au facut cezariana si dupa 11 luni au nascut iar, fara probleme. Si fara sa va speri, am auzit ca la 5 ani dupa cezariana, in luna a noua se deschisese uterul pe taietura
.
Ce curajoase sunteti fetelor, deja inca un bebe?! Felicitari!!! Cred ca numai eu raman la 1 singur bebe.
slippers76 spune:
Capitol nou: 182
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)