Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
Ellenuta spune:
neata zuzici,
dai si eu
.. mamaa dar ati avut tastarnita frate .. va lasa omu la pagina 2 si mai gaseste 6 peste noapte .. n-ati avut somnik??
anca vezi ca e sarbatoare mare mare!!!! nu pune la spalat ..
moni superr rochie! ce sexy mamaaa esti. ti-ai facut-o sau e de-a gata? parca spuneai ca ai facut-o .. oricum, jos palaria!
anca si noi suntem la dresaj si e foarte greu .. prima data a adormit dupa 2 h .. apoi a adormit imediat, ieri a adormit dupa 1 h si 1/2 .. e greu dar trebuie.
stancutza
felicitari pentru dintzoc!
gatta bravo saratelul!! cred ca ai fost tare fericita, mami, nu? a mea de 3 zile turuie numai ta ta ta tata .. azi-dimineata la 6 s-a trezit si turuia din patutz .. ta ta ta tata .. tati .. era asa dulce incat sotu a vrut s-o aduca in pat cu noi .. i-am taiat io elanul, m-am dus i-am dat tzitzi si apoi s-a culcat la loc.
lala felicitari!! a dormit bine printesa singurica??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Moni, stau bine de tot. mai am un kg pina la greutatea de dinainte de sarcina. Yeeeee!!!!! a fost ceva de munca....pina s-au dus 30 de kile luate in sarcina, plus alte 5 luate cind am alaptat... dar vreau sa-i dau inainte cu slabitul...pina ajung la 70 kg...sper sa reusesc anul asta. Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
uauuu felicitari!!!cad ca si tu ai pus aproape cat mine...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
tare noua reclama la jacobs ..
eu va pupacesc .. am de alergat prin oras azi .. si ma grabesc ca tre sa vin sa pun supica la facut!!
o zi minunata va doresc!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta neata zuzici, dai si eu .. mamaa dar ati avut tastarnita frate .. va lasa omu la pagina 2 si mai gaseste 6 peste noapte .. n-ati avut somnik??anca vezi ca e sarbatoare mare mare!!!! nu pune la spalat .. moni superr rochie! ce sexy mamaaa esti. ti-ai facut-o sau e de-a gata? parca spuneai ca ai facut-o .. oricum, jos palaria! anca si noi suntem la dresaj si e foarte greu .. prima data a adormit dupa 2 h .. apoi a adormit imediat, ieri a adormit dupa 1 h si 1/2 .. e greu dar trebuie. stancutza felicitari pentru dintzoc!gatta bravo saratelul!! cred ca ai fost tare fericita, mami, nu? a mea de 3 zile turuie numai ta ta ta tata .. azi-dimineata la 6 s-a trezit si turuia din patutz .. ta ta ta tata .. tati .. era asa dulce incat sotu a vrut s-o aduca in pat cu noi .. i-am taiat io elanul, m-am dus i-am dat tzitzi si apoi s-a culcat la loc. lala felicitari!! a dormit bine printesa singurica?? Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
mi-am facut-o elle!!m-am dus la croitoreasa si uitasem sa ma gandesc ce vreau...si m-oluat ca din oala...asa ca mi-o dat o revista, am ochit-o, si asta o fost...bine ca as fi vrut spatele tot gol...da nu pot fara sutien cu sanii mei...asa ca am adaptat-o la necesitati :)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
azi dim m-am certat cu sotu ca vreau sa-i iau camasa si cravata ceva pe albastru sa mearga cu rochia mea./.si nu vrea pe motiv de bani...eu ii zic ca iau din indemnizatii ca mai am...s-o crizat...asa ca am vb cu cumnata si o sa facem sa fie cadou de la ea...eu nu=-i zic ca i-=am luat ii pasez "cadoul" pe ascuns cumnatei care il va da cu :la multi ani de rigoare ![]()
el vroia sa vine cu camasa si cravata verde...
nu-i normal o sa fim ca nuca-n perrete...![]()
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta neata zuzici, dai si eu .. mamaa dar ati avut tastarnita frate .. va lasa omu la pagina 2 si mai gaseste 6 peste noapte .. n-ati avut somnik??anca vezi ca e sarbatoare mare mare!!!! nu pune la spalat .. moni superr rochie! ce sexy mamaaa esti. ti-ai facut-o sau e de-a gata? parca spuneai ca ai facut-o .. oricum, jos palaria! anca si noi suntem la dresaj si e foarte greu .. prima data a adormit dupa 2 h .. apoi a adormit imediat, ieri a adormit dupa 1 h si 1/2 .. e greu dar trebuie. stancutza felicitari pentru dintzoc!gatta bravo saratelul!! cred ca ai fost tare fericita, mami, nu? a mea de 3 zile turuie numai ta ta ta tata .. azi-dimineata la 6 s-a trezit si turuia din patutz .. ta ta ta tata .. tati .. era asa dulce incat sotu a vrut s-o aduca in pat cu noi .. i-am taiat io elanul, m-am dus i-am dat tzitzi si apoi s-a culcat la loc. lala felicitari!! a dormit bine printesa singurica?? Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
va invidiez ca aveti putere sa faceti dresaj...eu nu pot..la noi e ritual dimineata mergem la tati in camera si ne jucam pana pleaca la scarbici, apoi il ia iara somnu e pitic si mai doarme o ora.. seara la fel...la cat de putin timp sta cu noi...nu pot si nici nu vreau, sunt momentele noastre..
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
ramonab spune:
Neata!!!!!
Shose eu ii fac supica pt doua zile maxim, pireu de fructe in fiecare zi, si eu i-au puiul de la tzara de la soacra0mea si ouale la fel.Carnea de vita nu am de unde sa o iau de la tzara asa ca o iau din magazin desi nu imi convine deloc.Borcanas ii dau foarte foarte rar, doar daca mergem undeva unde nu pot sa ii duc papa pe care am facut-o eu. Nu-i chestia ca nu vreau sa ii dau, da bugetu nu imi permite.Cu carnita la fel fac, o toc in blender o data cu legumele.
Grati eeee baiat mare, merge in picioare.Imi place foarte mult casa bunicii (nu?).
Jelimoni superba rochita, chiar imi place foarte mlt, si iti sta extraordinar de bine in ea, sincer.
Stancutza felicitari pt dintzuc!!!!
Gatta felicitari si Sarei pt primul cuvintel:mama, ce frumos.
Ven sa stapaniti sanatosi masinuca!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW
aweya spune:
| citat din mesajul lui anca.b [br Aweya, am vazut ca si tu te-ai blonzit!!! asa-i ca-i bine? am impresia ca zicala cu blondele se distreaza mai mult e adevarata, de cind m-am vopsit si eu am senzatia ca e mai mult soare pe strada mea (chiar daca sotului nu-i place) Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Da, eu am fost mai blonda, dar in sarcina si primele luni dupa nastere l-am inchis ca era greu de intretinut. Oricum vreau sa-l mai deschid...
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui ramonab Neata!!!!! Shose eu ii fac supica pt doua zile maxim, pireu de fructe in fiecare zi, si eu i-au puiul de la tzara de la soacra0mea si ouale la fel.Carnea de vita nu am de unde sa o iau de la tzara asa ca o iau din magazin desi nu imi convine deloc.Borcanas ii dau foarte foarte rar, doar daca mergem undeva unde nu pot sa ii duc papa pe care am facut-o eu. Nu-i chestia ca nu vreau sa ii dau, da bugetu nu imi permite.Cu carnita la fel fac, o toc in blender o data cu legumele. Grati eeee baiat mare, merge in picioare.Imi place foarte mult casa bunicii (nu?). Jelimoni superba rochita, chiar imi place foarte mlt, si iti sta extraordinar de bine in ea, sincer. Stancutza felicitari pt dintzuc!!!! Gatta felicitari si Sarei pt primul cuvintel:mama, ce frumos. Ven sa stapaniti sanatosi masinuca!!!! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI NEW ![]() |
MA BUCUR CA ITI PLACE!MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
ramonab spune:
Lala20 felicitari pt prima noapte de dormit singura a lui bibi, la cat mai multe.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW