Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor, ne-am intors si noi din concediu! ne-a fost dor de voi, abia astept sa mai citesc despre voi, desi din urma nu cred ca am cum sa recuperez.

Sper ca toata lumea este bine,sanatoasa!

noi ne-am distrat , a fost foarte binde dar si ingrozitor de cald, acum insa am o problema, Milan are un pic de mucisori de azi dimineata si stranuta. o voi chema si pe dr sa il vada. Pana atunci va cer si voua opinia, voi ce ati dat bebelusilor cand au avut mucisori si au stranutat? Momentan nu are febra, nu a facut si nici nu a tusit.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Elia, saru'mana de raspuns..maaa..din spital nu prea cred sa fi luat caci nu prea aveam cum fiind singura in camera si igiena aici este destul de stricta...cred ca este ceva pe fond hormonal combinat cu stres...Sper sa scap o data de ea ca ma dispera...

Lala_D hai sa facem clubul IT-istilor ! Saru'mana de aprecieri! Eu ma amuz zi de zi cu povestirile tale despre frumosul Andrei!

Fetelor, am trimis pe mail=ul comun niste mp3-uri cu grupul Bimbam..cantecelele sunt tare dragute si Matei cum le aude cum incepe sa dea din picioruse fericit..Ii plac tare mult! Poate le plac si puiutilor vostri!

Ema, bine ai revenit! Poze..vrem poze!
Nu stiu sa-ti zic de mucisori...al meu nu prea a avut si in afara de ser fiziologic la altceva n-am apelat..nici macar la BB pe care am cumparat-o cu mult sarg din tara!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ema sa nu fie de la aer conditionat. Si Dudu pateste asta dupa un drum mai lung. Nu-i dau nimic...am grija sa nu faca febra si dak e nevoie pun Sterimar si aspir nasucul.
Sa va fie de bine concediul!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ema, mai mult ca sigur e de la AC. Cum zice Grati, spray cu apa de mare si BB.
Pupici si asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sara buna
vin pe fuga fin'ca bruno ma escaladeaza: vazut bebei motorizati: beb de ven si de irlandeza, sa va bucurati de micii vitezonami! am vazut poze de lalaD cu piratii (tot nu-mi vine sa cred ca sunt asa d emari), poze de ereena ca nu apucasem sa vad si stiu ca vroiams a scriu ceva fix pe loc, dar nu-mi mai amintesc decat cat e de frumos si ce bine s-a simtit la mare si la balci. am mai vazut poze de cineva dar nush de cine...

virgo draga...primade nastere, daca nu ma insel o primeai daca stateai in ro (am icnercat sa pun si io mana pe ea dar nu se putea). ca s apui mana pe alocatie (aia de 213 stiu ca tre s aaveti rezidenta in ro, si sa nu bebeficiati de alti bani prin alte tari din europa- chiar daca-s niste rahati de 190 pe trimestru tre sa ai la mana hartie oficiala ca renunti la ei). banii de stat acasa, aia doi ani, cele nush cate milioane, le primesti daca ai muncit 9 luni inainte de nastere si ti-ai platit darile la stat. nus e poate plati nimic retroactiv- incercat si eu). spre sa obtii cat de repede cetatenia romaneasca si daca e si olandez caz sa nu faca circ olandezii c anua ccepta dubla cetatenie. cel putin... aici asa e.

azi esti important, iti scriu mult c anu te-am prins pe net:) ashea, vii seara, ai zis. eu lucrez marti de la 8. la ora la care vii tu suntem in pline organizari de baie. si probabil dupa aia domnul sot pleaca la antrenament. n-am cum sa ajung la aeroport, si crede-ma ca oricum imi ajunge cat stau acolo peste zi. deci... ne ratam. nu pot sa-ti promit ca ne intalnim cat stai pe aici pen'ca de cand lucrez sunt foarte stricta cu timpul nostru. mai e putin si pelcam si noi, asa ca administratia se face din timp acuma.

(intre timp au venit baietii, au mancat, am tras de timp, nule-am facut baie ca tati s-a dus la antrenament, am mancat dulce, ma gandeam la montignac, am strans prin casa, am uitat sa spal doua biberoane, trebe sa reorganizez dulapurile - vine toamna, incepe scoala - si... per total am scapat cu totul ideea initiala de cand m-am apucat sa scriu....)

revin, daca-mi revin:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai Ellenutz si Miri ce 213 RON vb voi acolo? Reprezentand ce? Alocatia e 200 RON, sau eu nu-s de pe planeta asta, voi vb de altceva? Eu n-am primit asemenea suma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

merci mult fetelor, am vb si cu doctora si ea suspecteaza o rinita provocata de aerul conditionat . sper sa fie totul bine, i-am pus ser, l-am aspirat, i-am dat vitamina c si eferalgan. prpblema este ca sotul e tare racit de doua zile si ne temem sa nu fi luat de la el.
of, sper sa nu fie mai grav!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ven, 200 sa fie, io preluam suma de la ellenuts, dar corecteaza-ma daca am gresit la restul informatiilor. ca n-as vrea sa scriu tampenii, insa m-am interesat cand eram gravida cu bruno si cam asa statea treaba atunci.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

213 e prima de nastere, eu atat am primit. Asta si trusoul(la noi s-au dat bani) le-am ridicat personal, restul imi intra in cont.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri si poze de Dudu nu ai vazut? Zi ca pe-alea le-ai uitat!
Ema stai linistita ca trece in cateva zile (sa cureti filtrul de AC sau sa-l schimbi dak e cazul). Eu dau drumul mereu pe AC dar cu 5-7min inainte de a opri masina opresc AC.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput