Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
cati_magureanu spune:
Fetelor, va pup si va multumesc pentru cuvintele frumoase si pt. sustinere! Sper si eu sa nu fie nimic..ca mai spun astia tampenii pe aici (desi nu este o regula caci se feresc sa dea diagnostice aiurea ca poti sa-i dai in judecata)..ramane de vazut ce iese si la testul din 4 septembrie....
Urez si eu "la multi, fericiti si sanatosi ani" sarbatoritelor de azi: mary-mary si miky_baby precum si micutilor clopotei nascuti intr-o zi de 29:
DARIA MARIA
ANTONIA IZABELA
LUCA GABRIEL
TUDOR GABRIEL
RAZVAN GABRIEL
Si eu am semnat petitia cu reproducerea asistata pt. ca ingerul nostru mic asa a venit la noi...iar costurile ... alea sunt, care le-au spus fetele...si inca noi am avut noroc cu carul (ca am dispus de finante la momentul respectiv si ca a iesit din prima..de fapt asta, ultimul, a fost norocul)...
Si da, infertilitatea este un diagnostic cumplit pentru cei ce isi doresc din suflet un copil...tratamentul este dur, psihicul trebuie sa fie tare pt. ca perioada investigatiilor, a tratamentului, a alergatului dupa doctori prin spitale sau a asteptarii cu orele pentru consultatii, a asteptarii ingrozitoare pt. aflarea rezultatului, pare nesfarsita si greu de suportat...
Ancab, imi pare rau sa aud de suflu la inima..sper sa nici sa nu-ti faca vreodata probleme!
Am vazut si pozele noi ale clopoteilor! Tare dulci sunt!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Ellenuta spune:
lala tare tare dulci smecherasii tai pirati!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
virgo spune:
Irlandeza&Elle , Caz nu are inca cetatenie romana , dar am sa i-o cer imediat ce ne stabilim in RO . Cat despre alocatie , pe aia din Olanda ma pis pe ea , ca e 190 de euro/trimestruuuuuuu .Mai degraba ma bag la cei 400 lei .
Offffff , stau cu inima cat un purice , cica saptamana viitoare aflam si noi cum ramane cu jobul sotului : se face , nu se face ? Din fericire , avem mai multi interesati . Iar eu ... am pata pusa : ma duc sa vad daca nu ma primesc si pe mine la un part-time , un agent de call-center , ceva , ca doar n-am invatat olandeza de pomana la cat e ea de scarboasa , fara sa-mi iasa si mie ceva !
Daca nu si nu , ma ofer babysitter la fetele cu bebei din Cluj ! Si gata !
Mami de Matei Cazimir
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui virgo Irlandeza&Elle , Caz nu are inca cetatenie romana , dar am sa i-o cer imediat ce ne stabilim in RO . Cat despre alocatie , pe aia din Olanda ma pis pe ea , ca e 190 de euro/trimestruuuuuuu .Mai degraba ma bag la cei 400 lei . Offffff , stau cu inima cat un purice , cica saptamana viitoare aflam si noi cum ramane cu jobul sotului : se face , nu se face ? Din fericire , avem mai multi interesati . Iar eu ... am pata pusa : ma duc sa vad daca nu ma primesc si pe mine la un part-time , un agent de call-center , ceva , ca doar n-am invatat olandeza de pomana la cat e ea de scarboasa , fara sa-mi iasa si mie ceva ! Daca nu si nu , ma ofer babysitter la fetele cu bebei din Cluj ! Si gata ! Mami de Matei Cazimir |
pai aici alocatia e 213 ron pe luna .. nu 400 ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cati_magureanu spune:
Roli, imi pare rau sa aud de pitic ca are probleme cu alergia...
Sper ca Matei sa nu fie alergic, caci si eu si tatal meu suntem foarte alergici..noroc ca pe linia sotului nu sunt...asa mai am o speranta ca nu va avea nici el...desi, mi-a facut alergie la iaurt cand i-am dat prima data...vad ca acum n-a mai aparut nimic (i-am dat ieri din nou dupa 2 sapt.)...sunt cu ochii pe el...
Grati si elia, m-am amuzat cum va imita bebelusii...Matei nu mai zice nimic...face balonase si mai zice mmma-mma cateodata...mai tipa...in rest...nothing...
Am vazut ce masinute au Andrei de Lala si Patty de Irlandeza! Super!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
cati_magureanu spune:
Aaa..Monica-Matz...imi pare tare rau de sarcina pierduta...Chiar nu mai stiam de tine nimic..Chiar ma gandeam zilele trecute sa dau o strigare dupa Canada, sa vad daca esti pe receptie!!! ![]()
Bianca este o scumpete! Am recunoscut stilul gradinilor zoo...si la noi arata la fel ![]()
Alinush (023)? Ce faci? Cum te mai simti? Cand mai poti, mai treci pe la noi si mai spune-ne ce mai faci! k?
SUFLET DRAG
cati_magureanu spune:
Fetelor, ce vroiam sa va intreb...Dupa nastere mi s-a declansat un fel de acnee..adica imi apar bube tot timpul pe fata...de 7 luni de zile a lupt cu ea si nu reusesc sa scap...am observat ca imi apar mai ales cand este umezeala afara si cald...am incercat fel si fel de lotiuni de pe aici contra acneei dar nimic...stiti ceva rete naturiste? Si am fost ieri la doctor si am uitat sa-i spun aleia de acneea asta sau ce-o fi (cand mi-a dat in cap cu diagnosticul ala am uitat tot ce mai vroiam sa-i zic)..
Aaa..si mi-a mai aparut la incheietura mainii pe partea dorsala, ceva ca un fel de chistulet...a crescut ce a crescut si apoi a inceput sa dea inapoi (m-am uns cu carpicon si a inceput sa regreseze)...o fi fost pe fnd hormonal? am uitat sa-i zic si de asta..Da' lasa ca ma mai duc peste 2 saptamani sa-mi vada testul cardiac si ii zic atunci...
SUFLET DRAG
Ven spune:
Virgo, alocatia aici e de 2oo ron pe luna pana implineste bebe 2 ani. Apoi e de 24 RON pe luna!!
EliaElia spune:
virgo, se poate si daca nu are cetatenie romana, trebuie ca unul dintre parinti sa fie rezident in tara respectiva(Romania) si cetatean UE. Am o cunostinta care a primit asa. Nu stiu cum stai cu rezidenta.Tu ti-ai luat prima de nastere(cred ca ti-am scris si in mesajul anterior despre ea)? Ai dreptul la ea.cati, ti s-a declansat imediat dupa nastere? E posibil sa fie si pe fond hormonal dar o prietena a patit ceva asemanator si se pare ca luase un stafilococ din spital. Acum, na, era in Ro, ma gandesc ca probabil in state nu se pune problema.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Lala_D spune:
Cati am vazut ca si tu ai un viitor IT cu veleitati de Bill Gates in familie
.
http://www.dropshots.com/CatiM#date/2008-08-13/15:05:49
Poti sa ii spui ca are concurenta in Romania in familia mea . Si el ataca tot ce presupune IT in casa ( si nu-s putine
)
E super dulce Matei 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze