Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Miki_baby SA FII FERICITA SI IUBITA, MULTA SANATATE!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

LUCA GABRIEL, RAZVAN GABRIEL, TUDOR GABRIEL, DARIA MARIA, ANTONIA IZABELA sa fiti cuminti si sa cresteti mari!!

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

foarte faina....
eu tin montignac...citeodata strict, citeodata asa-si-asa.
rezultate da.

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Moni, stau bine de tot. mai am un kg pina la greutatea de dinainte de sarcina. Yeeeee!!!!! a fost ceva de munca....pina s-au dus 30 de kile luate in sarcina, plus alte 5 luate cind am alaptat...
dar vreau sa-i dau inainte cu slabitul...pina ajung la 70 kg...sper sa reusesc anul asta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

uauuu felicitari!!!cad ca si tu ai pus aproape cat mine... tu tii o dieta asa-i??e grea??eu aseara am bagat 2 inghetate topgan de cioco apoi pedalat o ora la biccleta....faina cura mea asa-i?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ancab este pe undeva regimu asta care il tii tu? Am inteles ca este un forum cu cele care tin regimul asta.Aici pe DC? As avea tare multa nevoie de el ,ca am o prietena care a cam pus pe ea si i-as recmanda forumul si regimul, bineinteles.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

bebelutzilor nascutzi pe 29!!!
pentru mami Miky!!! si pentru mami Mary!
Azi Dudu al meu implineste 7 lunitze. In ultima saptamana a facut progrese: merge de-a busilea, paseste mult mai sigur tinut de manutze, zice clar mama si meme (pt mama mea) - cu adresa precisa, a acceptat cu brio branzica si carnitza (aaa!!! sotul nu stie de carnitza dar va afla maine...vine si el la BV). Inca nu se ridica singur din fundulet, nu sta in funduletz extrem de bine nesustinut, nu-l atrag prea mult jucariile, nu prea zambeste bebelutzilor ci doar mamicilor lor...Eu zic ca-i ok!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Mama, da' ce faceti, n-aveti somn?! Va invidiez; eu acasa nu mai am timp de "socializare" ca ma tine buburuza ocupata; iar seara, cad lata - mai rau ca moshii si babele

In fine, sa m-adun.

Moni, rochia e traznet si-ti sta tare bine in ea!

LalaD, harnica, nu gluma; am mai zis eu, eu n-as fi in stare sa fac tot ce faci tu, in conditiile in care ai doi copii care te solicita la max.

Simona, cred si eu ca te-ai topit cand ai auzit-o pe Sara, cum te striga; eu, am simtit asa, o caldura in tot corpul si nu cred ca a zis-o cu "adresa" - dar pe mine tot m-a inmuiat.

Lala20, bravo Biancai pt dormitul singura!

Ce sarbatoare e azi? acum, nu ca sunt eu asa "evlavioasa" si mai spal (adik masina) dar cand sunt sarbatori 'mari' mai ma abtin.

Ven, e demential Mathias 'motorizat'.

Stancutza, felicitari Sofiei, pt dintzisor; cat mai multi si dak se poate, fara dureri.

Buburuza mea s-a trezit tipand de 2 ori; e clar, de la dinti e!
Drept urmare, acum sunt chiauna!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata!!!
Cine mai serveste o cafea cu noi?

Moni esti sexi, e foarte reusita rochita, sa-ti poarte noroc.

Angi m-a emotionat foarte mult mesajul tau de aseara, dupa ce l-am citit m-am dus si mi-am luat piticul in brate si am inceput sa plang. Si vine tati si se uita speriat la mine, ma intreaba daca s-a intamplat ceva cu copilul, iar eu nu reusesm sa-i spun de ce plang.

Puiul meu s-a trezit azi la 5,30 si nu mai vroia in nici un chip sa adoarma. Abia pe la 6,30 dupa ce-a papat a adormit din nou pana la ora 8

Stancutza felicitari pentru dintisor...Si eu cand i-a aparut primul am sunat toata familia, chit ca era
10 seara

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LUCA GABRIEL,
RAZVAN GABRIEL,
TUDOR GABRIEL,
DARIA MARIA,
ANTONIA IZABELA

si pentru mamicile: Miky_baby si Mary_mary - LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC!

Vroiam sa mai spun, Shose, jos palaria pentru efortul pe care-l faci pt papa proaspata; eu carnea o cumpar de la magazin, iar legumele din piata; doar oua, iau de 3 zile, de la cineva care are gaini.
La borcanele n-am recurs inca.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Ramona, uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125100&whichpage=1
o asteptam pe prietena ta...e o dieta f buna pt cei care nu pot sa se infometeze...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Azi l-am lasat pe stefan pt prima data pe jos, pe parchet....fara paturica...asa aluneca saracu'...ma gindesc serios sa cumpar ceva covoare in casa. nu stiu ce sa fac...ar vrea sa mearga de-a busilea, insa ii fug picioarele si miinile in toate directiile. ca la catelusii care alearga pe gresie...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput