Puiuti de Randunici 2008!! (89)
Raspunsuri - Pagina 7
natynic spune:
Stiu, Kya, am citit si retinut treaba cu lamaia si uite, am incercat-o ieri. Nu a mers! Cand piureul e proaspat reactia ei e cu totul alta. asta e, stiam deja ca am o Printesa-bob-de-mazare...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
...nici nu mai editez, in ce hal am scris...de nervi...
...stati ca ma calmez acum...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
tuchita spune:
Din cauza asta nu-mi plac mie cerealele de la Nestle, ca nu se dizolva bine!
ca sa va fac in ciuda..la mine e destul de curat dupa masa!
Doar ca Sebului ii place sa roada marginea mesei cat e cu legumele in gura si a manjeste pe aia! Noroc ca e plastic, detasabila si se spala usor!
Am o prietena cu o fetita cu 3 luni mai mare ca ilinca, si exact ca voi era--cand eu ma plangeam de alaptat ea-mi zicea ca asta e parfum, ca diversificarea e groaznica!
Numai ca la mine a fost minunat, simplu, usor, fara mizerie si copilul a fost extrem de fericit!
Sotul ei mereu ma intreaba cat kkt am mancat in copilarie de-s asa de norocoasa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Bubule, de ce nu-l iei pe Stefanoi cu tine??
Ca el e cumintel! Impingi la carut, casti ochii, cat probezi sat cumnata cu el...
Lui Seb ii place foarte mult in Baneasa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
poze
clauclau spune:
Si eu ma laud la fel, la masa aratam ca niste purceluse amandoua, mai ales ca ne chinuim pana mancam castronelul, il descantam bine de tot si mananca si nasul si parul si obrajii si hainutele si scaunul, bucataria si cu mine!
Totul arata groaznic in jur, dupa ce termin cu Rebecca ma intorc sa fac curat in bucatarie.
Kya, luna septembrie la tine o sa fie putin mai greuta probabil, te-ai obisnuit cu randunoiul acasa si o sa-ti fie dor. Dar o sa fi ocupata cu Sanzi si cu trebile de servici si timpul o sa treaca rapid.
Naty, dar stiu ca s-a murdarit, nu gluma Iulia!
Si lochita e mumoasa!
Tuchi, de ce n-ai avut chef de invatat? Poate pentru ca e sambata si ai fi vrut altceva pentru azi...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
tuchita spune:
Am iesit pe la 11 juma' sa-mi cumpar ceva de mancare, si la magazin am poftit la niste salata de hering cu ceapa si castraveti, am halit unul rapid acasa si cred ca mi-a picat greu!
Alta explicatie n-am ! Nu-nteleg de ce nu m-am oprit la pieptul de pui!
Incep sa-mi ravin , poate prind spor mai spre seara!
Cel mai mult imi vine sa ma sui in tren si sa ma duc la pui!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
poze
bubu05 spune:
Tuchi, nu mai plec nicaieri, de nervi...o sa ma duc intr-o zi cand e randunoiul liber si plecam in gasca si n-o mai deranjez pe madam, sa nu dea in greu ca tine un bibe cu lapte 
Si eu ma laud ca nu-l murdaresc pe Stefan la masa, isi mai baga el mana in gura sau mai stranuta/vorbeste...hi, hi, sunt atat de haiosi.
Cand s etrezeste ii dau si eu legumele, i-am facut dovlecel, morcov si telina, sper sa pape...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Bubu, no comment...da' soacra ta copii n-o fi crescut?? Dar ce zic eu, ca asa e si a mea...lasa ca nu se ofera sa mai stea cu Iulia dar cand ma duc acolo si incepe fata sa maraie imediat mi-o paseaza "Vezi ca plange, fa-i ceva". Femeie care a crescut fara absolut nici un ajutor doi baieti iar pe nepotul cel mare (baiatul cumnatului meu) tot ea, in mare masura. E chestie de bunavointa, nimic altceva. Daca nu e, nu e, de unde sa ceri?...
Hai, nu te mai enerva, pup fata vrednicuta cu baieti frumosi 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
varuna spune:
Salutari din butoi...n-am disparut, dar dupa boala Marutzei am avut eu criza mea favorita...colica biliara...si sunt inca verde-galbui si iubesc toaleta de mor.
Si maine plecam la mare...n-am nici un bagaj facut...dar ma apuc acum...treaba e ca nu stiu zau ce sa mananc sa nu mai am greata asta...
Va pup, sa fiti sanatoase fetelor si puiutii vostri la fel, mai intru ceva mai tarziu poate va vine vreo idee cu ce sa mananc si eu...pana acum intrebam pentru Mara
.
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
bubu05 spune:
Da, Naty...ce sa ma zic...adevarul e ca ea nu si-a crescut copiii, pe toti trei i-a pasat la maica-sa la tara de la cateva luni si au stat acolo pana la scoala
...asa ca...dar ma enerveaza, zici ca cine stie ce filozofie o fi...si daca plange, ce? mda...sa vorbim de altele ![]()
Plus ca...sa mai zic, daca tot am inceput
. V-am zis eu mai demult ca vrem sa plecam o saptamana in Italia la sfarsitul lunii...nu ma lasa inima, dar parca m-as duce...si la fel mi-a zis ca nu sta cu amandoi...si-uite asa...vedem noi daca mai plecam...aseara randunoiul se uita la biletele de avion si vrea sa le comande...dar sa stau numai cu gandul la copii, mai bine nu mai plec...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze