Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 16
carpatina spune:
Ah Tomaso... ce bine ca te-ai intors... sfatoasa odiseei... 

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Carpatina pai gata regimul ca deja era constipat saracutul. Face caca ca si un miel.
Pt enterocolita ceai de menta, sumetrolim 3 zile, enterol si hidrasec. Bagat cu forta 2 sticlute de Ors si cam atat.
luy spune:
Astazi uram din toata inima La multi ani !
cozonacelului biped (!) cu ochi albastri
Vladutz
papanashului voinic Albert 
Sa cresteti inr-un an cat altii in doi, sa fiti buni si curajosi, sa aveti parte de fericire si succes !
Pentru Vladutz, www.flickr.com/photos/septoct2007/2818142702/" target="_blank">un pupic special
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
tomasa spune:
Carpatinaaa
, sa stii ca datorita intalnirii de la aeroport am simtit iar nevoia sa scriu. Tot asa sunt, f. aglomerata singura cu piticii, citesc printre picaturi, numai ca am realizat cat mi-e de dor de unele dintre fete
. In alta ordine de idei, cum sa fie mai trandafirasul salbatic??? Cand ea chiar e super iubareata si sociabila. Stii cat de impresionat a fost Tudor? A spus ca nu se compara cu surioara lui...de cate ori este ciupit pe post de mangaiere ii spune "nu, Maria, nu! Ioana nu facea asa!" ![]()
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
Nana, suntem cu inima si gandul alaturi de voi ! Ne rugam si noi pentru sanatatea fluturashului scump, sa treceti si de aceasta incercare cu bine, cat mai repede. Iar pentru tine, mamica minunata si puternica, suntem mereu aici ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Erina spune:
Un mareee La multi ani din partea noastra pentru Vladut si Albert, doi papanashi tare dulci!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Sim, sa va fie de bine petrecerea lui Stefan! am admirat papanashul cu panglicuta albastra, tortul urias si atmosfera frumoasa a petrecerii.
Roxana si Daria va face aniversarea cu, copilasi la tara unde vom apela tot la vesela de unica folosinta.
Asteptam pozele cu Andrei tuns.
Erina spune:
Noi am avut o dupa-amiaza agitata. Pe Daria o necajesc foarte rau gingiile. A adormit pentru somnul de dupa-amiaza abia la 17.30, ca sa se trezeasca apoi la 18 intr-un plins puternic. Dupa un timp a reusit sa se calmeze, doarme si acum.
Sa vedem daca se trezeste sa facem baita zilnica sau doarme in continuare pina dimineata. Voi fi nevoita sa ii dau lapticul in somn.
Deasemeni a avut si doua scaune moi. Sper sa fie doar dintisorii.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Carpatinaaa , sa stii ca datorita intalnirii de la aeroport am simtit iar nevoia sa scriu. |
Pfiuu... iti dai seama, daca nu se imbolnavea Ioana si veneam la Bucuresti in saptamana dinainte - cand eram inca motorizate -... si te vedeai cu simai multe fete... nu mai reuseam sa scriem noi nici un rand.. umpleai tu toate capitolele

| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Stii cat de impresionat a fost Tudor? A spus ca nu se compara cu surioara lui...de cate ori este ciupit pe post de mangaiere ii spune "nu, Maria, nu! Ioana nu facea asa!" |
Hai ca ma duc dupa batiste...

Si noi am fost foarte impresionate de dezinvoltura lui Tudor... nu stiu sa zic de ce mi-l inchipuiam timid...mi s-a parut super cool.. iar tu mi-ai parut si mai frumoasa decat in poze...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Mi-a placut ca s-a animat forumul.
In rest , spre deosebire de mamicile care muncesc(din primavara -vara viitoare ma gindesc si eu sa reincep munca) eu ma ocup doar de Daria, de plata divesrselor facturi si de organizarea treburilor de aici (cum ar fi decorarea dormitorul in verde) si a plecarii la Bucuresti.
Am scris sau nu am scris ca am vazut poze cu Teo care a fost super frumos aranjata la nunta surorii ei?
Eu am mari emotii cu aranjarea parului si machiajul pentru nunta de simbata. Sper sa imi iasa bine si mai ales sa tina pentru ca nunta e la Iasi.