Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mama ce liniste s-a lasat aici...
Eu invat de zor si fara spor
V-am , pe maine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata, dragelor.
Eu fac bagaje de zor, plecam la Bran, cu prietenii nostri constanteni Alina, Sorin si Traian. NU stiu la ce pensiune vom locui, stiu doar ca este gard-in-gard cu pensiunea Ana MAria. Am emotii, caci nu stiu cum va face fata Razvan, este prima noastra iesire la munte...... In fine, sper sa fie frumos si mai ales sa-mi tihneasca, sa-mi regasesc putin linistea pierduta de atata timp, sa respir aer curat si nepoluat, sa ma pot elibera de toate energiile negative adunate........ si lista poate continua.
Spor la invatat, Bianca.
Distractie placuta Giovei, care azi nunteste.
Va pup pe toate si pe toti spiridusii, merg sa impachetez toata casa .

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza de la mare , iar cu soare.
Azi sunt de munca pana la 20.00Trebuie sa fac de serviciu pe institutie de la 16-20. Ce placere, sa te tii plictiseala.
Ieri au venit si mi-au montat glafurile , acum de data asta corect, ca aveau somatie de la OPC sa le rezolve pana azi.Cei cu mobila insa nu au venit. Mai au putin si se fac doua luni suficient cat sa o iau pe aratura.
Hai ca revin ca trebuie sa fac ceva.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Neata, fetele!

Cristina, o sa-i placa lui Razvan la munte, o sa vezi. Felicitari pentru progrese ! Asa-i ca are vocea dulce, dulce? Sunt niste minunati cind vorbesc. Si eu tot asa o ascult pe Sabi vrajita de vocea ei cristalina de copil.
Eu am renuntat la ideea cu cresa; nici de incercare n-am s-o dau. Toata lumea imi zice ca sunt inconstienta daca o dau in stadiul ei de sensibilitate. O colega de serviciu are fetita sensibila si contrar tututor sfaturilor a dat-o la cresa; fetita a facut o otita urita cu complicatii , a trebuit operata dupa ureche sa i se scoata punga de puroi si a ramas si fara auz la urechea cu pricina. Si are numai 2 ani jumate. Asa ca o sa ne chinuim un pik; poate gasesc si bona cumsecade si o sa mai stea Sabi un an acasa.

Bianca, bafta la invatat. In iunie 2009 termini ? N-a mai ramas mult.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Ziua buna si de la mine...
la mine nimic nou sub soare....lucrez si printre invatz.
Irinatunza da in 2009 termin, sunt ultima promotie care va termina o facultate pe vechiul sistem, adica frecventa redusa 5 ani. E bine ca te-ai hotarat pana la urma ce faci cu Sabina. Acum trebuie sa va rezolvati problema (cine va sta cu ea ..si cum).
Irina bine ca ai unde sta si nu te da nimeni afara. Pana la iarna te muti tu. Iti va fi dor poate dupa-aia de forfota dintr-un aparatament in care stau mai multe pers.
Giova e in pregatiri...pe la coafor, pensat, epilat..spunea ea ca azi trebuie sa mearga.
Iar m-a apucat somnul.
Apropo... sunt putin suparata din cauza gradinitei, ieri am aflat cand am mers acasa mi-a spus Sandra ca Nelu nu a intrebat . Cum sunt multi copii la gradi s-au facut 2 grupe (si cand mergea Sandra tot 2 grupe erau). Dar problema e ca nu au primit fonduri...sau nu s-a aprobat sa angajeze personal titular pe post (asa ceva) si a trebuit sa aduca si sa angajeze cadre care nu sunt titulare (suplinitoare se numesc sau asa ceva) si atunci cele 2 educatoare pe care le vroiam eu pt Dani si care au fost si la Sandra s-au impartit..una e la o grupa, una e la cealata grupa. Si pe Dani l-a pus in grupa cu educatoarea pe care o preferam mai putin, nu ca nu ar fi buna dar e putin mai severa ca cealalta . Si acuma nu stiu ce sa fac...daca sa il mut in cealalta grupa sau nu....sa las soarta sa fie asa cum a vrut ea. Cealalta educatoare sigur i-ar fi cantat in stuna lui Dani ca tare a iubit-o si pe Sandra si asta numai nu i s-a urcat in cap. Nelu spune sa las lucrurile asa cum sunt...sa mearga in grupa unde l-a bagat , la educatoarea asta care imi e fosta vecina. Hmm...nu stiu ce sa fac ....
Cica sunt foarte multi baieti in grupe...o gramada de baieti si f putine fete (asa erau si la cresa, s-au nascut mai multi baieti decat fete). No saracii...sa vezi tu batai mai incolo pt femei si suprematie

A..Sandra spunea ca grupa lui Dani si sala e mai frumoasa ca cealalta...grupa lui Dani e grupa piticilor iar cealalta e grupa florilor

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare....gagici

pana la urma am ajuns la spiatl aseara ca tot a vomitat ...n am vrut sa ma internez ca am zis sa vad cum e peste noapte....si e ok n a mai vomitat papa regim adr asta e bine as se faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ASTERY ce liniste e la bran ...sper sa ajungem si noi din nou la sf lui septembrie cu sora lui gabi care vine in vacanta dar eu as vrea sa mergem neaparat de halowen ca tare frumos afost anul trecut
DMELII cred ca te plictisesti sa faci de garda
IRINATUNZA cred ca ai luat o decizie super buna
BIANCA lasa l draga la grupa aia ca mai incolo e mai bine sa fie doamna un pic mai severa....e ffff importanta gradinita asa am si eu vacanta dupa 27 octombrie o saptamana dar fetele....nu mai au ca s a 5 adar cateva zile nu s o intampla nik
GIOVA esti gata????nasa are nasa mare

am fost la munca dar am venit repede ca azi noapte s a spart scoala si s au furat calculatoare si politia a zis ca putem merge acasa

fetelor voi ce fel de metode contraceptive folositi????????ca eu luna asta am luat anticonceptionale YASMINE....n am luat niciodata pilule

Mergi la inceput

Buna dimineata la Azi noapte am stat pana la 2 si am facut probleme...
Cosmi ma bucur ca Papan e mai bine. Nasol cu scoala, sigur smecherasi din cartier au dat spargere la scoala.
Noi ne pregatim sa mergem la festival la tara, la 50 km de noi. Anul trecut am facut poze cu Cristian Tabara, sa vad acul asta cu cine ma mai pozez ( Buzdugan si Gianina Corondan sunt prezentatori). Maine seara la ora 22 vine Nana in concert dar....e cam departe sa mergem....sa vad ce chef am maine. Nu ca ma dau in vant dupa Nana dar...e un concert in plus vazut.
V-am , sambata frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nana care?

Ieri am primit scrisoare de la clinica sa ne inscriem la Montessori, abea astept sa vad cum este Intru pe la active sa ma enervez putin, asa de dimineata Cred ca Giova astazi cununa.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki..si tu te enerveti de dimineata? . Si eu m-am enervat ieri cand am citit la no name si am vazut ce parere au unele despre tara asta . Eu nu inteleg de ce nu pleaca naibii din tara asta daca au asa parere despre Romania, daca nu au un pic de patriotism in sange . Sa plece sa ne lase, mi-e rusine ca asemenea specimene fac parte din natia romanilor . Afara sigur stau cainii cu colacii in coada . Uneori regret ca nu am trait in vremea lui Tepes . Emanciparea asta..bat-o vina
Nana mai...cantaretul Nana.. german...
Giova e la starea civila deja...la 10 au mers dupa nasi...acum sigur sunt la starea civila sau prin zona

Mergi la inceput