Puiuti de Randunici 2008!! (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
Chiar, la bebei cand putem introduce pestele?????

Livi( parca tu ai intrebat , nu?, in a doua luna a diversificarii, doar 5g. si un singur soi de peste alb , in Romania, nu stiu de care, parca zicea Mimo de salau?
Pestele poate fi combinat cu orez pasat sau cartof pasat .
In a treia luna a diversificarii 10 g. plus ceva verde, boccoli, asparagus etc.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

noi am iesit!!adik eu cu Amira doar.

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI AZI!

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI ANIVERSEAZA ZIUA DE NUME!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

fac eu cinste cu TORT, ca m-a invatat bubu!

tuchi nu da in mine cu , ca bubu e de vina cu mancaricile ei!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

, Roxana, de asta ai stat ascunsa toata ziua, nu?
E bun??

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

nu tuchi, azi am fost cu amira afara. ieri seara am facut tortul! si e bun intr-adevar!fa o pauza de invatat ca-ti pastrez o portie daca vrei!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Lasa-ma ca sunt in pauza de la 11!
simt ca-mi vine cheful acuma, mai pe seara...
Oricum si eu am in plan realizarea unui tort de-asta cand imi aduc barbatul si copiii acasa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hello dragelor!!!
Am venit singurica sa/mi vad Bebelusul si am profitat sa intru putin si pe la voi!Cei 2 baieti ai mei sunt cu ATV-ul .....
aici e fffff cald,ne sufocam sunt 38/35 de grade ziua iar noaptea 28-30.....
ne-am bronzat ceva,dar nu pre mult ca noi suntem mai albi..chiar intrase David in apa in prima zi i zicea o tanti grecoica ca e prea alb....e,ne-am inrosit mai mult!
Bebelusul Barosanel e fffffffffffff cumintel,papa bine mancarea/mama mi-a zis ca nu prea vrea laptic,doarme bine si tot ea zice ca nu ne duce dorul....e,dar noi ii ducem...i-am luat tot felu de lucrusoare care mai de care mai dragute!
Noi cam in fiecare zi am fost plecati pe undeva,azi am fost in veria si in vergina la mormantul lui Alexandru Macedon...f interesant!DAvid a fost incantat!
Multi pupici din ELLADA

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

A,uitasem //Luny ,am fost marti in Sithonia ,pe o plaja mai pustie la plaja..e superb!drum bun sa aveti la mare si timp frumos!aceasta urare tuturor randunicilor care pleaca la mare ,in vacanta

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Roxana, ce super arata tortul! pohta buna! (sau sa va fie de bine :)
Of, si eu tocmai am ras niste praline Lindt, ca a venit Omu cu o cutie IMENSA -cadou de la cineva cu ocazia nuntii-sarcinii-sashului-revederii, etc. Faza e ca se pare ca pancreasul meu nu stiam ca nu mai poate sa duca atata dulce! si ma simt intr-un fel (tocmai bagasem si o juma de tort de inghe). Imi voi face un ceai de anghinare.
Varuna, sa iti fac si tie o portie? sanatate maxima si vacanta frumoasa daca pleci.

Mihu, sar'na de pm! am notat, o sa iti raspund.
Bubu, m-au topit baietii tai la cravata! si vara-sa lui vlad e tare dulcica. Si maica-sa lui Vlad, nu mai zic :)

Naty, bun curaj la diversificare :))
Liana, suntem bine, ceea ce va uram si voua :) Nu-l deranjeaza deloc chestia aia din gura, luni sper sa mai spuna pediatra ceva.

Aaaa, de ce credeti ca n-a ajuns pediatra ultima data la mine! ma si miram ca nu ma suna, ca e tare cu bun simt femeia. I-au furat geanta pe Rahova cand era in drum spre mine, si acolo avea telefonul, cu adresa si toate contactele.

Kya, m-ai spart cu lamaia peste legume! La noi sigur nu se va intampla, la halul in care se stramba sash la o picatura de lamaie cand sughita.

Vroiam sa va zic ce lovitura am dat cu tetina Magic de la avent (cea de la 6 luni). I-am montat-o la sticluta cu apa si din secunda 2 totul a decurs natural, bea baiatul meu de parca asta a facut dintotdeauna. ar fi vrut sa tina singur biberonul, dar nu stia intotdeauna sa il ridice in sus suficient. tetina clasica nu o accepta nicicum. Eh, macar un succes am asigurat cand voi incepe diversificarea, asta cu bautul apei. Acum ii dau asa, de sanki, ca ii place lui. Si ca ma bate homeopatul la cap ca tre sa ii dau, da nu prea l-am ascultat.

Inca odata, vacanta tihnita Ariel, Luny, Varuna (daca mergi), si parca mai mergea cineva, da nu mai stiu cine.

tuturor celor nascuti intr-o zi de 30!
La multi ani celor ocrotiti de Sf. Alexandru!

Si multumim din suflet celor ce ne-au urat de bine!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput