Puiuti de Randunici 2008!! (89)
Raspunsuri - Pagina 11
ursuleata spune:
Am fost si noi azi la vaccinul de 4 luni si s-a comportat exemplar.
Avem 70 de cm si 6,750kg. Eu in schimb ma simt rau, ma doare tare stomacul. Citesc si revin.
Am vazut poze superbe de bubu

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
A, si ne-a zis sa nu diversificam inca....asta este perfect pt ca nici nu aveam de gand.
La multi ani tuturor sarbatoritilor

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
salut!
Mufa a papat ff frumos si bine cerealele, am revenit la Milupa porumb+orez!! si a papat aceeasi portie ca pana sa ma apuce experimentarile..la astea raman, gata!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
apropo, eu n-as da la copil peste cu plante decorative sa pape...
LUNY
bubu05 spune:
Tuchi, cred ca merge si cu dorna, dar mai intai o faci frisca batoasa, o bati cu zahar si intaritor, sau cu altceva in loc de zahar, sa n-o pui asa lichida. Ma gandeam si eu la ea, dar mai rapid cu hulala ![]()
Roxana, pai ce, 2 ore e mult la un tort? vreti s ava zic tort cu trufe, unde coci 11 foi de pandispan
, apoi creme si alte alea...e o minunatie, o sa-i fac randunoiului de ziua lui ![]()
Kya, si mie imi place mult vita stroganoff, iamiiiiii! si chiar nu e greu de facut! vezi sa fie vitel moale-moale.
Stefanoi n-a vrut sa mai doarma dupa ce-am venit de-afara, a papat la 7 si credeam ca baga somn...de unde...a stat cu noi ba in scaunul de masa, ba in scoica, ba in brate, ba in pat, eu cu Vlad ne faceam de lucru si el cu ochii pe noi. Pana la 9 era chiorus...am stat cu el in brate sa mananc eu cu Vlad
, apoi baita si bibele cu laptic si cereale si s-a intors imediat pe-o parte si a cazut la datorie
...hi,hi si a tras si o ragaiala pe burtica si acum doarme linistit!
Am uitat sa va zic ce miorlaieli mi-a tras la piureul de legume si daca-i faceam o poza arata ca Iulia
si eu ma laudam ca nu-l murdaresc! pana la urma i-am pus si eu lamaie, dar am scapat cam o lingurita mica de zeama si era tare bun asa mai acrisor si a papat cat de cat...cred ca pana nu-i bag cartofi si carnita n-o sa se omoare, dar merge si-asa, macar cateva lingurite si tot sunt bune!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Luny, felicitari pt. cereale. Si eu tot din astea ii pun, dar in bibe, doar cat sa-l ingroase putin. I-ai dat cu lingurita?
Ursulica, multumim 
Felicitari sarbatoritului pt. curaj! mai, ce lunganel e, bravo!
Si eu la Vladut am asteptat cu diversificarea pana aproape de 5 luni, nici nu aveam curaj sa incep, dar acum am fost mai nerabdatoare ![]()
Kya, parca tu intrebai de peste? De la 10 luni jumate i-am dat eu lui Vlad, salau sau pastrav proaspat.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
da, bubu, cu lingurita, el asa papa cel mai bine, le fac mai grosute..la bibe nu vrea deloc..
LUNY
luny spune:

LUNY
Kya spune:
Bubu am vazut ca e simplu de facut Stroganoff-ul.
De peste intreba Lyvy. Eu nu stiu cand o sa-i dau. Eu una nu ma omor de loc dupa peste, asa ca o sa mai astept... mult...
Luny noapte buna. Gata bagajul? Maine plecati, nu? Ne mai auzim? Da ca nu, eu iti urez drum bun si sa va mearga toate din plin. Sa aveti o vacanta minunata.
Ce-or face Ariel si Mimo? Sunt pe val, banuiesc.
Cuscra ce ginere ca la carte am!
Si inaltut - foarte bine, sa poata sa poarte si fii-mea tocuri. ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Kya, noi suntem toti lesinati dupa peste, ne place rau de tot si o sa-i dau si lui Stefanoi sa pape, ca e tare bun!
Mi-ai facut pofta cu stroganoff-ul 
Iar am o tona de calcat
, dar mi-e o leneeee!
Tu ce legume i-ai mai dat mandrei? fructele au ramas tot mar si piersica?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze