Puiuti de Randunici 2008!! (88)
Raspunsuri - Pagina 7
VALENTINA C spune:
Ce remediu imi dati pt insomnie? Un ceai, ceva... Am si eu insomnii, ca si MAtei, numai ca atunci cand doarme el....
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2296627030103382524SLTRxd
mstela spune:
Adriuta.Ce creste gangalicea ta
..si Teo da cu capul tare in zavrelele la pat
.Ar trebui aparatoare,dar cred ca va fi nasol ca ea e obisnuita sa se uite printre zabrele.M-ai linistit daca zici ca si Adrien isi misca burta
..o fi normal.![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
VioletaH spune:
Hai ca m-a facut Livi sa scriu pe forum mai devreme decat programasem.
Livi, La multi ani cu sanatate si multe bucurii!
Sa stii ca daca Iris are suflu sistolic aia nu e nimic grav, multe fete/femei au suflul asta (barbatii mai putin). mie mi s-a spus de el cand eram clasa 12 si spunea dr. de la liceu ca in clasa ei aproape toate fetele aveau, sa nu fiu ingrijorata. Nu produce nici un simptom, nu ameninta niciodata viata, nu-i trebuie tratament, interventie, nimic. Tu sau sotul tau aveti suflu sistolic? Ca poate fi mostenit. Citeam in niste articole ca apare la 10% - 30% din populatie, in functie de zona geografica. Hai, stai linistita, daca era altceva imediat isi dadeau seama. Poate nu e nici macar asta.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
lianam spune:
lyvy
nu fi suparel! e foarte bine ca mergi sa faci eco. eu stiu ca multi bebei au acest suflu sistolic, care in timp dispare. exista si posibilitatea sa persiste, e adevarat, in diverse grade sa zic asa. poate a fost o falsa impresie sau poate exista acel suflu dar nu inseamna ca trebuie sa fie ceva grav, mai ales ca papa bine si nu are nimic vizibil. foarte bine ca mergi sa verifici. mama mea are un suflu sistolic din nastere, asa ca...
.nu te stresa inainte de consult, ca o sa agiti si bebeliciul. ai sa vezi ca o sa fie bine.
sovinu prea stiu ce sa zic de "buba" lu sashonel, ar fi bine sa mergi la pediatru (si poate si la dermatolog
. nu stiu, poate e o tampenie, ma gandesc si eu cine e mai in masura).pana atunci cred ca poti sa il cureti cu glicerina cu nistatin (nu boraxata). mai exista si gengigel, sub diverse forme - spray, gel... - insa nu pot sa spun daca ptr ce are micutu e indicat sau nu, poti intreba pediatra. stiu ca e folosit in diverse afectiuni bucale. 
...mmm... sper sa se inteleaga ceva din ce am scris, ca daca ma uit mai bine sunt cam incoerenta
...da mai bine nu ma mai uit, imi spuneti voi daca am vorbit chineza ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mstela spune:
Mamici,ce e mai eficient sa iau: mixer vertical sau blender?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
lianam spune:
hai sa mai "chinezesc" nitel
! stela depinde pentru ce vrei. presupun ca pentru piureurile tizei noastre
! eu blender am la robot, insa parerea mea e ca tre sa faci cantitate maricica sa fie eficient. nici nu am incercat sincer. exista parca si blender de mana, sau asa ceva, care mai micut, seamana zic eu cu mixerul vertical. mixerul vertical parca e mai potrivit. si eu ma gandeam sa iau, insa am descoperit ca fac foarte bine piureurile si cantitati mici cu mixer obisnuit: folosesc doar o paleta dina aia de-a mixerului (elice, sau cum naiba i-o zice), si mixez intr-un recipient inaltut de plastic, ingust, gen pahar (mai exact e un pahar din ala de la nescafe de frape). si merge foarte bine, asa ca nu mai dau banii pe mixer vertical.
...nu prea ti-am fost de ajutor, asa-i?![]()
bag de seama ca sunt buna de dat numai sfaturi "meseriase" in seara asta ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Mamici,ce e mai eficient sa iau: mixer vertical sau blender? Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora "Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!" |
lianam spune:
mai da ce liniste pe crenguta! se intampla ceva si eu nu stiu 
bubu05 spune:
Steluta, nu stiu cat e consultatia, noi avem gratuit la CMU prin abonamentul meu de la serviciu. Dar putem afla, sunam si intrebam daca te intereseaza.
Adriuta, multumesc pt. urari si tie. Am cam terminat cu lista de "to do-uri". Acum impachetam cadourile, am calcat costumatiile...mai am sa ma spal pe cap si sa-mi fac unghiile la final, sa nu se strice oja ![]()
Vali, am vrut sa te sun sa-ti explic cum sa faci cu pompa...dar am fost prinsa peste cap...abia stau acum sa beau ceva rece si sa scriu nitel...
Deci, sa pui bine palnia pe san si sa tragi fara sa dai drumul la aer de cateva ori, pana simti ca e prin bine sfarcul. Apoi tragi cat de mult poti, fara pauza, de cateva ori. Si o sa simti cum coboara lapticul si se face stropitoare si umpli lejer 100 ml. Eu asa pateam si tu ai mai mult laptic decat aveam eu. Deci, mai insista.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Noi acum am venit de afara si nu am apucat sa citesc. I-am facut baita si acum sta cu ochii pe peretii. Astept sa i se faca foame si apoi sa ma duc la somnic ca ma simt f obosita.
Am vazut ca intreba Stela de blender sau mixer, eu am mixer vertical si cred ca este ok, nu am experimentat inca
.
Si am mai vazut mai devreme, Tuchi, stai cumva cu mine in bloc???
Eu nu ii mai suport pe astia de la parter dar nu am ce face, cu toate ca simt ca o iau pe aratura, e naspa sa stai toat ziua acasa, orice sunet aud si ma isterizeaza. Daca nu e bebe acasa nu am nicio problema.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Stela, pai depinde pt. ce vrei. Eu am robot cu blender de vreo 6 ani si il folosesc la greu, dar acum mi-am luat blenderul vertical special pt. piureurile de fructe si legume. Cand faci cantitate mica, cat papa bebe pt. 2 zile, de ex, sau un mar si-o piersica, blenderul vertical e ideal. Cu cel mare, d ela robot, poti face shake-uri pt. mai multe persoane, sau piureuri, supe crema, deci cantitati mai mari. Eu ma cam chinuiam la Vlad cu blenderul ala, le mai treceam prin sita...complicat.
Deci, vertical, 100%!
Eu mi l-am comandat pe net de la Domo, a fost 120 ron plus 20 ron transportul, e philipt si e super bun.

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze