Puiuti de Randunici 2008!! (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ia uite ca deja veteranii crengutei au implinit 7 lunisoare!

Am terminat si eu papa - mancarica de mazare si o supa de rosii (azi fara carne )
Aseara mi se facuse o pofta nebuna de mici... Vroiam sa dau o fuga pana la Cocosatu' , dar mi-am adus aminte ca nu am masina... Asa ca am inghitit in sec.

La Multi Ani si Alexandrelor si Alexandrilor!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata pe la pranz

La multi ani tuturor de Sf. Alexandru si puilor nascuti intr-o zi de 30!

Va multumim pt. aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozicile

Kya, nasol ca pleaca iar randunoiul...lasa, ca ne ai pe noi

...imi pare rau ca n-am timp de-o scrisorica...mai am si de recuperat...
Randunoiul meu a inceput si el serviciul si ce bine era cu el acasa...

send

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Hi, hi, Tuchi, sa stii ca mie imi place numele ei, asa o cheama pe nasi-sa . Am scris acolo, ea e Traviata si sora ei e Daiana

Clau, mi se zbarleste parul cand citesc cum iti petreci tu noptile

Stefan nu mai vrea suzeta! si are pe gingia de jos niste puncte albe

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitza, uite poza, nu de azi dar e cea mai recenta aici. Cea de a doua este pentru a ura curaj mamicilor care inca n-au inceput diversificarea!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am o stare groaznica, de 3 ore n-am citit nimik, nu stiu ce-i cu mine!
bubule, cred ca am ramas impresionata de Traviata de n-am mai vazut cum o cheama pe cealalta cumnata!
Sper ca nu te-ai suparat!

Fi-mea e dusa cu randunoiul la gradina zoologica din targu Mures, era in extaz dimineata la telefon! Sunt curioasa ce-o sa-mi povesteasca la telefon la intoarcere!
Sebaceul a ramas tot cu soacra-mea, ca n-a vrut sa-i ia pe amandoi, sper sa nu-i dea sarmale!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Bai, ce ma enerveaza cerealele astea de la Nestle, Burtica Sanatoasa!
In biberon nu se dizolva, raman cocoloase. Facute in castronel, tot raman cocoloase, si se transforma intr-o chestie lunga si gumoasa. Parca e lipici diluat... Cica au orez si morcov... asa o fi, dar eu nu am simtit nici un gust!

Plus ca nici nu a vrut sa le mananca. Nici macar jumate din ele nu a papat. Dupa ce a servit si 170 ml de lapte, i-am mai dat cateva lingurite, dar cu maaaari strambaturi si maraieli...

Naty pai tu asa le incurajezi pe fete pentu diversificare? Arate-le cum arati si tu dupa ce te scuipa cu piureul
Mie ieri mi-a stranutat in timp ce avea legume in gurita...

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Bubu

Tuchita, da' sarmalele neaparat cu smantana, da?

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...Nu vreti sa vedeti cum arat eu dupa piure...Oricum, sunt si eu numai in chiloti, ca sa ma spal imediat, fata e portocalie, parul noroc ca e scurt...
Azi am facut piureul numai din morcov si dovlecel pt ca asta mai am in casasi, surpriza! a papat Mofturicea cu maaare placere si repeziciune!
Mai vroiam sa-ti spun Kya ca la Iulia pe verificate, nu merge deloc sa pastrez piure pt a doua zi la frigider si nici, Doamne fereste, la congelator-pe acela nici nu vrea sa-l vada. Asa incat am hotarat, atata timp cat sunt acasa si disponibila, sa las comoditatea deoparte si sa-i fac zilnic piureul. Ideea Tuchitei e excelenta, dar ea saraca nu are timp de gatit zilnic...
Si de "Burtica sanatoasa" ma mir, la noi se dizolva f bine in bibe (si eu pun 5 masuri jumate la 180 ml lapte!) si Iulia le place f mult. Bine, i le dau cu o tetina taiata de mine cu foarfeca prin care curge zdravan; daca i le dai cu Dr Brown's cred ca nu are biata fata nici o sansa

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty nu stiu soro, ca la mine nu se dizolva ca lumea. Si pun doar vreo 2 lingurite la 200 ml de lapte, deci ar trebui sa mearga bine.
Cu dr Brown le mananca, cu tetina 3 - curge suficient prin ea, pentru ca nu e gros. Cerealele "de-adevarate-lea" i le dau cu lingurita. Alea in bibe i le pun doar in laptele dinainte de nani.

La legume i-am descoperit trick-ul - LAMAIE! Ii picur niste lamaie in piure (fructe sau legume) si le mamanca pana la ultima picatura! Poate sa fie si congelat si para-congelat.
E adevarat ca eu in sarcina am mancat extrem de acru, si mancam lamaie ca pe portocala... Poate va mai amintiti pofta mea cu pizza "insiropata" cu otet Si-o fi amintit fata gustul acru si ii place...

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Tuchi, cum sa ma supar, mai?

Naty, ce tare e poza! pai chiar asa, ce incurajare

Kya, eu ii pun seara in bibe Milupa orez cu porumb si dimineata in fructe Humana cu mar. Nasol ca-ti ies cocoloase...

Hmmm...m-am enervat rau de tot, dar rau! lui Sovi parca-i ziceam ca singura persoana care ma calca pe coada e soacra-mea
Vroiam sa ma duc cu cumnatica(Travi ) pana in Mall Baneasa, vreua sa-mi iau rochita pt. nunta, ca are peste 2 saptamani. Si am sunat-o pe soacra-mea sa vina sa stea cu stia mici, daca poate, normal. Dar i-am zis ca o sa stau mult, plus ca fac o ora duc si una intors si ajung pe la 9 seara inapoi. Mamaa, ce teorie mi-a tinut, ca ea cu Vlad sta cat vreu eu, ca e mare, dar cu Stefan nu sta si punct. Ca ea nu stie ce sa-i faca zici ca-i extraterestru, frate . Am niste draci! nu-i in stare sa-i face un biberon cu lapte sa-i dea, daca plange ce-i face??? mama, ce draci am!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput