Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova acum am vazut si eu mesajul incerc sa nu ma enervez cat pot pe Alain dar sincer cred ca gresim si eu si Jean ca nu il ceratm cat trebuie si cand il certam imediat sarim sa il impacam ca prostii . Alain e cam rasfatat si tot rad eu ca ma vad chemand super nany dar nu e gluma deja. Bravo ca scapat de suzeta, lasa ca as incet va renunta el, Alain nu afost nicodata cu suzeta dar apa si ceiutul si acumprefera sa le bea din sticla si eu il las satocane acolo, mai ales noaptea dar si acasa si la gradi mereg cu sticla . Bea si din pahar binentels dar sticla e iubirea lui.
Maraki am intrat sa iti zic tie ca te auzeam cu drumurile de Ro scumpe ca poti gasi bilete de avion Dortmund- Bucuresti incepand de la 25 de euro , daca iti iei din timp si alege zilele care iti convin ca pret; Iti dau si site-ul, poate deja il cunosti www.wizzair.com aici le gasesti. Eu cautam pt noi ca tot din Dortmund cred ca o sa zburam ca e direct Cluj, de sarbatorile de iarna daca mergem si m-am gandit sa ti-l da si tie daca o sa vrei sa alegi varianta asta pentru mers in Ro

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragelor

...noi suntem binisor, cam raciti, Selin le si tuseste. Nu stiu daca a luat de la gradi, sau de la vecin, care mai toata ziua vine sa se joace cu David, si le tuseste in fata.Copilul asta are non stop nas curgator var, iarna,daca nu si mai multe. Heinz e cam furios ca mama-sa de fiecare data cand David vroia sa mearga la el intreba daca nu cumva e bolnav, si ea il trimite sau il lasa asa bolnav la noi. Si eu sunt racita. Ma doare gatul si-mi curge nasul................si simt cum ma ia tot mai tare, si nu pot pleca acasa...............imi vine sa-mi dau singura cu capul de pereti. La noi inca nu funtioneaza nimic de azi dimineata. A picat sistemul. Si numai joi picase ultima data, cine stie la care ora din noapte voi ajunge azi acasa

E friggg, pe munte a nins. In weekend mai ca n-am scos nasul din casa. Nu ma intrebati ce am facut 3 adulti cu 3 copii in casa 2 zile.
In rest sunt ocupata caut ceva pentru un weekend sa evadam.....weelness.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salut feteloracu am intrat in casa ...am dat o fuga la cosmetica

ce sa vazi....copii la gradii de la 2,8ani pana la 5 dar niste scumpi,n au plans numai cea mica de 2,8ani dadea as palnga dar incercam sa distrag atentia....o frumoasa si o eleganta,mama cam timida nu stia cum sa mi spuna ca fetita are pampers si nu papa singuraam linistit o spunanadu i ca am si eu un papan acasa....fetita are pb mari dar sper as facem tb buna si progrese

BIANCA?????? am fost dimineata cu ea ...la 10 eram acasa cu manualele cu tot si eu am fugit la servici....are diriginta o profa de mate,au 3 ore de engleza pe saptamana ca sunt clasa intensiva dar pe mine ma terminprogramul 11-15,30 mi se pare ca nu i potrivit ,copilul da randament pana in pranz asa ca ....

urez picilor nostrii care merg la gradii sa se adapteze repede si sa fie sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am vazut poze cu surioara lui Jasy. doamne ce dulce este si ce fericita e Jasmine de ea!!!
Bombo felicitari mamico!!!! refacere rapida sa ai si o bebita cuminte, care sa pape mult laptic!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am facut gomboate cu prune si nu am putut scrie mai mult, eram contra cronometru.
acum sunt in pauza, pe urma trec la frecat baia.

Cosmi asa deci, ai si o pitica frumoasa la gradi. nu ti-e greu cu ei? cati sunt? ai de la 2,8 ani la 5? sau cum?
Succes Biancai in noul an scolar!!! este un an greu pt. cei de cls. a 5-a. de la un singur dascal au trecut la mai multi, materii mai multe, diriginta, teze, of....
Silvia wiizzair-ul are tarife misto si e de pe Cluj. L-am vazut si eu mai demult, imi zicea cumnata de zborurile la Milano ca sunt ieftine.
Mira insanatosire grabnica tuturor. profitati cat mai e mama ta acolo si mergeti asa in 2...un al 2-lea honey moon n-ar strica. chiar daca e numai pe weekend.
si aici e frig, si ploua....zapada sper sa nu apara inca. asta ar mai lipsi.

revin mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am ajuns si eu pe acasa...
Giova deci va chinuiti cu suzeta...of of nu e usor dar trebuie odata si odata sa faceti si asta. Bine ca noi am scapat de ea cu "cazatura aia in lingura". Diriga noastra e de fizica-chimie si anul asta vor face educatie tehnologica.
Silvi insanatosire grabnica va doresc.
Cosmi a noastra diriga e de fizica-chimie
Am vazut poze cu Bombo si cu printelesele. Insanatosire grabnica... sa vi sa ne povestesti cum a fost.
Mira sanatate si voua.
Eu am fost cu Sandra la tuns, aici e rezultatul:
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2008-09-15/14:55:16 mie imi place
Revin ca a venit sora-mea in vizita cu copii....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Am revenit...
De gradinita lui Dani nu am zis nimic. Ne-am dus sa il scoatem...si eu si Nelu. Cand ne-a vazut a sarit in gatul nostru si ne-a dat pusi. Educatoarea de dupa-masa era cea pe care o cunosc eu,care a fost la Sandra si e fosta vecina . A spus ca nu a avut nici o problema cu Dani, ca a fost cuminte, iar dupa ce a mancat supa a vazut ca nu ii place felul doi, s-a dus la el sa vada de ce nu mananca, Dani a spus ca nu ii place si nu l-a fortat. Felul doi era mamaliga cu branza si se pare ca nu i-a placut. Dupa ce a mancat Dani a rugat-o sa il ajute sa isi ia pijamaua . Asa mi-a spus ea, daca ea minte...mint si eu. A spus ca pana acum nu au avut probleme cu el, ca daca sti cum sa il iei pe un copil il castigi de partea ta (i-am spus ca e f incapatanat). Si cam atat...l-am intrebat pe Dani ce zice de gradi si spune ca a plans de dimineata, apoi s-a jucat cu copiii si a "furat" masinile, a mancat si a dormit. Ii place mai mult de "doamna Doina" educatoarea asta de dupa-masa. Cealalta educatoare Florina le-a pus muzica si a dansat cu ei. Cand l-am intrebat daca merge si maine a raspuns ca DA. Deci...e bine deocamdata...sper sa nu il apuce plansul cand ii aude pe altii.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Merg si eu la nani, azi Sandra s-a culcat la ora 21 iar Dani la 21.30 era in pat deja. Mi-am amintit de vremea cand era Sandra mica ,ea la ora 21 era la somn...as putea sa il pun si pe Dani ca dimineata tragem de el la 7.20 si e cam morocanos.
Ioana hai spune-ne cum a fost prima zi la gradi. Ce ai facut cu bona? O mai pastrezi pt situatii de urgenta?
Giova,mai scrie-mi te rog o data cum se numeste medicamentul care il iei de slabit.
Eu mi-am facut ceai de "silueta perfecta" il beau si merg la nani.
Noapte buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Seara buna si de la Baia Mare s-au culcat si copilaii mei si am zis ca stau si eu putin la calc.Mai stam si noi pana vineri la buni si apoi plecam acasa ca vine si tata ...Iarinei toata ziua ii tre sa vorbeasca cu el la telefon si ii spune ca ei sa ii aduca papusica si lui Ianis masinute dar ca se joaca ea cu ele pana creste Ianis mare...si daca am inceput cu Iarina sa va spun ce traznaie a facut duminica trecuta...a fost pe aici pe la mami o matusa de a mea cu unchiul si mami a scos o sticla cu palinca sa ii serveasca pe langa haleala...toate bune si frumoase pana au plecat si a apucat-o pe fata mea curatenia...a strans de pe masa cam tot ce era de starns (a ajutat-o pe mami ca daca nu ii dai de lucru ii place sa incurce si devine rea) si la sfarsit a luat sticla cu palinca si a pus-o la o floare (un trandafir japonez de 1 metru jumate l-a primit mami de la cineva, e floarea ei preferata) si dupa ce a imbatat saraca floricica a venit cu sticla la mine si mi-a zis: mami am udat focica sa creasca mare si fumoasa...acum asteptam sa vedem ce se intampla cu ea , sper sa nu se usuce ca si moare mami de ciuda.
Ce sa va mai spun...nu mai avem pampers si sticla la laptic de mult tare...in schiumb inca mai avem deget la manuta.
Mai nou ii tre fetei mele sa se de cu ruj,lac, si sa o desenez si pe ea la ochi...aaaa si ieri a vrut sa se si penseze...e teroare rau. De papat acum papa destul de bine, are 14,300 kg...io zic ca e bine, inaltimea nu o stiu ca numa' nu reusesc sa o fac sa stea la perete calumea, lapticul il bea cu paiul din pahar pana la jumatate si apoi "fara de pai" asa zice ea.
E mortala cand o intreb ce vrea sa pape imi zice ori "cafofi de pai" ori "supica de cafofei" sau "supica cu mocovei"(asta e supica pe pui cu taietei sau galuste)....daca orice supica ar fi si se vede morcov in ea e tare buna.
Nu mai stiu ce sa va spun de ea ca nu imi vine in minte...oricum face multe boacane dar e si tare harnica imi scoate hainele din dulap si le "impatula" ea mai frumos.
Despre Ianis ce sa va spun...el tot cumintel a ramas sper sa nu se faca rau, sta in fundic , nu foarte bine ca se mai arunca pe o parte dar in schimb se tot impinge sa se ridice in picioare...maine-alalta fuge dupa sora-sa ca ea abia asteapta .Dinisori inca nu avem dar tre sa apara ca e cam balos de papat papa inca tzitzi pe care se arunca de zici ca e salbatic si tare ii mai place sa isi tina o manuta pe sub tzitzi iar cealalta manuta pe cealalta tzitzi. Feciorul asta al meu cred ca e obsedat de mine nu ma pot duce de el nici pana la magazin...intr-o zi l-am lasat cu mami sa merg sa cumpar ceva si cum aam iesit din casa a inceput sa se agite , cand sunt langa el e in al noua-lea cer.
Cam atat de la Baia Mare....

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am mai citit si eu p-aci mai printre randuri, nu sunt cu toate la curent ati scris cam multicel .
In primul le urez tuturor spiridusilor acomodare rapida la gradinita...sper ca din februarie sa fim si noi "gradinarite"
Bombo felicitari mamicuto, sa va traiasca frumusetea mica, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe multe bucurii impreuna cu celelalte 2 printese.
Astery ma bucur sa citesc , ca Razvanel face progrese
Silvi sa stapaniti sanatosi noul apartament si poate vine si o/un surioara/fratior la Alain si multa sanatate .
Miha dar noi din pacate nu mergem inca la gradi poate din februarie daca pot rezolva cumva.
Cosmi felicitari pentru grad...cu telefonul...lasa ca ii cumperi altul
Bianca il pe ginerica, chiar daca se intalneste si cu alte gagici...faina freza si-a tras Sandra si ii sta tare bine.
Giova imi pare rau de Marcolino, il si pe el sa ii treaca repede.
Mira multa asanatate
Maraki ma bucur ca i-a iesit bine EEG-ul la Angelos.
Mireluta, Bee, Irina, Ioana si restul.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#

Mergi la inceput