Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara gagici...multumesc de sustinere. Azi am fost rupta...azi noapte nu cred am dormit 2 ore ore legat...am invatat pana pe la 3...de abia am adormit si la 6 mi-a sunat ceasul...de la 8 aveam examenul...am scris...ceva...aplicatii nu ne-a mai dat...ma si mir si m-am pregatit din ele... Era vb ca ne da azi rezultatele dar pana la ora asta nimic. Probabil pe maine.
Va multumesc inca o data pt gandurile bune (stiu ca mi-ati tinut pumnii ) si vb maine ca azi...sunt pe alta planeta.
Va , noapte buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

A...sa nu uitam ca incepe numaratoarea inversa pt Bombo...pe 16 vine bebelina pe lume.
Bombo

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

SALUTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca ne-ati dat disparute....asa si e partial...
Vad cu bucurie ca listutza s-a largit....Bine ati venit fetelor noi!!!
Noi din 10 iunie suntem la tzara....ralu stie de ce
Ioana se simte EXCELENT acolo...avem si net dar merge ff greu pe Vodafone...asta e motivul pentru care nu am mai postat pe aci.
vorbeste din ce in ce mai mult si citeodata ne socheaza. acum are treburi importante cu 2 pui de catei, ii plimba cu carutul papusii, iii pune la nani, le face injectii...ce mai...
plus ca parca e rasucita cu cheia, nu sta locului o clipa!!!
promit sa recuperez ce ati mai scris, desi nu stiu..cred ca o sa o fac printre rinduri...fara suparare...
eu azi sunt in iasi, miine plec inapoi....offf...asta e
de luni incerc experimentul gradinitza....la tzara pina la 12. sa vaz ce iese...mi-e groaza...
va pup si sper sa vb curind ca altadata

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

BOMBO....BAFTA!!!!
Nastere usoara....

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aseara nu am mai avut chef sa intru.
am fost la homeopat, unde ne-a interogat o ora, pe urma i-a dat reteta pt. lamblia:
- remediul lui homeopat, doza unica cu o zi inainte de inceperea tratamentului
- ulei de seminte de dovleac, de 2x/zi
- ulei deparazitar de Stefania Stefan, de 2x/zi
azi am inceput tratamentul, doar ca astea sunt capsule. trebuie sa le desfac si sa le pun ori in lapte/ceai/suc, ori pe mancare.
Uleiul de dovleac l-a baut cu succes in laptele de dim., insa cel deparazitar l-am pus pe chec si nu l-a mancat, i-a simtit gustul. cred ca numai in lapte sau suc am sanse.
Trebuie sa facem cura ata de 2 sapt., iar dupa 3 sapt. luam iar copro.
Am citit si eu pe net, mi-a zis si dr. ca nu se ia, de la un copil la altul. se ia doar prin apa. marco nu bea apa de robinet, nici la gradi(cel putin asa au zis), dar nu stiu cu ce apa fac ceaiul. trebuie sa o intreb pe dir. ca nu scapam in veci de ea, daca el consuma apa de robinet. cica nu se distruge lamblia nici dupa 15 min. de fiert apa.
Noi urmam acelasi tratament, doar ca de 3x/zi luam capsulele, fara sa le mai desfac.
Intrebare pt. fetele care au fost la homeopat:
dr. homeopat va consulta copilul sau va pune doar intrebari
stiu ca e normal sa te chestioneze ca sa descopere mai bine de ce remedii are nevoie copilul, doar ca pe mine ma uimeste ca ma cheama cu el si in afara de cateva intrebari pe care i le pune...Marco pierde vremea...se plictiseste si face prostii pe acolo.Daca nu-l consulta, de ce ma mai cheama cu el? doar sa-l vada la fata?

Pe urma in parc...si gata ziua.
azi la gradi, eu la sala si cu treaba si uite acum am ajuns si acasa.
Clau are gastrita, de alataieri il durea stomacul, ieri a facut un eco, asa ca e pe tratament.

ma pun sa ctesc si revin......

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina poate afli tu ceva mai concret despre vaccinul de 2,5 ani.
Ana ma bucur sa te citesc. am vazut si pozele...super peisaje, superb model. Ma tot mir cum a stat el la pozat...in orice caz, se vede ca i-a placut in Romania.
cu decizia de a ne muta....ai dreptate...trebuie sa analizam bine situatia, sa vedem daca merita, etc...etc. deocamdata ramane in faza de proiect, poate nu o vom pune niciodata in aplicare...ramane de vazut.
Maraki ma bucur ca Angelos s-a descurcat la clinica. super baiat!!!
Bianca doamne ajuta sa iei examenul, caci ai studiat nu gluma.
Any chiar in dim. asta ma gandeam la voi. Ma bucur ca sunteti bine, mai ales Ioana. Integrare cat mai usoara la gradi. De ce v-ati mutat la tzara?
Bombo putin mai ai...abia astept ziua de 16!!!!

fete va , merg sa fac mancare caci vine al meu la pranz.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

M-am gandit sa nu mai mergem la Montessori, nu cred ca este pt Angelo pt. ca el a stiut sa faca tot ce l.a pus. Nu imi convine ca il obliga sa duca la loc jucariile( erau tavite destul de grele si oricum trebuia ajutat ) si-i vorbea germana de saracul copil se uita ca la felul 14 Imi convenea daca erau si alti copii dar asa......pas!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki-normal ca stia sa faca, pentru ca sunt exercitii specifice varstei. Iar tava de pe la 2 ani ii pune sa si-o duca.cand mananca ii pun si sa-si spele vasele(in gasca)....binecine nu vrea, nu o face-nimeni nu e obligat...asa se face educatie prin metoda asta. Sa fii vazut cum ateriza cana mea de ceai(nebauta) in ghiuveta ca el asa a invatat: ai terminat cu mancarea, pui la spalat..insa io pariez ca pe la 5 ani o sa uite tot cea invatat..De faza cu germana il feresti tu acum, dar la gradinita tot peste asta va da, asa ca poate e mai bine sa se obisnuiasca treptat cu ea...Singurul "-" e, dupa mine, ca nu e cu copii, dar poate ca ei au vrut sa-l studieze dr...Poate ar tr sa vb cu dr si sa-i spui ca tu preferi ca el sa socializeze...si poate va trimite la o gradinita.

Fetelor- peisajul e superb, dar acum m-am si mirat cum mai erau pomii verzi ca iarba pe unele dealuri era arsa total de soare, iar "modelu" abai asteapta sa pozeze cum vede un apart in jur, numai la aia de la agentia aia de modele ce ne hartuiau nu a vrut deloc sa steacred ca nu le-a placut mutra lor.
Ca tot vb despre poze m-am uitat si eu la toate ce le-ati pus pe aici ...cum imi vin in minte celea de la nunta cu Giova si, binenteles, cele ale Mirei...la astae oftez de cate ori le vad- Maianu-ul e superb intotdeauna si nu mai vb de gasca vesela

Any- e super pentru un copil la tara, daca mai sunt si niste animalute in jur...

hopa....n-am vazut cat e ceasu si tr sa o tai ca azi e Papa pe aici si incurcara astia toata circulatia sper sa nu intarzii la recuperatprogenitura

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Buna seara...
Nu am luat examenul , acum am aflat ca din 100 si ceva de studenti au luat 6 examenul . Eh...asta e...acum nu m-oi spanzura...il dau in sesiunea de iarna. Il mai pot da de 3 ori dar sper sa nu fie cazul. Oricum nu e usor dar asta e...trece si hopul asta.
Altfel bine, ne pregatim de scoala, gradi.
Maine mergem la munte...pana duminica la Stanceni cu gasca de prieteni, una dintre familii face 10 ani de la casatorie si mergem sa chefuim.
Giova frumoase pozele la Alba, ati fost niste nasi frumosi . Marco m-a distrat cu suzeta in poze la sfarsit..cred ca era rupt saracul la cat s-a zbenguit si dansat. Plus ca a fost in centru atentiei si sigur i-a placut . Si noi avem nunta in 25 oct la verisoara primara a lui Nelu (cred ca am mai spus) si de abia astept sa merg cu Dani la nunta...o sa il ducem dupa ce se trezeste. Deja ma gandesc ca trebuie sa ii cumpar pantaloni ca camasi are...si in blugi nu il pot duce ca dinaia are o gramada. Dar mai am timp.
Ali simpatica nora am . Bine ca mai scrii si tu cand ai timp.
Anymony, bine ai revenit
Cosmi si pe Dani l-a durut piciorul de la vaccin...a doua zi urla de numa si nu vroia sa calce pe el. Plus ca toata noaptea s-a trezit. Sper ca ati trecut cu bine peste efecte.
Maraki nasol cu Montesori ala , dar daca nu faci un efort suplimentar mare mai du-te. Si noi am fost la niste sedinte de socializare ca asa se numeau...se juca cu alti copii...ii punea sa faca anumite chestii dar mie mi s-a parut prostie si nu am mai mers
Astery ma bucur ca te-ai relaxat la munte si ma bucur mult pt noul diagnostic. Sper sa nu mai existe nici ala intr-un an, si sa fie un copil normal cum sunt toti copii . Multa putere si succes va doresc
Nu mai stiu ce am citit sincera sa fiu...
Sunt cam saraca in cuvinte ca mi-a pierit tot entuziasmul...nici la munte nu am chef sa merg dar nu mai pot da inapoi...mergem 4 familii.
Asta e...imi revine mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca pai ce sa mai citesti...in afara de Ana de France,nu a mai scris nimeni Nu aveai din ce sa tii minte

Ana eu am crezut ca este vorba despre socializare si activitati facute impreuna cu alti copii.Toata terapia e preconizata sa fie facuta doar cu Angelo singur in cabinet, nu imi convine asa.Noi parintii stam la aceeasi masuta cu Angelo si ne uitam ce face.Pe Giorgos il apucase cascatul cand incepuse <Angelo sa mute fasolea uscata bob cu bob( spre sfarsit ) si vedeam ca se abtinea greu Eu pana sa ma casatoresc, asteptam sa imi aduca mama totul, aveam tava la pat cu mancare, imi punea sa mananc, imi aducea apa,acum eu de ce l.as invata pe Angelo sa adune si sa isi faca singur? Nu sant ca nemtii, asa cum ai povestit tu ca l.au invatat la gradi pe Alexandre, asa sant si nemtii de mici invatati. Adevarul este ca eu nu am invatat pe ceilalati copii sa astepte de la mine, singuri isi pun sa manance dar de strans, eu le strang si le spal.

mamici de spiridusi pe unde santeti?

ma duc sa vad ce film pun...nb

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput