Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Vali, eu stiu ca o cana cu lapte cald, inainte de culcare te ajuta la somnic linistit. Baga si niste ceai de tei, tot linistitor.

Sau buhuhaiala cu noi, ca sigur adormi apoi lemn

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Kya, la multi ani fericiti si sa va iubiti mult.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Da Vali, exact cum zice Bubulina, laptic si dormi ca un bebe, nu unul frichinit.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Livy, imi pare tare rau sa aud asa ceva despre Iris si te cred ca esti inspaimantata, dar totusi trebuie sa fii optimista si sa speri ca nu este nimic urat, ai 2 exemple deja: Vio si Bubu.
Te pup tare mult si ma pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu!
azi mi-a fost iar foarte rau! transpiratii reci, stare de lesin, voma, greata, dureri atroce de cap...pana la urma mi-am dat ochii peste cap si am lesinat putin si a chemat mama dr. ... a zis ca de vina pe pacatoasa mea de bila, pe care o apuca strechea periodic, in combnatie cu bestia asta de CM, care a fost ca niagara timp de 2 zile, iar acum s-a domolit, aproape de tot ...a zis dr. ca astea 2, cuplate, plus ultimile 2 saptamani "minunate" mi-au pus capac...verdict...cu 1 sapt inainte de CM cate 2 pastile mg forte pe zi, in sapt cu CM 1 plic de Ca de la aditiva, la nevoie 2...
m-a pus sa iau iarasi 3 pastile mg (toata ziua), nani la pranz :))) (4 ore!!!), sa mananc numai ce am chef, daca am chef, am papat in final o supa de legume si acum o piersica.
deja ma simt muuuult mai bine, dar am tras o spaima!!! ma bucur ca nu a dat vina pe monti :)), ca-i dadea apa la moara mamei...chiar i-a zis ca genul asta de dieta nu face rau, din contra, atata timp cat nu exclud grupe alimentare...

kya, la multi ani cu fericire! si nu va mai necajiti voi din cauza soacrei!
si eu va trebui sa ajung la dintzolog...mi-e groaza! ca deja ma supara vreo 3 masele, din care 2 "rezolvate" inainte...

stela, eu votez pt mixer vertical. il am de la alexutza si e super. uite: http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Mixer_Vertical_Braun_MR_6550_M_CA?

sovi, habar nu am ce poate fi aia!!!

luny, super tare mufa balerinul!

send ca ...revin

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

lyvy, si eu stiu ca este frecventa afectiunea asta la copii si ca se rezolva, "de la sine". Doamne ajuta!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Buhuhu.....
liana,asadar,tu ai zice mixer vertical...nu prea am inteles motivele tale,dar fie..
bubu,ms,voi suna eu daca ma hotarasc sa merg.Deocamdata nu stiu daca e ceva in neregula faptul ca i se misca adanc burta Teodorei cand respira.M-am speriat mai ales ca eu am suflu sistolic din nastere,mostenire de la mama.
Deci tu zici blender vertical,nu mixer.Ca am vazut ca e diferenta.Blenderul are un recipient in care se fixeaza mixerul lung.
ursu,merci.
ariel,merci.Imi pare rau ca te simti inca rau...sa treaca.
Deci,voi merge pe vertical atunci,ca-i blender sau mixer..sau tot aia..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...am facut cafeul si spun

HIP HIP HORAYYYY!!!! pentru Vladutz de Maia ce azi implineste 6 lunisoare!!!

si

La Multe Lunisoare!!! pentru Andrutza de mihutza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

azi ma pun serios pe invatat...ca am facut curatenie pe birou si acum am unde intinde ceasloavele...

asa ca inainte de a incepe sa studiez vreau sa zic cateva chestii medicale:

sovi, eu zic ca printre altele sa verifici daca nu e vorba de un epulis sau granulom vascular sau cum i-o fi zicand in romaneste. E ceea ce spunea tuchi ca a avut in sarcina...apare in sarcina datorita modificarilor colagenului...si de obicei dispare dupa nastere...uneori nu si atunci trebuie excizat complet pentru ca poate creste rapid. Aceeasi chestie poate fi intalnita si la copii, nu e de speriat caci e o tumoreta beningna...dar nu e de ignorat datorita acestei cresteri rapide care ulterior poate interfera cu hranitul, vorbitul, respiratul. De aceea iti recomand sa mergi cu el la un dermatolog si la un chirurg bucomaxilofacial care banui ca a mai vazut si a mai excizat astfel de tumorete. Ti-am pus pe net o poza ce am gasit-o in carti
Nu zic ca e musai ce ti-am scris mai sus dar asta a fost primul lucru care mi-a venit in minte cand am vazut poza ta si m-am gandit ca ar trebui sa iti spun.

ariel, legat de laptele de capra...se zice ca (,) macronutrientii din laptele de capra sunt similari cu cei din laptele de vaca. Laptele de capra NU este recomandat ca si aliment pentru nounascuti. Daca parintii insista atunci trebuie folosita o formula pe baza de lapte de capra ce este suplimentata cu vitaminele si minerale necesare deoarece laptele de capra este deficitar in folati si alte vitamine. Daca se foloseste lapte de capra proaspat atunci acesta trebuie sa fie pasteurizat, fiert si suplimentat cu ac folic, vit B12, vit B6, A si C. Un copil cu intoleranta dovedita la laptele de vaca cu siguranta va prezenta intoleranta si la laptele de capra. Laptele de capra nu scade riscul de alergii.

si acum ma duc sa imi prind urechile intre paginile cartilor...daca nu revin in 24 de ore sa trimiteti pompierii ca sa ma descarcereze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

e o furtuna aici!! .. cred ca se trage de la uraganul din Florida.. au mai fost furtuni dar ca asta nu.. brr!!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput