Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)
Raspunsuri - Pagina 20
d_melli spune:
Bombo felicitarile noastre si refacere rapida!
Miha in ce directie lucrezi?
Ali deci sa inteleg ca Iarina a imbatat trandafirul! Ei lasa ca nue bai ca se mai gasesc trandafiri. Dupa ce ca draga de ea a vrut si ea sa faca ceva util. nu vreau sa ma gandesc ce o sa faca Ianis mai tarziu.
Bianca ii sta super Sandrei tunsa asa. E dulcica tare .Imi place poza cu Dani cand doarme .
Cosmi cum se simte ca iti place ce faci .De ar fi toti ca tine , ar fi lumea fara probleme si durere
.
Mira insanatosire grabnica tuturor.
Silvie lasa baiatul sa fie rasfatat ,pai ...e si el mic...cand sa il mai rasfatam de altfel?
Revin imediat.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
d_melli spune:
Gata am revenit.
ANNA scrie si tu mai des sa mai vedem ce face domnul Alexandre , cum ii aliniaza pe frantuji.
Mario a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine, evident a inceput cu ordinele gen...pleaca acasa!, pleaca a mamaia! iesi!...si tot asa ...e dulce rau.
Noi pe final cu daramatul si reparatul si poate , poate ne si mutam luna asta.
Biancas spune:
Buna gagici...multumim de comentariile din drop 
Eu m-am distrat cu povestile cuscrei Ali, a fost totala Iarina cum a udat floarea sa creasca mare
iar expresia "supica de cafofei" e
. Lasa mai Ali degetelul fetei ca e dulce cand e cu el in gurita. S-a dezvata ea pana se marita
. Un
mare pt voi, si pt printisorul Ianis.
Irina deci preconizati ca luna asta va mutati...super. Ma bucur ca Mario si-a dat drumul la vorba si vb mai bine.
Astery , Maraki voi pe unde umblati gagici? Nu ati semnat condica ![]()
Dani de dimineata a plans la gradi...nu ca ieri dar a plans. Sper ca intr-o sapt sa scapam de plansul asta. Problema mare e ca duminica cand l-am adus de la socrii am observat niste SN usoare, azi noapte s-a trezit ca ii era sete si era cu nasul infundat. No...sa vedem cum va fi zilele urmatoare...sper sa nu trebuiasca sa stam acasa, cand am inceput cresa a fost 4 zile si a stat acasa o sapt ca s-a imbolnavit
. Ma gandesc ca e si foarte usor sa raceasca la gradinita deoarece stau in grupa multi, se incalzesc, ca sa mearga la wc merg pe un hol cam lung si acolo e cam rece...la baie iar e rece.... Eu ma gandesc ca asta e o varianta de ce racesc copiii . Om trai si om vedea.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
din Banat!!!!
Inca o noapte fara suzeta
!!! a si adormit mai repede decat alataieri noapte.
Ne-a cerut-o si aseara, venea si ma pupa si ma mangaia pe fata dupa care imi cerea suzeta
. I-am zis lui Clau, ca daca, ma mai pupa inca odata eu i-o dau, caci mi-e mila de el...dar nu a mai venit, asa ca.... l-a dus Clau la el in pat, caci la noi se invartea de-mi era mie rau...si dupa 10 min. a adormit. S-a trezit odata plangand, dar l-a calmat repede tat-su'. Oricum ii mai trebuie suzeta, doamne saracul cum plescaie din buze, si suge asa in gol
. Dim. pe cand il intorceam pe spate pt. medicamente, mi-a prins degetul si hop in gura la supt
. Nu va fi usor, dar sa speram ca scapam de ea, si nu vor exista tentatii din partea mea....pe mine trebuie sa ma intareasca DD sa nu cedez...
In rest..totul ok, vreme naspa...eu tot cu curatenia, am trecut la dulapurile cu papuci si diverse chestii: arunc la greu toate prostiile stranse. hainele le mai las putin, poate mai vine putin soare....
Bianca am uitat sa-ti scriu de pastile. se numesc Super Slim, sunt chinezesti, din plante, capsulele sunt verzi. cam 90 lei e cutia.
Ma bucur ca a fost ok cu dani la gradi. se va acomoda super bine.
Sandrei ii sta tare bine tunsa asa.
Ali e mortala Iarina, ma distreaza ce face si ce spune. cred ca ii e dor de tati al ei. Foarte bine ca e cumintel Ianis, vei vedea cum se va schimba cand va mai creste.
Irina hai ca mai aveti puitn si va mutati la casa voastra. poate o sa va scoata Mario afara din apartament
.
o zi buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Giova pai e bine ca scapati de suzeta. Eu zic sa nu cedezi orice ar fi . Sa nu patesti ca mine. Trei zile ams caapt lejer de ea si a patra cuma urlat un pic i-am dat suzeta si de atunci e inebunit dupa ea, parca ai zice ca e frica sa nu o piarda.
Eu nu pot sa deschid nou capitol ca nu mai stiu parola
. Mi-a zis Giova mai de mult dar biensure ca am uitat.
maraki spune:
Hello de la germanica,
Scriu la cap- nou ca sa nu se piarda mesajul
Haide Giovaaaaa!!!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3