Puiuti de Randunici 2008!! (89)
Raspunsuri - Pagina 10
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Inca odata, vacanta tihnita Ariel, Luny, Varuna (daca mergi), si parca mai mergea cineva, da nu mai stiu cine. |
Yo!
Fetelor, nu mai dati vina pe mancaruri ca n-am mancat la fel niciuna si vad ca toate ne simtim intr-un mare fel nasol. Imi vine sa
non-stop...Eu zic ca vremea asta tampita de azi e de vina 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Noi am fost putin afara, dar e frig...Stefanoi a adormit, i-am tras si gluga de la hanorac pe cap si l-am invelit cu o paturica subtire...eu am plecat in tricou si mi-a fost frig...
Roxana, arata super! iamiii! bravo! si ma bucur tare ca v-a placut! imi place ca ai pus multe fructe la interior si piure d epiersici. Mie mi-era teama ca nu se va intari si am pus cam putine...al tau arata belea!
Tuchi, pe Stefan il tot las cu Lica, azi nu puteam s-o chem, ea nu vine in we...plus ca si pe ea daca o las mai mult, daca plange sau daca ii e somn il pune pe picioare
. Ieri cat am fost noi la cununie de doua ori l-a adormit leganat pe picioare
si eu nu-l legan deloc...mda...nimeni nu are grija de ei mai bine ca noi...
revin, ca mai am de citit!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
sovietica spune:
Aha! Naty, vacanta reusita si voua! si sa n-aveti DELOC nevoie de asigurarea medicala!
Simo, ma bucur ca sunteti bine cu totii, inclusiv Barosanu!
Bubu, bine ca ai zis ca e frig afara, ca acu iesim si noi...
Precum vedeti cam am criza de mutrite, ca mi s-au resetat alea alese de mine si niciodata nu gasesc ce imi trebuie in listoaca aia mare de mutre. si pe dinafara nu stiu decat 2-3. de exemplu:
:)) (asta e tot pt cele ce pleaca in vacanta)
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Kya spune:
Simo multumim de vizita!
Ma bucur ca Barosanelul e bine, si ca voi va distrati! Vreme frumoasa in continuare.
Roxana
ce mai toooort! Wow, si vad ca ti-ai pozat si tu succesele culinare - am mai balit putin langa laptop ![]()
Eu pana acum am scobit internetul dupa reteta de Vita Stroganoff. Maine asta gatesc, si fac si un pilaf.
Daca va vine sa credeti, m-am contrazit cu randunoiul despre modul in care se face pilaful...
Si cum sustinea sus si tare ca metoda lui e mai buna, l-am insarcinat cu facutul pilafului maine. Sa vedem ce-o iesi! 
Bubu sa stii ca eu o car pe Sanziana dupa mine la cumparaturi, mai ales daca mergem in vreun mall. Vorba mamei "copilul trebuie calit pentru cumparaturi" (sau imunizat...
) Deocamdata cel mai tare se amuza in magazinele cu genti si pantofi... aviz lu' tat-su
Nu mai zic ce fascinata se uita in vitrinele cu bijuterii...
Beyy, da ce frig s-a facut afara... Ieri muream de cald, si azi e racorica bine!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
amira_roxana spune:
mai am tort care mai vreti!!![]()
![]()
bubu a iesit f bun, dar a 2 oara nu stiu cand o sa mai fac...am stat 2 ore la el!!! si inca ceva...mi-a ramas multa crema (pe care al meu a papat-o cu piscoturile ramase![]()
)!!! si mie imi era frica sa nu cumva sa se floscaiasca crema, ca eu la astea cu gelatina mereu dau kix. dar era chiar batoasa rau.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
tuchita spune:
Mare zi de rahat am avut azi!
Am vorbit cu randunoiul o ora la telefon, lui ii e dor de mine, mie imi e dor de ei toti...s-a decis sa vina singur cu copiii la Bucuresti marti sau miercuri( desi la cum era de amarat parca-l vad ca vine luni!)
O sa invat cum o sa pot, dupa-amiaza cand o iesi in parc cu ei, noaptea, dimineata pe racoare...nu stiu cum o sa fac dar chiar nu mai pot sa-i tin departe! Si cand am zile de=astea proaste innebunesc ca nici nu invat, nici nu sunt cu ei!
Simo, ce bine-mi pare ca ai trecut in vizita! 
Bubule, eu ma gandeam sa-l lasi pe Stefan cu Lica ca sa va duceti in Italia, dar dupa cum povestesti se pare ca nu e nici o sansa!
Sovi si Naty, imi pare rau ca va e si voua rau! Eu nu stiu daca e de la vreme, de la mancare, de la dor!
Kya, ce mancare te pregatesti tu sa faci! Sa ne zici cum a iesit pilaful!( l-o fi invatat maica-sa sa-l faca!)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Stai ca am si eu o intrebare despre tort!
Bubu, daca il fac cu smantana dorna 30% iese, nu? Ca nu l-as face cu aia vegetala!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
In decurs de 2 saptamani, randunoiului meu i-au murit doi prieteni, oameni de 45 de ani, mari-mari fumatori. Moarte subita cardiaca. Ultimul, azi.
E destul de zguduit si zice ca va pleca in Bulgaria fara tigari. Unde ar da Domnul sa fie adevarat si IN SFARSIT sa se si tina?? Chit ca asta va insemna vreo 2-3 zile in care risc sa ma ia la bataie de nervi
, sper sa se hotarasca odata...
Clau, sotul tau s-a lasat pana la urma de fumat?...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic In decurs de 2 saptamani, randunoiului meu i-au murit doi prieteni, oameni de 45 de ani, mari-mari fumatori. Moarte subita cardiaca. Ultimul, azi. ![]() E destul de zguduit si zice ca va pleca in Bulgaria fara tigari. Unde ar da Domnul sa fie adevarat si IN SFARSIT sa se si tina??Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Aleluia! Ii doresc mult succes!
Si mama fuma, dar s-a lasat cand am nascut-o pe Sanziana! Noroc cu copilul. Nu a mai pus nici o tigara in gura.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Naty, i-ai plasturi cu nicotina ca o sa intre in sevraj si-ti strica vacanta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)