Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A Mirela cum adica e gradi fara somn? Pai rezista copiii asa? Si ce te faci? Il aduci pe Dani si il culci? Pai daca il culci si doarme 2 ore...cand mai doarme noaptea? Saracii copii...ce sistem e asta?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Inca o data mi se confirma parerea ca tot mai bine este in Ro Cum dracu gradi cu program normal dar fara somn??? ca la balamuc, nu mi se pare normal! Mirela trebuia sa cauti o gradi unde se si doarme,este imposibil sa nu existe! Nasol ca nu va descurcati in Spania, nici noua nu ne este usor dar ma rog la Dumnezeu sa ne tina sanatosi sa scapam de banca la anul in sept. Voi ati tot plecat prin Ro, eu fac 5 ani de cand nu m.am dus si asta a fost din lipsa de finante.Pacat ca pierdeti banii care i.ati dat in avans pt apt Poate va mai ganditi, oricum trebuie sa deschideti ceva la care sa va pricepeti, sa aveti idee in ce intrati.

Bianca, Angelo a inceput de 2 sapt sa manance si supa de legume, asta pe langa salam, crenvursti, cartofi prajiti, paste,baghete de paine cu fel de fel....

bag un ochi pe la active....

Cosmina mi.am amintit:eram cu un grec care urma sa se faca preot, cand a venit maica-sa in Ro m-am dus imbracata la mini pana la fund cu rochie rosie si unghii lungi rosii Era sa dea in apoplexie grecoaica si bineinteles ca mi.a spus ca preoteasa nu trebuie sa fie asa Moama cati bani aveam daca eram preoteasca acum!!! Kostaki a devenit preot si mai lasa cate un mesaj pe mess

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki lasa mai preotia ca nu era de tine . Eh..e bine ca mananca Angelo, nu stiam ca a inceput sa pape mai bine. Super .
Si Nelu are un verisor care s-a intors din Spania...si-a deschis ceva aici in tara la Campia Turzii...habar nu am ce (de toate am inteles...se ocupa si de animale si masini si transport marfa...ma rog) oricum a facut bani in Spania stiam ca o duce bine acolo si se vede ca a dus-o bine si acolo. Lucra in constructii, avea proprii lui angajati am inteles...dar a spus ca s-a imputit treaba si acolo si prefera sa vina acasa ca s-a saturat de straini. Probabil pe el trebuie sa il cununam(poate se insoara la anul) ca soacra-mea si Nelu (era copil) l-au botezat si la soacra-mea merge des si tot nasica in sus, nasica in jos... si daca ne cere sa il cununam nu il refuzam. Daca nu ne cere...asta e, ramanem cu bani . Noah...m-am luat cu povesti care sigur nu va intereseaza
Merg sa vad daca am chef sa invatz ceva...sa fac iar aplicatii ca mi-e groaza de examenul asta..si eu stau asa calma sper sa nu imi ramana pt la anul ca e ultimul an si noah...e greu.
O seara frumoasa, noapte buna.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

ma pregatesc sa merg la munca...care munca ac poate la smotru dar nici nik nu putem face ca tb sa si stranga muncitorii ce au pe akolo....ca eu m as apuca sa ma scap de o grija dar unde sa bag materialele cand molozul e la usa.....off ca degeaba sunt bani daca nu s firme serioase,s au apucat de peste 1 an ed partea asta de scoala au facut mansarda si acu....fac etajul de sub mansardatreaba romaneasca

BIANCA seamana dani cu tine ceva de speriat si un se vede ca i de felul lui un copil vesel...sexi sexi dar ieri cand m a
vazut preoteasa nici n a venit sa facem cunostinta....
MARAKI preoteasa????????hai lasa ac nu toate s asa...imi zicea o colega ca la nunta fiiului a venit o preoteasa cu preotul de i a lasat pe aia cu gura cascata cat de dezbracata era

GIOVA vremea sa tina cu voi ca in rest sunteti the best

MIRELA offf imi apre rau ca ai pb ...vezi sa clachezi..si lasa ca vor trece cat despre venitul acasa tb as te gandesti la cev a sa mearga ptr ca totusi voi acolo nu duceti lipsa de cele de zi cu zi ...si aici parac e din ce in ce mai greu...nu stiu dar pe mine ce ma uimeste ete cat de scumpa e mancarea

va pup si vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MIRELA vezi sa NU clachezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
m-am culcat la 4 azi dimineata si la 9.30 ma treazea marco...mi-a bagat degetul in nas. sunt moarta de somn, dar tare fain a fost sa stau la taclale cu mama si sorella.
Cosmi spor la si la aranjat. asa e cu multe firme de la noi, se misca in reluare.
Vremea va fi frumoasa, prea cald, au anuntat peste 35 grade sambata. asa ca va fii bine.
Ce i-am luat lui marco pt. nunta nu-l poate folosi la peste 35 grade. vad eu cu ce-l imbrac, asta e.
Maraki nici eu nu te vad preoteasa, dar totul e posibil.

Ma gandeam la lista de la celelalte...putem raporta postarea aceea cu lista moderatorilor. asa ca...treceti la treaba. eu, asta am sa fac cand am timp.
merg sa beau si sa ma pregatesc de programarea la pedichiura.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosmi1975

MIRELA vezi sa NU clachezi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

Asa Cosmina ca ma si miram, cum sa clacheze???

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Pe mine nu ma deranjeaza sa fiu pe lista lor, inseamna ca ma iubeste cineva si imi simte lipsa Giova spuneai sa vanda Mirela apt si sa plateasca banca, nu are cum pt ca ratele pt apt le plateste banca, asa este si aici.

Moama cat de misto a fost deschiderea la >Cerbul de aur Cele mai tari slagare romanesti, au facut un montaj cu Aurelian Andreescu -cantecul Oameni- <>Iris acompania si voce Aurelian Marfa rau, am cantat si eu de m.au auzit vecinii pt ca stiu bine melodia, o cant la sv in fiecare zi

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Neatza la amiaza...am venit si eu la servici...am avut ceva treaba in centru.
Maraki te iubeste si pe tine cineva pe naiba . Pai numai asa esti indreptatita sa mai scrii si acolo cand te plictisesti .. Nu ca nu ai putea sa scrii si acuma...ca doar e un subiect public si daca au secrete ar scrie pe mess dar noah....
Giova lasa ca mai bine e sa fie cald decat rece. Lui Marcolino ii dai o camasa, niste pantaloni si e frumos ca un ginerica . Si eu ii caut lui Dani niste pantaloni...nu blugi, nu catifea...ceva sea mearga oricand cu o camasa si nu prea gasesc. Trebuie sa caut la magazinele speciale de copii ca altfel nu gasesc doar blugi.Cum e buchetul de nasa? Ti l-a facut ea sau ai spus tu ce flori preferi? Clau cand ajunge la voi? maine? Ce bine e sa fii barbat...ajungi pe ultima 100 de m si e bine.
Cosmi spor la smotru...ce te miri...firme romanesti prost platite...ca daca s-ar plati bine in Romania sa nu crezi ca nu isi face treaba si romanul ca si neamtul . Dar halal salarii, halal munca. Mersi de compliment, pacat ca nu era Papan acasa sa il vad si eu "live" .

Mergi la inceput

Asa..
Nelu a fost cu Dani la gradi sa vada ce si cum . Acum sunt toti copii impreuna...ca doar nu merg toti si nu sunt fiecare la grupa lui. Cand a ajuns acolo Dani repede a fugit sa se joace cu nepotul meu (el va fi in grupa mare) tot acolo. S-au jucat vreo ora cu copii i-a placut per ansamblu. Am vb cu el la telefon si e tare incantat ca va merge la gradi
Ne-a sfatuit educatoarea sa il ducem doar din 15 septembrie sa fie in grupa lui si sa se obisnuiasca cu ei (nu stiu cati copii sunt ca nu a intrebat), sa ii ducem pijama cu numele cusut (noah...ma apuc de cusut), adeverinta sa ii scotem vineri ca e apt pt a frecventa colectivitatea si ce ne-a sfatuit ea...sa il lasam din prima zi sa doarma acolo. Cam astea au fost cerintele...din 15...incepe distractia, trezitul putin mai devreme pt mine cand nu il duce Nelu, dus la gradi, scos...

Mergi la inceput