Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)
Raspunsuri - Pagina 17
MIHA78 spune:
Cosmi, asat e daca colegele tale n-au luptat sa se specializeze, din pacate vei avea parte de comentarii. Primul lucru pe care l-am auzit si eu a fost ca vezi doamne nimic nu se compara cu vechimea. Asa e, tot respectul de la cei care au mai multa vechime in munca, dar nu e intotdeauna suficient. Te vei obisnui cu noua functie, la fel si ele.
mirela10 spune:
BOMBO,SA DEA DOMNUL SA SE TERMINE TOTUL CU BINE SI SA IASA BEBELINA SANATOASA SI VOIOASA!PUPICI SI FII BARBATA!
maraki spune:
Bombo nastere usoara, bebelina sanatoasa, papacioasa si tie refacere rapida si laptic mult pt. printesita 
Cosmi, ori a fost foarte greu examenul de bac ori copiii de anul asta au fost mai slab pregatiti. Roxana a luat la toate materiile in afara de cea de profil care era o porcarie.
Angelo a mancat azi un iaurt, jumatate cartofi prajiti portie mare de la Mc, carne presata de la un sandwich si...atat.....acum nu vrea in scaunul de masa, asta inseamna ca nu vrea sa manance. Il pun in patut si-i dau macar branza cu fructe...am fost la rest dupa salariu si i-a facut pizza cineva, nici nu se atinge de ea....revin....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
NEATA GAGICI
eu pe aici cu famulia ,nu prea am dormit ca am avut dureri mari de stomac azi noapte vroiam sa ma duc la urgenta....colici cred,fetelor daca i doare pe bebei asa cred si eu ca urla ca mie imi venea sa ma tavalesc pe jos

trebuie sa mergem pe la cora ca bate un vant in frigider de nu se poate si sa iau pantofi lui papan![]()
BOMBOOOOOOOOOO ...a venit?????????
MARAKI adevarat .... nici copiii nu au fost ff pregatiti si asta pt ca se stie ca la bac se copieaza si mult si pb ca s au bazat pe asta dar anul asta la bucuresti a fost ca la NASA![]()
cosmi1975 spune:
din pacate tb sa amanam cu vreo cateva ore sa plecam la cora ptr ca azi vin verisorii sotului sa l ia pe unchiu acasa
asa au spus dr.....offff macar sa nu se chinuie

stiti ca va ziceam ca bianca abagat telef la spalat de l a luat naiba...aseara gabi cu ce credeti ca avenit acasa ????cu un nou telefon frumos si performant
ptr mine cu ideea sa il dau fetii pe al meu
....deci asadar am un nou telefon pe care mi l doream si speram sa l primesc de ziua mea
asadar acu iar primesc bani de ziua mea ca sotul numai la telefoane se pricepe
Bee spune:
Bombo, nastere usoara, bebelina sanatoasa, refacere rapida! Sper sa mearga totul ca la carte pentru voi! Jassy ce zice de bebelusha?
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
szaboali spune:
Bombo nastere usoara , refacere rapida si mult laptic...sa ai parte de o bebelusa papaioasa si cumintica.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#
Giova spune:
haide Oana
!!!!
Sa ai o nastere usoara si o bebita cuminte si sanatoasa!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:

de ieri s-a facut frig si la noi...am iesit azi dim. din casa, dupa masa vrem sa mergem ca e Ruga Timisoarei, dar nu mai am chef la frigul care e!!!
Cosmi asa e cu sefia, mai ales cand mergi in inspectie la colegele mai in varsta. la gradi unde am lucrat eu, aveam o colega care era metodista. tare mult m-a ajutat sa ma pregatesc pt. lectia deschisa la def.Era si super pregatita si cu multa experienta, chiar daca era catre 30 si ceva de ani.
Nu ai facut si tu vreo gastrita ceva?si Clau a avut mari dureri de stomac, burta si-a facut un eco si a rezultat gastrita. acum e sub tratament si se simte bine.
Miha ma bucur ca ai mai scris. nu ne zici nimic de Tudor? ii e dor de tine? cu munca cum e?
va
, duminica faina sa aveti...revin mai tarziu, poate avem vesti din America.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
vai de mine ca m.am umflat de plans cand am vazut colajul cu Stefan Iordache la protv 

Tare mi.a placut actorul asta
Statea in Snagov comuna Gruiu, peste strada de casa parinteasca a mamei mele.Mare pacat ca a plecat asa devreme...
Giova nu cred ca ne scrie Bombo in seara asta, sapt viitoare cand vine acasa cred.Abea astept sa vad poze cu noua bebelina
Si aici este un friiiig...erau 9 grade mai devreme...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5