Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 18
cecilia L spune:
Aaaaaaaaaaaa am uitat sa va spun, saptamana trecuta ma laudam ca baiatul meu este posesor de maseluta( dreapta jos) ei bine se pare ca inainte de maseluta de jos, tot in dreapta dar sus avea o masea, abia azi am vazut-o, a iesit cu mult inainte de cea de jos, se vede asa de clar.........
nici nu m-am uitat sus, eram sigura ca prima masea tb sa iasa jos, deci am pus stapanire pe zana maseluta...de asta era marait si manca baiatul meu mai rau in ultima perioada...zic si eu.
Am pus la semnatura pozele de la mare.
noapte buna
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi de la mare
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi! Mi-a luat ceva timp sa ma mai pun la curent cu noutatile, dara meritat! Am reintrat in atmosfera si ca de fiecare data, m-am bucurat enorm de vestile bune. Iata ca unele dintre noi asteapta bebe, iata ca bebeii nostri nu mai sunt bebei, ci deja copilasi de 1 an sau aproape....Doamne, cum trece timpul. Parca mai ieri ne afisam burticile cu mandrie, acum nu ne mai saturam de minunile noastre. I-am admirat pe toti copilasii de aici. Superbi. Si vad ca cei mai multi umbla deja. Sara inca nu umbla singura, dar e foarte aproape...Face si ea foarte multe lucruri, papa singura, spune tot mai multe, imita tot, intelege deja aproape tot. E tare dulce si ne topeste cu pupicii ei.
Imi scuz absenta prin faptul ca ne mutam la casa. Nebunie, stres credite...dar pana la urma merita totul...pt Sara si bebe 2 in perspectiva.
Va pup cu mare drag si tare mi-as dori sa fiu din nou mai activa.
Daca vreti sa ne mai vedeti
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
danuta36 spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi:
Erika
de mami Devylla
Andrei Serban
de mami RoxanaG
David
de mami andreeaiosif
Vlad Mihai
de mami Slippers76
Albert Raoul
de mami mirella76!
Sa cresteti mari,sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!
danuta36 spune:
Gabriela ma bucur tare ca ai intrat sa ne dai vesti despre voi..felicitari pt casuta! Am vazut pozele,ce mare a crescut Sara!Vad ca v-ati distrat bine la mare...cand mai veniti pe la Deva?Pupicei multi Sarei si tie!
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Ah, nu e deloc timid, dimpotriva, vorbeste de ne ameteste. Noi l-am luat peste tot cu noi de mic (in mare parte si pt. ca nu aveam cu cine sa-l lasam) si este foarte sociabil. Cel putin despre subiectele lui favorite: vulcani, dinozauri si planete ar vorbi la nesfarsit, interlocutor interesat sa aiba, ca in rest... Sper sa nu mi-l timoreze la gradinita. In curand incepem operatiunea gradi. mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005) si a papanashei Maria (25 sept. 2007) |
mie mi-a zis ca decat sa se faca aviator, mai bine primar !
e un simpatic.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
danuta36 spune:
Sa ne laudam ca am implinit www.postimage.org/image.php?v=gxzR0h0" target="_blank">11 luni
papanash spune:
Ghighi doarme, nu s-a comportat altfel decat de obicei, cred ca n-a inghitit nimic.
Eu am o stare tare ciudata, nu ma pot concentra deloc, parca nici sa scriu doua randuri nu am stare.
Foarte frumoase vorbe am primit de la voi, multumesc !
Referitor la ce a zis Carpatina despre Tomasa, ca e mai frumoasa decat in poze, exact asta a fost si impresia mea despre Tomasa si Roxana. Doamnelor, sunteti mult mai frumoase, mai tinere si mai sarmante in realitate si de-abia astept sa ne mai vedem. adevarul e ca fiind de-aici din Bucuresti am tot amanat intalnirile, ca de, e timp berechet, si rau am facut. Mai sunt o gramada de mamici cu care de-abia astept sa ma vad, Rodi si tu esti pe lista, Danuta, si tu, cum vin prin zona voastra va dau semne de intalneala.
Duamna C, nu v-am vazut decat intr-o poza din profil dar te-as fi recunoscut imediat , esti asa exact cum erai in mintea mea, simpatica si lipicioasa si frumoasa. Dar ce ma fac ca s-a suparat pe mine Sim ca n-am anuntat-o sa vina si ea. Ia zi tu, cum s-o impac ?
Hai gata cu dragalaseniile, ce e mult strica ( ce-i putin n-ajunge )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Slippers, sa-ti traiasca sanatos voinicul, sa va ocoleasca ghinioanele si sa fiti fericiti toti patru .
Cum se mai sinte sotul tau, e mai bine ?
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Sa ne laudam ca am implinit www.postimage.org/image.php?v=gxzR0h0" target="_blank">11 luni Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Sa-ti traiasca si sa infloreasca printesa !

filme Ghighi
danuta36 spune:
Papanasho multumim!sa te tii de cuvant,ca noi va asteptam cu drag 
Nana numai bine ii dorim Fluturasului!