Puiuti de Randunici 2008!! (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pucca, sper ca de data astasa iti pot trimitr mesajul. sunt cu teo in brate, la serv la sotul meu, si dupa ce ca are tot felul de zapaceli la laptopu asta, a binevoit donsoara sa dea cu mana pe tastatura si s-a dus tot ce am scris. nici nu mai pun mutrite, ca abia scriu. deci: am fost dimineata cu teo la medlife, ptr analiza urina. i-am pus acasa punguta pe la 6 dim, dupa papa, evident ca a facut kk :)), am spalat, dezinfectat...etc...pus alta punguta! amajuns la clinica pe la 8 si un pic siiii....cativa stropi depipi in punga, restul in chilotei!!! mai aveam o punguta la mine, asa ca i-a pus asistenta de data asta. i-am dat laptic...asteptat ...am intrat iar siii....un pic in punguta, restul iiiinnn...chilotei! asa caa pastrat ce era ptr urocultura, iar ptr sumar trebuie sa ducem altadata; mi-a zis ca trebuie sa fie cam jumate plina punguta. asa ca o sa ii pun intr-o seara la culcare sa iba timp. ca sa iti raspund si la intrebare, dupa ce te-am ametit :)), nu trebuie 2 pungute, insa trebuie sa faca pipi serios ca sa poti face si sumar. scuze de cum am scris, dar viermisorul asta nu ma lasa deloc. pup randunici si puiuti care raman pe crenguta, si daca mai pot mai intru, daca nu ne "auzim" luni!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!

Tuchi buna cafeaua!

Clau hai ca e bine pentru o prima noapte

Stela drum bun si distractie placuta la tara!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mihutza mooooama ce pofta mi-au facut cu cabanosii... Cred ca il trimit pe randunoi sa cumpere!

Luny cum merge cu bagajelul? Nu te stresa prea mult, ca daca uiti ceva, poti oricand sa cumperi, ca doar nu esti la capatul lumii. Eu de fiecare data cand am plecat am uitat cate ceva, ori suzetele, ori bavetelele, ori ceaiul...

Zic si eu La Multi Ani bebeilor nascuti pe 30

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Merci mult fetelor pentru incurajari. Chiar acum citesc cartile de la Ariel, foarte bune si interesante informatiile.

Tuchi, deci as putea la pranz sa-i dau cereale cu lingurita? Astea-a inca ii plac, am cu orez si porumb de la Milupa.

Liana, sa iasa totul bine cu analiza piticutei tale.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya am bagat 90% din haine, mai sunt restul!..dar pana la ora asta nu am pus mana pe nimic, imi beau cafeaua, Mufarinul doarme, astept sa se trezeasca sa ma arunc iar in bagaje!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRI, ALEXANDRE, ALEXII!
Azi dam si noi
Avem 7 lunisoare, 65 cm si 6500 g (mai e nevoie si de minione pe crenguta, nu numai de uriasi, nu? )
Spunem la multe lunisoare si "colegilor" Seb, Alexandru al Moldovei si Raisa de mamaruta (mamarutooooo: unde esti???)
Sunt pana peste cap de treaba, cum ieri a fost sarbatoare si n-am spalat, n-am calcat, ma asteapta azi "cu drag" toate si cand ma gandesc cate sunt de luat pt Iulia ma apuca groaza. Noi plecam luni dimineata.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, COPII FRUMOSI ANIVERSATI ASTAZI, SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello si de la noi

suntem si noi pe aici....eu fac si tati a fost cu fata pe afara

Luny spor la bagaje....eu sa nu mai aud de bagaje la cat am plecat vara asta.......asa imi era un dor de casa!!!!!!!!

Mstela

Naty la multe lunisoare si multi ani sanatosi pentru Iulia!!!!!!Eu vreau o poza azi de ziua ei!!!!!!

La multi ani si din partea noastra pentru Alexandrele si AlexNDRII!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! (again ) Tudor s-a trezit la 6, a adormit iar la 8 si a mai dormit o ora...eu nu...
mai nou s-a invatat sa strige...e asa haios...casca gura mare si face "aaaaaaaaaaaaaaa", timp in care are o mutrita concentrata de zici ca spune ceva super important o sa incerc sa-l filmez...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

LMA TUTUROR SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR DE AZI!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput