Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:

Buna seara doamnelor
Bombo
probabil ai nascut deja, sper ca esti bine, gandul merge catre tine si sper sa revii repede acasa, sa te refaci rapid si sa va adaptati usor...toate 3 gagicile si acasa toate 4
.
Giova fain ca ai dat 5 kg jos...adica nu e fain ca e super
. Mai zi-mi o data cum se numesc medicamentele? Stiu ca atunci cand ai scris am intrebat aici la farmacia naturista de langa mine de ele si nu aveau.
Miha ma bucur ca ai scris...mai spune-ne despre voi...ce face Tudor cu pampersul?
Maraki putin a mancat Angelo...vad ca Dani a dus-o bine la bunici...a venit cu burtica acasa ![]()
Ali 
Cosmi lasa mai ca te vei obisnui si cu sefia... o sa fie fain. Nasol cu telefonul, dar tot raul e spre bine...ai telefon nou...si Bianca la fel 
Noi am venit de la munte...a fost super....ne-am distrat de mama focului, baietii su fost super simpatici, au dansat, baut mancat...daca angajam niste clowni nu ne-ar fi distrat atat de mult
. Am facut foc de tabara aseara, am stat la foc pana pe la 3 azi noapte, cand mergem acolo facem intotdeuna foc daca vremea tine cu noi. A fost un pic rece aseara dar ne-am dus haine groase si am si stat la foc plus ca am dansat...asa ca ne-am incalzit.
Azi dimineata ne-am trezit pe la 10...am mancat direct amiaza pe la 13, am strans si facut curatenie in cabana si am plecat pe vale sa cautam cabana de revelion...am gasit ceva dar sa vedem si ce pret are (mama ce preturi au
)...maine ne va spune omul ca se gandeste. La asta unde mergem noi e super cand mergi in gasca dar nu e bine cand mergi cu copiii din pacate
.
Am ajuns acasa si am facut dus ca miroseam a fum zici ca am afumat slanina
, am mers dupa copii si ne-am apucat sa facem un pic de ordine pe aici. Am cumparat si 3 buchete de flori
sa evit nebunia de dimineata (2 buchete pt Dani, 1 pt diriginta Sandrei-profa de fizica chimie
).
La 8 mergem sa il ducem pe Dani( merg cu Nelu), de la 9 e festivitatea Sandrei. Asa ca maine am program...
Dani va ramane acolo sa doarma, asa a spus directoarea ca ar fi mai bine. Noah sa vedem...sunt curioasa ce va face ca acolo sunt wc-uri dinalea mici nu olite
.
Noah ca am tot povestit si am pierdut sirul...
Noapte buna, merg la nani ca mi-e somn ![]()

P.S. Bombo 

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
T_Ioana spune:
Buna dimineata de la Bistrita, unde-i frig si ploua mocaneshte!
Bombo, sper ca sunteti bine si tu si bebelina mica, sa va dea Dumnezeu multa multa sanatate si tie recuperare rapida
!
Noi suntem "gradinari"
de azi, sper sa fie totul ok si sa nu fi plans mult dupa ce am plecat!
Revin!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Biancas spune:
Buna dimineata si de la Mures unde e cam rece si tot asa....ploua mocaneste.
L-am dus pe Dani la gradi...am stat vreo 10 minute cu el in grupa s-a acomodat bine....dar cand sa plecam...
, toti plangeau...doamne ce era acolo...circ gratuit
. Saracile educatoare
..,cred ca numai educatoare la grupa mca sa nu fi
. Am mers si cu Sandra ca vroia sa isi revada educatoarele dar cea pe care o stiam e de dupa-masa si pe asta ce a fost acum eu nu cunosc, ea da. Apoi am venit acasa, am luat florile pt diriginta si ne-am dus la scoala...unde a inceput ploaia si nu s-a tinut nici o festivitate...am fost in clasa, a fost mai bine. Sandra s-a pus in prima banca cu o colega cu care se intelege bine. Nepoata mea e in spatele ei dar nu cred ca e o idee buna
. Probabil le va muta diriginta daca nu isi vad de treaba si vorbesc in ore. Oricum Sandra mi-a spus sa ii pregatesc ochelarii(a uitat sa ii ia) ca nu vede prea bine la tabla...deci e de primele banci cu vederea ei
. Are 2 colegi de clasa noi, au plecat 4 colegi si au venit 2. Sunt 23 in clasa. Coleg nou cu ea va fi copilul profesoarei mele de statistica ce am avut-o in facultate, am ramas muta cand am vazut-o
. E de treaba profa, dar severa. Oricum aici o sa fim pe picior de egalitate
.
Am avut emotii pt Dani...imi venea sa plang cand urcam scarile catre grupa. La Sandra nu am fost asa....sunt sigura ca tin bine minte.. Cred ca te mai schimba viata asta si te mai schimbi o data cu varsta...la Sandra eram mai tanara...am nascut-o la 21 ani
.
Deci...a inceput distractia pt amandoi...
La ora 13 are Sandra programare la coafor...vrea sa se tunda, a plans ca nu s-a tuns pt prima zi de scoala dar sambata peste tot era plin, eu dadeam telefoane pe la munte sa o tunda cineva si toat cofaezele erau pline. Eh, asta e..se tunde azi...sunt curioasa cum vrea...zicea ceva de "bob francez" apoi a decis pt par in scari...o las sa se tunda cum vrea.
Mai revin...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Salutari si de la noi, mi-a intrat si mie nou trafic
si m-am delectat azi la o cafea 2-3 cate s-au facut pana la urma, cu intreruperile de rigoare din cauza lui Alain.
Bombo sper ca ai nascut cu bine
asteptam esti de la tine;
Ana de France
m-am delectat cu pozele voastre, ce mare e Alex si frumos
i-ai facut niste poze mortale, ai o imaginatie de invidiat dar ai si avut peisaje.Sanatate si pupici de la noi.
Giova tareeee frumoase poze ai pus de la nunta, ai fost o super eleganta si draguta
bravo ca ai slabit, arati f bine doamna. Marco a fost superb cu camasa lui eleganta si in tinuta de nunta, tare mi-a placut
de la noi ce fecior mare ai si tu.
Ioana de Bistrita sper sa se acomodeze piticul tau la gradi, asa plang toti la inceput, vreau sa iti zic ca sunt f multumita de granulele acelea, chiar vad imbunatatiri si la Alain,nu ii mai atec gurita si are ambitie sa repete si cuvinte complicate, asociaza mai multe acum incercand sa faca propozitii si repete de la tv din desene in ce limba aude saracu
re rabdare si cu jucariile electronice, sa cate cu ele
au in sfarsit utilitate ca tati lui i le luase de acum 2 ani,multumesc mult
.
Maraki sfatul meu e sa il duci la Montessori, e f normal ce il pune sa faca si poate va avea si sedinte cu copii mai incolo, nu are nimic de pierdut. Are dreptate Ana ce ti-a zis cu limba, el va trebui sa se obisuiasca cu germana, mai tarziu sau mai devreme. felicitari lui Angelo
ca facut tot si te rog sa il duci sa invete acolo cat mai multe, f bine ca ii invata sa fie responsabili, mai vrei sa speli vase si dupa el
eu il cert pe Alain sa isi adune jucariile seara si sa faca si el ce poate macar, avea o vreme cand facea din proprie initiativa acum s-a acm purcelit;
Bianca frumos ca v-ati distrat la munte...vai ce as vrea si eu o iesire din asta fara copii in primul rand
Sper sa se acomodeze iar si piticul taula gradi, pacat ca si-a pierdut bratara, cred ca snt prea mici p asa ceva inca, mai incolo cand vor vrea sa cucereasca fetele
. Merci de gandurile bune, noi am inchiriat ap nu l-am cumparat, ca parca am inteles ca tu as aai crezut, nici vb sa cumparam inca ceva aici pana nu stim cat vom sta.
Ali ma bucur ca ai aparut in zona,paote iti faci timp si postezi mai des
.
Miha, esti draguta
, intra si tu mai des si mai povesteste-ne de voi. cum te-ai acomodat cu munca?
Aici mi se cam rupe firul
nu mai stiu la cine si ce vroiam sa zic ca am citit multe pagini.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:

Felicitari micilor gradinari!!!! sper sa se acomodeze repede si fara prea multe lacrimi!!!
Doamne multumesc ca nu mai trebuie sa trec prin asta (deocamdata) ca tare greu a fost si mult am mai
eu.... Vorba aia: numai mama sa nu fii.
Nu avem ce face...piticii au crescut, au inceput o noua etapa si trebuie sa ne adaptam, incet-incet.
Bombo sper ca sunteti bine, abia astept sa auzim vesti de la voi!!!
Maraki asa e, mare pacat ca s-a stins din viata SI. s-a mai dus un mare actor.....
. D-zeu sa-l odihneasca in pace
.
Bianca ma bucur ca v-ati simtit bine in weekend. ce diriginta are Sandra? Nepoata mea are o profa de fizica si ne intreba cand am fost in Alba ce e aiai fizica
. asa ca dai cu explicatul....ne-a salvat Clau, of course.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Ieri dupa amiaza am fost putin la Ruga Timisoarei, daca nu ploua si nu era asa frig mai stateam.
Am avut o noapte de groaza. Ieri, marco si-a aruncat suzeta in cosul din baie. aseara l-am pus in pat de la ora 22. de la ora 23 pana la 1 noaptea numai s-a tot foit, inghitia saliva, misca din buze....
L-am dus ba la el in camera, ba la noi...dar vezi sa adoarma. Imi tot zicea ca vrea "teta aia cu bube", eu ii aminteam ca a aruncat-o si-mi era asa mila de el...la un moment dat m-am dus la baie, i-am scos-o din cos, caci era gol, i-am spalat-o/desinfectat-o si vroiam sa i-o dau, dar a sarit Clau la mine si nu m-a lasat. am plans cand il vedeam cum se framanata, cum casca de somn, dar nu adormea. Intr-un final, s-a bagat cu capul sub pernele noastre si a adormit.
L-am dus la el in patut, dupa 2 ore s-a trezit si mi-a cerut teta cu bube. I-am dat alta, s-a linistit, dar a scos-o din gura. Mi-a zis Clau ca s-a mai trezit si el odata .
Dim. i-am dat laptele, nu a baut decat 50 ml si mi-a cerut prin somn suzeta....a mai stat vreo 10 minute si pe urma s-a trezit.
I-am promis ca, daca adoarme repede diseara, si nu mai cere suzeta ii cumpar ce masinutza vrea el. a fost incantat de targ. sa vedem acum...dar sincer mi-e asa groaza si asa mila de el....of...caci de nu era Clau mai hotarat, eu cedam dupa o ora jumate. asa...n-am avut incotro.
Mai bine faceam chestia asta in weekend, caci tare obosit l-am dus la gradi azi.
gata, merg si eu la treaba. tot urat si frig este, dar cica se va incalzi din nou...
va
, o sapt. buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Sa va zic si ed noi cateva randuri ca scrisesem mesajul trecut in o ora cred si imi era ca face Alain ceva si il sterge
.
Alain e racit iar
face febra noaptea dar nu trece de 38,5 ii dau panadol si nurofen si gata, sper sa treaca ca de vineri e asa.E in consecinta mofturos cu mancarea si plangacios ...ne-a terminat in we, nu l-am dus la gradi a lui azi si nici maine nu il duc sa vedem ce zice dr lor miercuri cand le face controlul la cresa ca ne-a programat si pe noi .
E super mofturos acum, plange imediat, pe strada nu mai vrea de manta cu mine, ii trebuie sa mearga el incet pe langa mine pe trotuar si il si las de multe ori cu nu mai amnervi sa ma cert cu el pana statie la bus
macar nu fuge cum facea mai demult. Ieri am ieist un pci la plimbare ca era soare si ne-a facut un circ
de ne-am intors acasa, nu vroia in carucior, nu vroia de mana, a venit Jean cu el in brate....vai; dupa ce s-a calmat si sa culca l-am scos cu masina ca era seara deja.
Eu nu am tinut regimul ca nu am avut nervi de asa ceva....din nou
, am inceput macar sa fug din nou si sa nu mananc seara sa vedem ce o sa iasa asa. Cam astea sunt noutatile noastre, salutari la toata lumea si o saptamana frumoasa.
Giova spune:
Silvia acum am vazut ca ai scris. Imi pare rau de Alain ca e bolnavior. insanatosire grabnica ii doresc, iar tie multa rabdare si nervi de otel. s-a gasit cine sa vorbeasca, dar poate asa nu-mi mai sare si mie asa repede mustarul la toate crizele piticului.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
silvi_2005 spune:
Giova..of of saracutulMarco, poate ii mai ies ceva maselute si din cauza asta o vroia asa de tare
sa ii treaca necajeala si poate tine targul vostru.
Giova spune:
Silvia acum cateva zile mai era doar un sfert din ultima masea de iesit. Nu cred ca e aia problema, doar ca el e dependent de suzeta la culcare. si asta numai acasa, caci la gradi doarme fara ea.
sper si eu sa mergem spre bine, tot ma bucur ca nu s-a crizat, nu a plans, doar ca s-a tot invartit in pat/patut si nu a adormit decat la ora 1 noaptea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)