Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)
Raspunsuri - Pagina 14
szaboali spune:
Salutare dragelor, sper ca nu ne-ati uitat
, mai nou nu am timp nici sa respir de cata plimbare ii tre la fata asta...dar nici cu flacaul nu ma plang ca si el e fericit cand se vede afara
mai ales ca s-au facut mai multe parculete pe la noi si vede multi copii si e totul foarte colorat pe acolo.
In primul rand multa sanatate tuturor copilasilor.
Noi suntem la mami ca e iar plecat tata la Brasov
abia astept sa vina iarna sa stea acasa.
Am facut si noi vaccinurile la Iarina cel de la 2 ani jumate si la Ianis cel de la 4 luni...s-au nimerit sa le faca deodata
, saracutii amandoi au fost intepati unul dupa altul...mai intai i l-a facut Iarinei care a plans foarte putin (ma asteptam sa urle sa ne auda toata Baia Mare
dar nu a fost asa ci a fost tare cumintica) a marait putin pana a intepat-o si gata ca a fost atenta la Ianis sa vada daca el plange
dar nici el nu a plans tare doar putin la intepatura. Febra nu au avut nici unul, defapt Iarina la nici un vaccin nu a facut febra deloc , in schimb o durere de piciorus a existat la Iarina dar asa cate o jumatate de ora dupa ce se trezea si se dadea jos din pat pana i se dezmortea piciorul in rest era ca noua.
Ce sa va mai spun...Iarina ma termina cu intrebarile si desi ii raspund la ele mi le pune de mii de ori in aceeasi zi, il iubeste pe Ianis de nu mai poate, acum vrea sa il tina in brate, ar mai vrea sa il pun pe jos sa fuga dupa ea...ar mai vrea sa ii dea si ciocolata, biscuiti, bomboane si cate si mai cate...orice are vrea sa ii dea si lui
...daca ii cumpar ei ceva rapid ma intreaba -Si la Ianis i-ai cumpat ? Daca ii spun ca nu i-am cumparat nimic imi zice:Dute la magazin si cumpaiai si la Ianis ca te spun la tati
.
Nu mai stiu ce sa va mai spun...zici ca nici nu mai stiu scrie de cand nu am atins tastatura![]()
Bianca bafta la examen...tin pumnii.
Giova frumusica nasica ai fost![]()
V-am
fara numar 
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#
d_melli spune:
Buna ziua si de la noi!
Giova eu nu pot sa vad pozele ca a m accesul restrictionat la acel site. Dar am sam a uit sigur acasa.
Bianca hai spune ce ai facut la examen.Uimeste-ne.
Ali care vaccinuri le-ai facut pe cele de stat sau cele cumparate?
Ce frumso ca ai copiii de varste apropiate.
Mirela ai rabdare si judecati cu calm.Nu va grabiti prea tare ca incet , incet cred ca trebuie sa se aranjeze lucrurile. Si noia m plecat si am lasat un credit in urma dar uite ca incet incet am sa il termin anul asta.Mai stati si voi un pic poate se linisteste sipiata imobiliara.
Anam bine ai revenit. Ce ne mai zici de Clara?
Bee normal ca vreau sfaturi. Poate vorbim pe mess sau pe mail. De abia astept.
Maraki ai fost tare cu accentul de taranica ,imi si inchipuiam cum e
.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:

am inceput activitatile, asa ca iar nu prea am mult timp de net.
la ora 16.30 merg si cu piticul la homeopata sa vedem ce ne da pt. lamblii.
Cosmi, Silvia, Ana e greu departe de casa, stiu, dar cand stai mai mult langa ai tai...si vezi ce usor e totul...parca nu-ti mai vine sa te intorci in oras unde nu e nimeni, decat noi. Silvia si Ana voua va e si mai greu, sunteti si mai departe de casa...nu stiu cum rezistam in locul vostru.
Eu m-as intoarce in Alba caci acolo imi va fii mult mai usor..pe plan profesional/familial. Chiar si Clau si-ar gasi de lucru, mai putin in proiectare, dar in executie ar avea sanse.se constr. o groaza de case si daca ar avea o echipa, ar face bani frumosi. Mai pica un proiect ceva prin alte parti si uite....
El nu e cunoscut pe piata din Ab, Cj, Sb. E mai greu pana isi face intrarea, dar la ce portofoliu are nu i-ar fi frica.
Oricum e o idee, trebuie studiata din toate punctele de vedere si pe urma vom decide...cu calm. Ce ma inspaimanta pe mine sunt doctorii, prea putini medici buni, in rest ar fi totul ok.
Maraki l-ai dus pe Angelos la Montessori? de ce e bolnavior?
Ana_M bine ai revenit pe meleagurile Spaniei. cum a fost reintoarcerea? cred ca ti-a fost putin greu dupa atatea luni de stat in RO.
de spagi si alte cele in sist. sanitar, nici nu mai aduc vorba, caci numai imi creste tensiunea si nu rezolv nimic.
Bee e frumos decoratul locuintei, dar si foarte greu...atatea sunt, caci nu stii ce sa alegi. v-ati mutat? sau inca tot la capitala sunteti?
Irina perete bordo/caramiziu/bate spre portocaliu, am si eu in living. Canapeaua e portocalie, mobila wenge cu geamuri crem, covorul crem, draperiile portocalii. vine foarte bine, cel putin noua si celor care au venit la noi le-a placut. Unde vrei peretele rosuu? in sufragerie? restul mobilei ce culoare are?
Ali ma bucur ca sunteti bine si ca mai dati un semn de viata. deci ai intepat amandoi piticii in aceeasi zi. bine ca nu au facut reactii adverse.
Mirela stiu ca nu se vinde nimic. In aceeasi situatie e fata nasei mele, vrea sa vanda ap. luat pe credit si nu poate....e greu...foarte greu.
Sper sa luati decizia cea mai buna pt. voi si copii. a venit soacra?
Bianca cum a fost la examen?
azi m-am cantarit la fitness, am slabit 5 kg
. Mai am de luat 4 pastile, sa vedem pe urma cum ma mentin.
In Alba nu mancam mai nimic ziua, doar: struguri si placinte, iar seara nu scapam de unchii mei sau de cumnata si tot bagam la ghiozdan. De ai mei am scapat, ca tare m-au stresat cu mancarea, pana m-am enervat si nu au mai insistat, dar ceilalti....
trec pe la miresele mele si pe urma la calcat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
szaboali spune:
Irina eu le-am facut cele gratuite de la stat si la Iarina si la Ianis.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#
Giova spune:
Intrebare:
am auzit ieri, cum, ca s-ar fi scos vaccinul de 2,5 ani? stiti ceva![]()
Dr. mea e in concediu pana in 22 sept. si numai atunci o pot intreba.
ar fi super asa, caci nu i l-as mai face.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Giova si eu am auzit dar nu stiu daca e un zvon sau e adevarat.O sa incerc sa aflu azi .
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
andiaroro spune:
Ce face Ana?
cloceste....idei, surprize,mananca mere si bea limonada, etc...da'toate la timpul lor...
N-am mai apucat sa povestesc vacanta, da' pana trec 3 luni de la ea sigur va spun io cate ceva...deocamdata am reusit sa pun niste poze de prin diverse tari...romanesti
, bineinteles.
http://good-times.webshots.com/photo/2119707270059518639mAGFhs
Cristina- asta da veste buna! si.... la mai mare!sa uitati in curand ca exista dr.
Madame FBI...ce mai grijile ai si matale...Uite ca gasisi expertu( pe Giova) si cu cine sa "conspiri"( Bee)
Giova- daca esti hotarata si acolo simti ca e locul tau, faceti planul si catinel-catinel puneti-l in aplicare. Dar trebuie sa cugetati bine inainte si sa fiti siguri 100% ca sata-i calea buna ca sa nu aveti regrete apoi..Io n-am probleme cu distantele ca-s plecata hai-hui in lume de la 14 ani si chiar si inainte am umblat destul de mult...asta nu ma inseamna ca nu mi-e si mie dor, imi e... si sunt momente cand chiar as vrea sa fiu acolo din diverse motive, dar dac amaine ar trebui sa ma mut in Argentina, m-as duce...in Irak insa n-as pune picioru![]()
Mirelus-iti spunsi tie tot ca Giovei sa faci ceea ce simti, dar la voi trebuie bine calculat totul ca s-ar putea ca taman criza imobiliara sa va puna bete in roate... ce aiurea e sa nu poti decide liber
Ce mai vesti povesti despre Iarina si ianis-trebuie sa fie tare dulci amandoi
Maraki- s-ar putea sa-l fi trimis pe Angelos numai o zi pe saptamana ca sa faca doar pregatirea pentru gradinita ca asa are Alex in program pentru anul asta....Si asta-i singura "ocazie" la cresele Montessori cand ii pune sa stea la masute si chiar trebuie sa asculte ca in rest la activitaile lor umbla fiecare pe unde vrea si daca unu nu are chef sa faca ce fac ceilati cu educatoarea, nu face
....din unghiul asta nu a fost cel mai bine pentru Alex ca el si asa era "independent" si cresa i-a dat nas si mai tare sa fie de capul lui....sau poate il cheama la actiuni din astea "liber alese"...ne povestesti tu.
Ana- bine ai revenit acasa! Te las sa te linistesti si apoi te "interpelez"
Aici la 2,5 ani nu se mai face nimic, da sunt alte scheme
N-am priceput bine prin ce groapa a leilor v-ati mai bagat si n-am timp sa scotocesc, daca nu-i nimeni ranit nu e nici o pb, daca e repede un pansament...gastric
ana si alexandre (17.02.2006)
asteryaro spune:
Ana de France, ce surpriza placuta sa te citesc din nou aici!!! Am vizionat poze, SUPERB Alex, model il faci. Iar peisajele sunt de vis.
Bee, nu stiu, poate n-am inteles... dar se pare ca este ca ca in reclama L'oreal: pentru ca meriti!!! Oricum, ce ai vrut sa spui?
Bianca are azi sau maine examenul? Sa-i tinem pumnii si sa facem galerie
.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
maraki spune:
Buna seara, buna seara ![]()
Am fost azi la clinica si totul a decurs ok
Este un cabinet plin cu fel de fel de " jucarii " iar Angelo trebuie sa stea la masuta si sa faca ce il pune dr. Santem doar noi acolo, credeam ca vor fi si alti copii dar nu e asa.Sedinta a durat 1 ora si l.a pus sa faca urmatoarele: a adus 3 borcane de diferite culori, aveau capacele colorate fiecare in cate o culoare si fundul borcanului la fel. Capacul avea pe mijloc o gaurica cat sa incapa niste forme de lemn micute,intr-un bol a amestecat toate formele la un loc iar Angelo trebuia sa ia de acolo cate una si sa o puna la borcanul care se potrivea cu culoarea respectiva. le-a facut din prima pe toate( erau muulte ) Dupa ce a terminat, trebuie neaparat sa duca tavita cu " jucarii " la locul ei in raft.L-a mai pus sa puna niste cilindri ( vreo 15 ) in gaurile care se potriveau cu grosimea lor( bineinteles ca-i arata cu degetele circumferinta formei si cea a gaurii ) a mai adus doua boluri iar intr-unul era fasole uscata
Angelo trebuia sa mute boabele cu o lingura in celalalt bol( normal ca le.a facut imediat dar pana la ultimul bob a trebuit ) A mai avut doua sticle- una plina cu nisip- si trebuia sa-l puna in cea goala ( cu ajutorul unei palnii ) si a facut ok si asta si ultima chestie a fost un puzzle din ala cu forme de animale pe care le-a scos dr pe masa si Angelo le.a pus la locul lor. Atat a fost. Acum stau sa ma gandesc, nu e pierdere de timp? El stie sa le faca
Avem 12 sedinte, cate una pe sapt,dr. a spus ca se concentreaza foarte bine si a mers ok.
Faza tare a fost ca imediat cum a intrat in cabinet, si-a pus mainile in cap si cum vedea ca se apropie dr de el, era iar cu ele in cap
Stie de data trecuta cand a avut casca pe cap pt. EEg si nu mai vrea ![]()
Bianca ai luat sau nu?
Ana de France ai facut niste poze de revista
Ti-ai reincarcat bateriile in Ro
Cred ca i-a placut tare mult lui Alexandre la tara dupa cum am tras concluzia din poze 
revin....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bee spune:
Astery, sorry daca am lezat pe undeva ceva. Ca idee despre ce am vrut sa spun, de multe ori suferintele/bolile celor mici, care sunt asa niste sufletele nevinovate, nu sunt "cu adresa" la ei, ci la noi care suntem mari si om avea ceva de ispasit din alte vieti, (daca din asta nu).
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia