Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 15
papanash spune:
fetelor, ghighi a daramat un raft cu cutii de pantofi, cat am asezat eu la loc cutiile el avea deja in mana o punguta de-aia cu bilute de silicon, care sunt in cutii sa absoarba umezeaza, o baga in gura si a rupt-o. i-am scos cateva bilute din gura, i-am bagat degetu-n gat sa vomite si n-a vomitat, de cateva ori am incercat si n-a vomitat.
asta a fost acum vreo ora, de atunci a baut lapte, a mancat o piersica, nu s-a schimbat cu nimic, e vesel, vioi.
pediatra si medicul de fam. nu raspund la tel, eu snt inca in dubiu, sa-l duc la spital sau nu.
o fi inghitit ceva sau nu ? or fi toxice sau nu ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash nu s-a schimbat cu nimic, e vesel, vioi. pediatra si medicul de fam. nu raspund la tel, eu snt inca in dubiu, sa-l duc la spital sau nu. o fi inghitit ceva sau nu ? or fi toxice sau nu ? |
stai femeie pe fundul tau... si la spital ce sa-ti faca daca el e vioi? Daca-mi aduc bine aminte alea nu se topesc...
Ai rabdare, ti-o raspunde pediatra intr-un final..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
cica se elimina prin kk, mi-a zis acu medicul de familie, care a fost pediatru vreo 15 ani.Doamne ajuta !
Carpatino, eu am la baie o chestie de-aia care absoarbe umezeala, are o pastila inauntru care se schimba lunar si e extrem de toxica, scrie pe ea de 10 ori sa nu fie atinsa cu mana goala, de-aia am facut eu o asemanare cu bilutele din cutiile de pantofi.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
ANDREEA11 spune:
Fetelor am si o intrebare intrebatoare!
Azi Cris a mancat 2 piersici taiate felii. Acum in caca am gasit 5-6 cubulete de piersica. Cred ca le- a inghitit intregi si nu le-a digerat. O fi normal?? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva???
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Fetelor am si o intrebare intrebatoare! Azi Cris a mancat 2 piersici taiate felii. Acum in caca am gasit 5-6 cubulete de piersica. Cred ca le- a inghitit intregi si nu le-a digerat. O fi normal?? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva??? andreea |
Mah... noi am patit asa cu strugurii.. da' doar pentru ca s-a intamplat si altora nu inseamna ca e normal. A nu se citi ca am zis ca-i anormal
Piersica? Gata cu regimul? Imi spui te rog ce tratament a luat pentru enterocolita?
p.s. felicitari pentru juniorat
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gabitz78 spune:
papanash - of...pupici lui ghighi.dar nu are probleme gen varsatura,febra..eu zic ca n-o fi inghitit!
andreea11 - e normal sa nu digere.si eliza uneori le scoate cum le-a bagat!![]()
nu cred ca e motiv de ingrijorare.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
tomasa spune:
Sim, am vazut pozele voastre, ati chefuit pe cinste iar Stef a fost la inaltime. Unde a fost petrecerea?
Papanash, eu cred ca nu e problema cu bilutele alea atata timp cat nu se dizolva. Vezi insa ca spit. Grigore Al. are o linie din asta toxicologica de urgenta la care poti suna si spui ce a inghitit copilul iar ei te indruma (spre spital sau nu). Caut un link si ti-l pun.
Andreea11, pt. putin. Referitor la bucatelele nedigerate se intampla frecvent, cel putin eu am tot auzit pe la copii si am vazut la ai mei ambii. De obicei cand incep sa pape bucatele nu digera complet in prima faza.
Rox, asteptam poze cu Andrei tuns.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)