Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)
Raspunsuri - Pagina 8
asteryaro spune:
Salutare si de la noi!
Razvan adoarme, eu am mancat o strachina uriasa cu ciorba de fasole, beau un sprit de vara, dupa care am si struguri.
Despre lista... n-am ce zice. Alegerea lor, sa ne tina si pe noi cu ele, o fi semn bun si noi nu stim sa-l interpretam
.
Razvan al meu e bine, parca cineva mi-a schimbat copilul, pe bune... mai face crizutele alea, dar nu atat de turbate. In parc este un inger de copil, la plecare nu mai protesteaza, se duce intre copii, la joaca... Si fetelor, pot spune, cu mana pe inima, asa cum spunea si Bianca despre Dani mai devreme si m-a facut sa zambesc, ca stie toate alea, ca un om mare. Doar ca intr-un fel cu totul special. Sa nu radeti, dar RAzvan a recuperat in 2-3 luni ce ceilalti copii invata in 2 ani... Doar ca nu poate sa vorbeasca, inca. Gangureste, vorbeste pe limba lui cu carticelele, in special cu Bambi
, are o voce duuuuuulce... si eu si tat'su ramanem prostiti, sa-l ascultam...
Luni mergem la Bucuresti la control (am mai scris, oare?), abia astept.
In we sper sa plecam o fuga la Bran, caut pensiune. Aveti ceva sugestii? Multumesc.
In rest, eu sunt grasa si frumoasa
asa cum ma stiti, de regim inca nu ma pot a[puca, nu am un psihic prea bun, dar imi revin eu.
Mirela, pupam fata si baieteii, multa putere va dorim.
Va pup pe toate, fara osebire.
Muahhh!!!
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
cosmi1975 spune:
ASTERY e o placere sa citesc cum vb despre puiul tau si sa sti ca progresele sunt pentru ac l ai stimulat de mic....stimularea timpurie la copiii cu oarece probleme este cel mai importanta terapie
cat despre bran....sunt multe pensiuni dragute dar daca poti du te acolo la vila bran ca sa poata copilul sa se joace la elagane,sa calareasca sa vada clovni care vin.....parca sambata????
cosmi1975 spune:

sunt cu stef in brate care s a trezit ca facae caca si .....diarere si a si vomattt ce o avea parac totusi a cu e bine....mai stau daca tot vomita fuggggggggg la spiatl

Biancas spune:
Astery e cam tarziu sa iti gasesti pensiune dar poate totusi ai noroc.
Eu aici am fost...si eu si Anasol ca de la ea am adresa si mie una mi-a placut:
http://www.casa-alex.ro/
Sefa mea e dusa la Cheile Gradistei nu stiu la ce vila ca nu m-a interesat
.
Tare grasa esti ce sa iti spun...si tu te plagi
. Imi pare bine sa aud vesti bune despre razvan, bafta la medic luni si mini-vacanta placuta.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Oare Anasol de ce nu mai da nici un semn de viata? ![]()
Cosmi of ai grija. Da-i chestii uscate si apa sa nu se deshidrateze
.
Mi-a spus Nelu ca Dani spunea ca si maine vrea sa mearga la gradi
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
d_melli spune:
Buna ziua si de la noi! Cam tarziu insa e treaba...
Giova da nu am inteles de ce esti asa emotionata cu nunta asta, e drept ca nu am citit pe indelete din urma insa tot nu am priceput.
Mirela imi dau seama cam ce trebuie sa fie acolo ca si fratele meu s-a intors anul asta de acolo insa ii merge bine aici pentru ca s-a angajt tot la o firma spaniola ca inginer si este foarte multumit.Ganditi-va si voi bine ce vreti s afaceti , nu ca noi , ne-am gandit de pe o zi pe alta si am plecat in tara. Nu ca am regreta. Pupici lui Dani si detaliaza cu gradinita aia.
Giova apropo de lista nu iti bate capul, eu m-am dumirit si sincer nici in cot nu mai mai doare nu ca m-ar fi durut...iar cu raportarea la fel nu iti bate capul..eu ma gandesc ca nu mai avea de unde sa dea copy paste si s-a gandit la lista
...greu cu neuronii.Noi sa fim sanatosi.Si gata cu "sobectul" asta, ce e mult strica.
M a apuc de treaba si chiar trebuie sa iasa ceva. Caut niste fonduri pentru niste centre de recuperare sau cursuri de formare pentru copii cu probleme.Poate , poate reusim sa gasim ceva.
Pupici
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Azi vine verisoara lui Nelu primara sa ne aduca invitatia la nunta...are nunta sambata pe 25 octombrie...exact cand mi-as tine eu ziua de nastere care e in 23 octombrie
.
Din 27 octombrie as vrea sa imi iau concediu ca are si Nelu pana prin 10 noiembrie si ma gandesc unde sa mergem in concediu...fara Sandra ca ea e la scoala
. Visez la o excursie in Egipt- am si cautat ceva si am gasit, visez o excursie in Europa cu masina...pana in Anglia la cineva
, si in ultima instanta visez la o vacanta la munte la Bran pe acolo dar.... parca vad ca stau acasa 

Bianca
d_melli spune:
Cosmi vezi ca si noi am patit asa toti .Un virus la stomac. pe Mariol-a tinut o zi . Cu voma, diaree , febra si somn mult.Nu a mancat nimic o zi.Insa pe noi
cate trei zile.Aici e jale cu virusul asta.Vezi care e treaba si fugi la medic .
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Irina bat in lemn dar eu nu as plange prea tare daca as avea
Si Dani a avut dinasta...l-a tinut o noapte a fost doar cu voma fara diaree. In Turcia a avut o noapte si o zi diaree si voma noaptea.
Bianca
Biancas spune:
Gagici...plec acasa...am scris si invatat destul pt azi
. Macar e liniste aici si azi chiar nu m-a stresat nimeni...dar am facut doar aplicatii ca de teorie nu am avut chef. Teoria cred ca sapt viitoare...nush cand o sa apuc... e f grea si multaaa, imi iau 1 sau 2 zile de concediu sa pot invata...daca o sa pot
. Sa scap si de examenul asta si sunt cea mai fericita![]()

Bianca