Puiuti de Randunici 2008!! (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am facut si noi (Matei, fireste...) vaccinul de 4 luni vineri, pe cel frantuzesc... mai, oare e ok? Ca cel de la 2 luni era de la Glaxo... Asa, si Matei este super-ok, avea 8.300. Reactii la vaccin nu a avut, doar maraiala cand misca piciorul... azi insa a uitat sau a trecut... nu stiu sigur.

Va doresc o duminica placuta.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cuscra felicitari pt gineri-miu papacios de cereale...daca stiam iti mai dadeam si eu o cutie, dar am aruncat-o, ca Amirei nu-i plac astea cu lapte deloc. si cred ca suntem noi mai inapoiate, nu stim ce mai e trendy intr-ale diversificarii... eu zic sa-i dau fructe cu aloe, ca am auzit ca asta e bun la toate, vreo 7,5 g cred ca e suficient

bubu, am uitat sa-ti zic ca v-am admirat tare in poze, sunteti niste frumosi, familia perfecta, cu mama cea mai gospodina si mai frumoasa! auzi...si lasa tortul ala cu trufe ca innebunesc de-a binelea, vrei sa ma mute al meu in bucatarie???

usuleata, felicitari pt vaccin si pt lungan... 70 cm???

kya cum a iesit stroganoff-ul?

gata, ma duc la !

pt eric de blankar sa-i treaca repede infectia si sa vina acasa sa pape ludaie!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty scumpica rau Iulia cu piureutul pe fata, de abia astept si eu sa-i dau Antoniei sa vad ce reacgtii are????

Bubule si eu am vazut poze frumoase cu voi, si Vlad este un adevarat cavaler!!!!!

Mai dar oare pe unde umbla cuscra mea si ginerele meu?????
ELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pe unde esti????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu la capitolul fructe avem mar, piersica si para in diverse combinatii. De maine sau poimaine vreau sa-i adaug si banana.

Roxana maine ma laud cu succesul papicii.

Nicoleta voinicelul cuminte la vaccin.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, felicitari grasunelului pt. vaccin! si iti faceai griji ca nu ai lapte!! ce grasan, nene!!! cu un kil mai mare decat Stefanoi!

Kya, deci voi papati si para...eu inca nu i-am dat...in schimb a papat 2 gurite de banana, ca prea se lingea pe botic ca manca Vlad in fata lui . Maine ii pun si eu un sfert de banana in piure, dar o sa-i curat semintele.

Roxana, hai ca esti tare!
...si multumim pt. aprecieri!

Bitzulina, si tie multumim!

Cred ca ma duc la nani...noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu! azi nu am avut timp sa intru...pregatiri! plus ca am virusat calculatorul!!!! ... am cautat toata ziua trotinete! alex isi doreste cadou de ziua ei...trotineta. am gasit una pana la urma...draguta, dar 1 milion o trotineta???? sa o vad eu ca o lasa pe balcon si pe asta!!!! ca nu mai pun botu' alta data!
sunt si suparata ca nu mi-a sosit comanda facuta pe "laredoute"...si in coletul ala se afla costumul meu de baie cel frumos, fusta si bluza pe care le asteptam cu nerabdare....ufffff!eram sigura ca in 5 saptamani ajunge...uite ca nu!

kya, inca sunt pe langa val....de luni ma ia valul! sa vad daca si pe mimo alaturi de mine, ca inca nu stia sigur daca al ei sotz va fi "valabil"...iar tie, iti urez septembrie usor si sa treaca iute cele 4 luni...

luny??? peste cu plante ornamentale??? cum adica? cu ficusi sau cu alge?

symo, treci la soare! lasa netul!!! sau esti cu laptopul pe sezlong, sorbind dintr-un pahar cu "cuba libre"?

sovi, multam de urari! abia astepttttt sa plecccccc! iar ai facut-o lata cu mancarea????rusinica! am citit postul despre fructoza...stai calma, e la fel ca si aia scumpa:) diferenta de marketing:)

varuna, baga anghirol, 2 pastile;) eu stan patitu', asa ca ma pricep la dat sfaturi:)

ursu' maine sa nu te mai doara burta!!!mai, dar ce v-a apucat pe toate raul??? am dat eu startul si s-a propagat?? pun bata pe el (raul)!!! ushhhhhhh! ca si kya a dat startul la dureri de dintzi...si deja m-am molipsit....si luni pleccccc! cu maselele (3 la numar!!!) in batista! imi iau lidocaina cu mine:)

gudinde, odihna placuta sa ai in ce a mai ramas din we asta! si o saptamana usoara! uite 2 siteuri foarte interesante, poate si pt sovi, bitza...:

http://www.interhomeopathy.org/index.php
http://www.hpathy.com

tuchi, spor la invatat...nu mai aveau cozoroace la cora...de fapt, nu mai aveau nimic...trecusera vandalii!

stela petrecere frumoasa maine la nunta!

bubu nervoasa???? wow! am trait sa o vad si p-asta!

clau, doarme rebe? somn usor puisor, somn usor!

amina, m-ai dat pe spate! eu i-am dat alexutzei peshte pe la 10-11 luni, cu legume "obisnuite": cartofi, cu morcovi, cu conopida, chiar si cu broccoli:)
sper ca nu te superi:)), dar la meniul descris de tine mai lipsea un pahar de vin alb si iesea o adevarata ...sau inlocuim vinul cu un bibe cu lapte, ca tot alb e?
gata, ma duc si eu la nani...maine sper sa apuc sa intru putzin, caci voi avea o zi plina...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.5,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai ca ma tot "bantuie" sparanghelul aminei :)), mi-am adus aminte de o cura de slabire foarte eficienta pe care mi-o daduse o prietena....aproape toate retetele erau cu trufandale....inima de palmier (cine a mancat sa-mi zica si mie ce gust are, ca ma va bantui toata viatza obsesia asta;)), cu bambus (d-asta am facut greseala sa mananc de la chinezi si mi s-a parut mai degraba o gluma scumpa cu gust de gulie),ramurele de telina pt ros intre mese....una din conditiile curei era sa nu se inlocuiasca nimic! ca altfel nu mai era eficienta....atunci mi-am dat seama de ce era atat de buna reteta asta...in lipsa de bazaconiile alea, nu puneai nimic altceva, ca sa nu strici eficienta si in final nu mai mancai nimic si asa slabeai! :))

gata, end of story!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, merci de cafea Tuchi, chiar ca am nevoie...

Ariel, Luny, Naty, Varuna, sa aveti concedii minunate cu vreme buna, voie buna si numai veselie sa fie pe la voi pe acolo!

Neata Tuchi, ce faci?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sunt pe aici.. dar am baut o bere si m-a lovit somnul .. si am o leneeee de ma doare..

dar macar sa va acesc!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput