Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Stii care-i faza? Traiesc afara de 8 ani, sant intr-o tara super tare cu care nu se pot compara tarisoarele mici din Eu Sant mult mai tare decat multe care cred ca s.au ajuns si locuiesc in orasele minuscule cu 2-3 magazinase dar cum dracu as putea eu sa intru aici si sa ma laud in ce tara marfa traiesc iar voi cele din Ro va duceti viata intr-o tara de kkt si fara conditii bune pt a creste un copil??? Asta este nesimtire crasa si nu as putea accepta astfel de malakii!!! revin...au venit socrosenii.....

ar insemna lipsa de respect fatza de voi....nu? plus ca eu nu am asa o parere proasta despre Romania

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki pai daca spuneai asa cred ca demult erai "batuta"
Hai ca ne pregatim si noi de plecare, sa vad daca Dani mananca dea amiaza ca numai pe la 10 a mancat o felie de paine cu unt si salam...si la drum cu noi...va dormi pe masina, mergem mai incet si o ora doarme.
Ne auzim...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Tot eu... am ajuns acasa...a fost frumos, am fost si pana la Lapusna in vizita...pacat ca drumul e cam rau in rest zona superba, de munte...
Am pus si poze in drop
www.dropshots.com/biancas1#" target="_blank">Aici.
Nu am stat foarte mult...cand am plecat noi atunci incepea miscarea cat de cat, a cantat Aurel Tamas si au fost o gramada de oficialitati locale + ministrul sanatatii cu care am facut si poza . Am mancat mancaruri traditionale, am stat vreo 3 ore, ne-am invartit, am facut poze si am plecat la Lapusna sa vizitam...am fost intr-o padure ...la liniste...iar apoi la bunica lui Nelu. Am ajuns acasa obositi, Dani mi-a dormit pe masina si cand ne-am dus, si cand ne-am intors, i-am facut baie, am mancat si pe la 22.30 l-am culcat.
Cam atat...
Maine sper sa invatz ceva ...
Noapte buna

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu cu treburi administrative ....sotul pe la spital pe la unchiul lui care.......are 49 de ani si au spus dr ca mai bine il iau acasa copiii ca din pacate

la 2.30 tb sa mergem la o petrecere la un club si am zis sa l iau si pe papan....papan????????sa zicem ca i bine dar parca ..ori s a cumnitit ori il doare ceva ,vad maine ca ma duc la pediatra in care am mare incredere

BIANCA faina zi ai avut,TAMAS imi place mult are un glasiar SANDRA o adevarata domnisoara e frumoasa
MARAKI asa e cu astia care isi critica tara....eu zic ca in 5 ani putem sa vb de roamnaia ac una din tarile europene din toate punctele de vedre...la educatie tb umblat
NASA MARE?????? hei nasa cum esti?super zi ai avut ..

Mergi la inceput

Buna seara...
Cosmi, nasol cand iti dau medicii asemenea vesti. Du-l la medic pe Stef daca ti se pare ceva in neregula. De azi intr-o sapt ne pregatim sufleteste pt clasa a V-a of mi-e groaza... am emotii. Sper sa schimbe sistemul asta de medii....(ca mediile din clasele 5-8 conteaza la examenul de liceu pt ca nu e corect. Copiii de la tara au medii mult mai bune decat copiii de la oras pt ca asa e..., multi au intrat la licee bune si nu au facut fata (a fost si un articol pe aceasta tema in ziarul local). Sper sa se gandeasca astia si sa scoata prostia asta ca e stupid sa inveti 4 ani la fiecare materie indiferent ca e romana sau fizica sa intrii la un liceu bun .
Noi am fost azi la gratar,ce bine ca e cald iarasi( am auzit ca si in octombrie vor fi calduri...uraa), nu vreau sa vina inca frigul am si invatat ceva dar mai am mult. In rest...toate bune si frumoase.
Nasa noastra Giova cred ca de abia maine ajunge acasa...azi ar trebui sa chefuiasca ca "zama acra".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

spiridusi si mamicute!!!
In sfarsit am si eu timp de net. sunt obosita, ma doare capul, dar fericita ca s-a terminat totul...cu bine!!!
A fost asa frumos....totul a fost superb...nici nu stiu cu ce sa incep.
Poate cu ziua de joi, cu petrecerea burlacilor, care a sfarsit prin reunirea ambelor sexe si s-a terminat cu un hamburger si un biliard de unde am mai plecat cu greu....
agitatia de vineri, cand nu stiam incotro sa fugim si ce sa mai facem, la ora 20 eram la sala, aranjam numerele la mese, am avut si complicatii, mama si ceilalti aranjau scarile, noi pe la coafor pt. o proba... la ora 3 noaptea eu ma invarteam in pat ca nu puteam dormi- de emotii cred.
Sambata dim. la ora 7 xcand a sunat tel. am crezut ca mor...vroiam sa mai dorm, dar ma astepta la par. pFreza a iesit ok, am fugit la machiaj, de acolo iar la coafor la un retus, am agitat putin mireasa...Clau a fugit dupa flori...muzicantii au venit la mire si nasul nu ajungea de la florarie...nu erau cica gata.
Au venit la noi, am plecat la mireasa...m-a bufnit cand am vazut ce superba era, cand am vazut pe matusa si unchiul plangand, si m-a emotionat bunicul tare de tot...saracul, a rezistat cu eroism sa-si vada si a 2-a nepoata mireasa. cand l-am vazut ce emotionat era si cum plangea....un moment frumos a fost...si i-am multumit lui DD ca l-a tinut in viata pana acum.
am plecat la primarie...unde i-a cununat unchiul care e vice primar(ca si pe mine), de acolo la biserica, am facut ceva poze, pe urma slujba, iar poze...picioarele ne dureau de numa.....afara era o caldura ca in luna august. marco a fost un cuminte, chiar daca vroia sa fie pe langa noi, nu ne-a deranjat si s-a purtat impecabil. dupa biserica, l-a luat soacra si l-a plimbat in carucior pana a adormit. la restaurant a venit si el dupa 2 ore, unde a dansat non stop pana la ora 11 noaptea. Toata lumea s-a minunat de el ce frumos dansa si cat a rezistat.
Nu am putut dansa un blues cu Clau fara sa nu vina si el la noi in brate.
Fotografa mi-a fost colega, asa ca ne-a pozat si l-a pozat la greu pe marco.
In orice caz, am fost la inaltime cu totul. asta am auzit-o azi de la unchiul meu. Noi ne bucuram ca au avut o nunta frumoasa, ca am dansat non-stop, caci erau o groaza de prieteni si neamuri, ....nici nu stiu ce sa mai zic.
avem deja poze la greu de pe aparatele noastre si de pe cel al DJ-ului, dar cine stie cand am timp sa le pun.
Numai marti mergem in Timisoara, nu stiu daca il las pe Marco aici....Clau ar vrea...eu....ma mai gandesc.

Azi finuta de anul trecut a avut ziua de nastere si maine 1 an de la casnicie...i-am sunat in Spania...doamne cum a trecut timpul....nuntile nici nu se compara...asta a fost de 10 ori mai frumoasa. Poate si ca cunoasteam mi mult de jumate si ca eram intre noi...nu stiu...

ma pun sa citesc ce ati scris...revin pe urma.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai ca am citit rapid...vad ca ati intrebat de mine...dar de cand a venit Clau...mai greu la comp. si s-au si adunat toate in ultimele 2 zile, asa ca nu am ajuns pe calculator.
Irina ma intrebai de emotii...pai o naseam pe verisoara mea. am plans si anul trecut, cand am nasit pe prietena mea, d-apoi acum....
spor la gasit fonduri...
Astery sper ca v-ati distrat la Bran sui razvan a reactionat bine la tot.
Cosmi sper ca e ok acum Stef, si marco a vomat vineri dim., cine stie de la ce.
Nasol cu unchiul...cele mai groaznice vesti sunt astea...si asa de tanar.
Bianca imi pare rau ca s-au impartit grupele si Dani a picat la o educatoare care nu-ti prea place.Nu stiu ce sa-ti zic, fa cum iti dicteaza inima.
Maraki lasa draga mea nu te mai enerva. de ce intri pe la subiecte dintr-astea?stai si tu aici la noi...nu vezi ce atmosfera frumoasa e aici?

gata, va las, ma mai uit putin la poze si pe urma cobor la soacra. Clau e la unchi si miri acasa. eu nu am mai stat, caci de dim. suntem tot pe la ei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova nasica noastra . Ma bucur ca v-ati simtit bine, lacrimile sunt ceva normal la o nunta mai ales daca sunteti si neamuri. Ce fain ca ati fost toti 3 la nunta si Marco a fost cuminte ...si noi avem in octombrie o nunta la verisoara primara a lui Nelu si il ducem si pe Dani...de abia astept...va fi prima lui nunta. Il las sa doarma de amiaza si cand se trezeste am sa viu sa il duc la nunta ca restaurantul e la 2 km de mine.
Si eu m-am uitat ieri la caseta mea de la nunta (mi-am facut DVD de pe caseta video), doamne nu imi vine sa cred ce s-a schimbat lumea. Pacat ca nu am avut nunta in ziua de azi...dar asta e...13 ani e mult si au trecut repede, Romania, oamenii, mediul s-au schimbat mult. Cand ma uit ce lux e in ziua de azi la nunti.... si cand am avut eu nunta toata coloana mea de masini era formata de dacii si un singur Datsun. Si s-a spus despre nunta mea ca a fost una mare si frumoasa. Eh...amintiri..
Noapte buna, merg si eu la somn, maine am o zi grea la servici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR

GIOVA ma bucur ca a fost frumos i ca v ati distrat super.sa pui repejor poze...si eu astept cu mare nerabdare nunta altei verisoare care se pare ca se indreapta cu pasi mari spre casatorie si sper din tot sufletul ca bunicul sa ramana pana atunci printre noi

azi era ziua bunicii mele....ce dor imi e de eacand mergeam la ea ma simteam un copil mic caruia i se faceau toate poftelerepede s adus si ce ne a mai iubit

BIANCA vai de noi cu clasa a 5 a ,sti ce mi e mai greu mie ca nu stiu cum se vor dezvolta fetele,ce comportament vor adopta ...e aici la mine o fata clasa a 7a e vopsita rosu in cap are cercel in nas,sprancean si buricasta e o mare pb sti cum se zice ,ii dai copilului orice numai soarta si noroc nu

MARAKI ce face frumosuL??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari si de la noi !
Nu am mai reusit sa intru in zona si din cauza timpului dar mai ales a traficicului ma omoara limitarile lor, abia astept sa scap de netul asta.
Giova ma bucur ca a fost asa de frumos la nunta si ca a ieist totul bine, abia astept sa vad pozele cu Marco dansator .
Mirela, imi pare tare rau ca ai inca pb cu piticii sper sa scapati cat mai repede si sa poti sa fii mai linistita.Dani am inteles ca va merge deja la gradi e nasol cu programul lor fara somn, sper sa se acomodeze. Despre partea cu intorul acasa nu stiu ce sa zic, o sa luati voi decizia buna, am auzit ca mai multa lume vrea sa se intoarca din Spania, sincer daca nu iti merita sa ramai din motive financiare nu vad de ce altceva ar merita dar sa pui in calcul f bine si ce ai putea sa faci in Romania, daca aia scapa de rate..sau daca ai fi obligata sa le faci cu ce resurse le-ai putea dscurca. O sa vedeti voi, bine ca sunteti sanatosi ca restul se rezolva cumva in viata mereu.
Maraki am inteles ca Angelo e bine, ma bucur f tare si daca va incepe si gradi o sa fie f bine, o sa vezo a scializarea face f mult, e f bine ca o sa iti ofere o gradi cu program educational Montessori vei vedea ce progrese o sa faca ca ei imita copiii mult mai repede decat ne imita pe noi in actiuni si vb.
Astery sper ca v-ati distrat frumos la munte, o sa ne povesteti tu.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca am citit in graba si nu mai retin ce s-a intamplat in zona.
Despre noi ce sa va spun am avut o perioada plina de evenimente ca sa zic asa, am reusit sa inchiriem un ap de 3 camere , cu incepere la data de 1 oct va fi contractul, e super dragut si ok, aproape de spitalul lui Jean dar departe de centru unde stam acum...e absolut gol deci trebuie sa luam tot, cu exceptia frigiderului pe care il avem, o sa fie o nebunie. Am fost si vineri la Ikea in Belgia cu Alain binenteles, nu a avut rabdare nici pana am ales noi 2 fotolii si o masuta asa ca ne asteapta munca mare pana reusim sa facem totul cu el dar o sa fie cumva, mama trebuia sa vina in oct la inceput dar nu mai poate asa ca va ramane sa ne descurcam singuri.
Vineri dimineata primesc telefon de la directorul scolii unde am facut eu cerere pt Alain, sa pic jos la telefon, ca cica Alain este inscris la ei si ca scoala a inceput de la 1 sept si de ce nu merge. Cand i-am zis ca pe mine nu m-a anuntat nimeni....ca l-au admis a ramas el masca, cica s-a schimbat conducerea, el nu stia ce a fost inainte...ei trebuiau sa ne notificce in scris ca e admis, sa completam dosarul..inca de la sf de iunie. Eu am sunat atunci si au zis ca nu au lista si ca anunta ei pe cei admisi...am inteles ca asta e regula si am asteptat, vazand ca nu ne anunta am dedus cum era normal ca nu e inscris. In fine o nebunie, a ramas ca il sun azi sa ii spun ce am decis daca il dam sau nu, am sunat deja si o sa revin la ora 9 ca nu era, sa ii spun ca NU IL INSCRIEM desi imi pare rau nu pot sa il duc asa de azi pemaine, trebuia muncit sa scape de pampers, sa se trezeasca dimineata sa fie la ora 8 acolo, el unde il pui daca il trezesc la ora asta, asa ca va merge doar de anul viitor. E vina lor canu ne-au anuntat, poate trebuia sa insist si eu dar imi era jena sa tot sun daca au zis ca nu trebuie sa anunta ei, in fine oricum nu era Alain pregatit dupa cum spunea si institutoarele la haltgarderie ca la scoala au program fix, trebuie sa stea la masute sa asculte si sa respecte regulile, al meu cred ca era la colt toata ziua la ce prapadit e

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput