Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)
Raspunsuri - Pagina 16
maraki spune:
Bianca ai facut si tu ca Roxana, nu a luat draga bacul si a spus ca din 25 de elevi au luat doar 6. Asta e, o sa dea la anul din nou.Distractie placuta la munte 

am uitat sa va spun, Angelo a avut varsat de vant intr-o faza foarte usoara. I-au aparut vreo 6 bubite pe piept si vreo 2 pe spate, inca se mai vad urme desi sant doua sapt de la eruptie. Chestia e ca nu s.a scarpinat deloc, cred ca si vaccinul a contribuit mult pt ca a trecut usor peste boala.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
A stiu... Am vazut pozele cu Alexandre de Andiaroro si mi-a placut de micul taran 
Maraki Imi pare rau de Roxana....si asta inseamna ca nu vine in Germania? Dar problema e ca pana la anul uitam si iar trebuie sa invatam...la mine e mai aproape examenul decat la ea
Ce bine ca a facut Angelo varsat de vant intr-o forma asa usoara. Mie sincer mi-e groaza de bolile astea pt ca Dani e nebun cu scarpinatul, atata isi rupe bubele ca jale
, atata se scarpina pana ii da sangele. E ca tatal meu...si ala daca avea bube pe picioare se scarpina ca ii curgea sangele pana pe sosete
. Noah..fiecare cu fixurile lui, dar daca Dani va avea varsat de vand cred ca trebuie sa ii leg mainile cumva
sau sa ii dau manusi ca altfel nu o scot la capat cu el
.
In vara a cazut si si-a facut 2 julituri pe mana. Una dintre ele era langa cot, cealalta la incheietura mainii. Cea de langa cot s-a vindecat frumos ca nu a vazut-o, astalalta ...s-a vindecat in 2-3 sapt si i-a ramas urma binenteles atata a rupt-o...zilnic o rupea
. Si azi si-a rupt o buba de la picior ca nu mai doarme cu sacul...eu cred ca s-a trezit si primul lucru s-a apucat sa se scarpine pe picioare pana si-a rupe buba
.
Am uitat...Dani s-a pierdut bratara de aur primita de la nasi la botez cu placuta cu numele lui
. I-am pus-o pe mana inainte sa plecam la mare ca la cresa nu avea voie cu bratara..si am descoperit ca nu o mai are de vreo 2 sapt. Soacra-mea nu stie nimic de ea, noi nu i-am dat-o jos de pe mana...s-a pierdut undeva afara si acum am observat. M-am uitat la pozele din vara...in 15 iulie o avea si apoi.,..nu am mai vazut-o dar nici poze prea multe nu i-am mai facut. Asta e acum...
Merg si eu la somn ca dimineata pe la 9-10 am vrea sa plecam.
Noapte buna si weekend frumos
...pacat ca iar vine frigul
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
No ca mi-a revenit cheful...
Maraki, eu nu am citit nici ieri ce s-a scris ca nu am avut dispozitie...parca a scris Ioana si Silvi...trebuie sa vad ce
. Parca Silvi ca si-a luat apartament...dar nu sunt sigura...
Ce mai vroiam sa zic e ca am vazut zuchini ca tot am vorbit de ei de cateva saptamani, Bombo mi-a pus si linkul la poza sa vad cum arata. Dovlecei verzi ...adusi de afara presupun
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bombonicaaaa spune:
Hello hello !
Fetelor au acum am venit de la dr si se pare ca avem schimbare de planuri , nu mai nasc marti ci duminica la 6 dim trebuie sa fiu la spital
adica maine ![]()
M-au luat brusc asa niste emotii de-mi vine sa plang
poate si din cauza ca m-a luat dr prin surprindere cu schimbarea asta de data .
Please tineti-mi pumnii sa fie bine si sa-mi pot tine bebelusa sanatoasa in brate 
Maraki , intrebai de ce nasc cu cezariana , pai la mine e a 3-a deja si nu ma lasa dr sa nasc normal , nici spitalul unde voi naste nu accepta nastere normala dupa 2 cezariene , e riscul prea mare de ruptura uterina in cazul unui travaliu , si pot aparea diverse complicatii , asadar iar la cutit cu mine ![]()
Va pup pe toate !
Oana
Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]
cosmi1975 spune:
neata gagici
n am mai scris ca am cazut franta zilele astea ....am terminat pe la servici ramasese sa punem mocheta azi dar o pun doamnele de servici....ce e nasol ?faptul ca in maxim 1 luna ne vine mobila noua
si jaluze si imi vine rau cand ma gandesc ce m am omorat cu perdeaua
ca daca ma duceam azi tb as iau copii cu mine ca mama e la cules de vie.....dar acnd a auzit directoarea ca vin cu stefan a zis,,lasa ca ne descurcam,,![]()
tb sa dau si eu o bere ca ajunsei un fel de sefa ....sefa de comisie metodica(GIOVA stie
) dar tb sa muncesc si mai mult
cu o gramada de hartzogaraie si asistente pe la ora
PAPAN??un mareee smecher pe care daca l cert zice,,acuma ma doale piciolu,,
dar nu mai stie care e
im rest e ok
BIANCA
daca nu ma innebunit de 3 zile isi aranjeaza hainele din prima zi de scoala...o rochita si dres subtire cand astia au anuntat 18 grade
are mari emoti dar sa vedem cum se va descurca anul asta ca pana acu n am avut de ce ma plange...programul la scoala e cel mai cretin pe care l am auzit vreodata....11-15:10-15,12-15

BIANCA lasa ca nu i capat de tara....il iei data viitoare ai sa vezi
du et la munte si distreaza te...noi sa fim sanatosi
MARAKI sa sti ca anul asta a fost rupere la bac....cel ami greu bac din ultimii ani asa ca sa nu cumva sa certi fata
GIOVA super pozele si frumosul un scump
ANDIARRO ce sa zic ai un fotomodel ....
cosmi1975 spune:
BOMBOOOOOOOOO suntem aici asa ca n ai de ce sa ai emotii.....vine bebelinaaaaa

CUSCRAAAAAAAAA ce ocupata esti....deci nora e la taraaaaaaaaa...face casa buna cu papan ca si lui ii place la tara

fetelor din pacate unchiul sotului nu i bine ....azi vin sa l ia acasa
sper totusi sa nu se chinuie ca tare bun om este...genul ala care nu te ar jigni,certa niciodata....si mi pare rau de bunica lui gabi ca sa ti ingropi copilul mi se pare cea mai tragica situatie prin care se poate trece

off sunt distrusi verisorii sotului ...stiu cum este ca acu 3 ani eram in aceasi situatie cu mama soacra si va spun ....gabi s a schimbat ff mult de atunci...ii e greu sa mearga intr un spital,plange daac vede cazuri impresionante la tv si parca e mai tolerant
Giova spune:

Bombo...incepem galeria mai repede!!! chiar s-a ridicat parul pe mine cand am citit!!!
Doamne ajuta iubita, sa treci cu bine si sa ai o bebelina sanatoasa, caci frumoasa nu ma indoiesc ca va fi. Tinem pumnii sa auzim cat mai repede vesti bune despre voi!!!
Cosmi sefa zici? super!!! doar ca ai ceva treaba, lasa ca e fain sa mergi la altele incepatoare in asistenta
. sa nu fii dura cu ele
.
Imi pare rau de unchiul sotului. sper sa nu-l lase DD sa mai chinuie asa mult, e greu cand te gandesti la asta...dar daca nu mai e alta solutie...
.
Bianca imi pare tare rau ca nu ai luat examenul. bine ca mai poti sa-l dai, dar pacat ca ai invatat mult pt. el.
Marco ieri se uita la filmatele de la nunta si a zis ca mai vrea odata la nunta la laura si Vali. tare frumos a fost....
Eu nu am vrut sa-i iau costum elegant...oricum in ce a fost la biserica...a facut pipi pe el, asa ca l-am schimbat in altceva...erau si 35 grade afara, asa ca nu avea rost sa-l pun la 4 ace. Hainele luate pt. nunta sunt in dulap, am dat banii degeaba pe ele.
Maraki de ce sa nu-l mai lasi acolo pe Angelos? e nasol ca nu mai sunt si alti copii, dar nu cred ca are ce sa-i strice. Foarte bine ca-l pune sa duca la loc jucariile.asa fac si la Marco la gradi, numai acasa nu vrea sa adune dupa ce se joaca.
Imi pare rau ca nu a luat Roxana bacul. La anul va fii putin mai greu, caci va mai uita din cunostinte, cum zicea si Bianca.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
asa....
ieri piticul nu a vrut afara. am stat in casa, iar la ora 20 eu am plecat cu fetele la o pizza (impropriu spus, caci eu am mancat clatite, doar sa bag si eu in gura ceva, caci seara nu mai mananc).
Marco a fost cu Clau pe-afara, s-au descurcat bine baietii mei.
Uleiurile pt. lamblia le-a luat, ba in lapte, ba in suc...bine ca l-am prostit pana acum. dar inca 12 zile....of...sper sa reusim sa ducem la bun sf. tratamentul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
gata si eu cu treburile cat de cat.....BIANCA mea si a bagat mobilul in masina de spalat(era in blugi)asa ca l a luat ala cu coarne ...am zis ca turbez dar m a calmat gabi la telefon
GIOVA sti care i parte a nasoala cu sefia?????ca am colege fff bune si cu multa experienta dar cum numai eu am gradul 1 si de anul asta inspectoratul vrea sefi numai daca au gradul 1 ma simt cam....cum as ma duc io in asistenta la una care mai are 3 ani pana la pensie?????????adevarat ca cle care s cu vechime in afara de definitivat nu s a mai agitat si a inspectorul a zis ca ...s au schimbat metodele asa ca n ar fi rau sa isi innoieasca cunostintele
MIHA78 spune:
Salutare de la Cluj<
Am tot citit am tot zis ca intru, au tot trecut zilele, nu prea am scuze, dar incerc.
Bombo iti tinem pumnii, Doamne Ajuta, va fi totul bine!!!!1
Giova am vazut pozele, prima mea reactie a fost sa-mi zic, oau ce-a slabit Giova. Foarte bine ti-a stat, vara ta seamana cu tine. Ma bucur ca ati avut asa o nunta frumoasa.
Maraki, acum ce sa zic, poate ai putea sa mai incerci sa mergi la acele sedinte. Poate acum la prima au inceput mai usor, dar ma gandesc ca vor face si alte exercitii pe acolo, cum zic si celelalte fete, daca nu faci un efort prea mare poate merita sa mai incerci. Bine ca e ok Angelo asta conteaza.
Cristina, m-am bucurat cand am citit ca Razvan a fost altfel diagnosticat, stiu ca exista adulti cu astfel de sindrom, care au o viata absolut normala, familii, copii, citisem la un moment dat chiar pe acest forum povestea cuiva care spunea ca ea nu a realizat ca sotul ei are acest sindrom pana nu a fost diagnosticat copilul. Oricum tu ai luptat f. mult si uite ca rezultatele au aparut.
Silvia sa aveti parte numai de momente fericite in noul apartament. Zilele trecute am vazut unde are soacra ta cabinet, si acum de cate ori trec pe acolo ma gandesc la voi.
Bianca lasa ca ei tu si examenul asta, nu merita sa-ti strici weekendul cu familia ptr. asta.
Irina spor la amenajat, vad ca n-a fost lipsita de peripetii operatiunea.
Ali imi pare rau ca ati avut pb. Cred ca mai bine amanati gradinita, lasa ca e timp si ptr. asta, copii sa fie bine.
Sigur am scapat ceva si pe cineva, da, va pup fetelor, Ana, Mirela, Bee, Any.