Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

din cauza furtunii cam mi s-a sters din minte ce voiam sa va spun..
si m-a luat si o durere de cap.. m-am ciondanit un pic si cu randunoiul, din cauza Andrei.. el cum e plecat mai mult la servici, acum i s-a nazarit sa doarma cu noi, noaptea asta cel putin, si eu am zis ca nu vreau.. si cica sunt rea.. oare chiar sunt rea? dar ziua cand e acasa in loc sa stea cu ea, el vrea sa doarma.. eu inteleg ca e obosit ca doar doarme cate 4-5 ore pe noapte (are 2 joburi), dar nu stiu... plus ca daca ii spun sa aiba un pic grija pana fac eu una alta, ma tot intreaba daca mai am? pai cum pana mea sa nu ma enervez.. "ca ai zis ca faci numai aia si gata" , chestii de genul asta.. plus ca sa "compenseze" el ii da tot timpul telecomanda sa se joace cu ea, tastatura, tel..etc.. deci eu sunt aia rea, iar el e cel care face toate poftele fetei.. nu tiu poate gresesc eu, dar el sunt sigura ca o sa ii cam caute in "cornitze".. si nu cred ca intelege punctul meu de vedere..
si de aia sunt

asa pe scurt si din amintiri:
Kya LMA fericiti sa aveti!
Sovi ce ciudatenie are Sash, sper sa nu fie grav!
Naty nici Andra nu protesteaza cand e kkcita, de fapt nici cand era mai mica nu facea scandal.. astepta cuminte sa imi miroasa mie!
Lyvy sper sa fie bine cu Iris!
Gecko, Roxana, Tuchi,Stela, Luny
sa stiti ca Andra le are din ce in ce mai mult cu marsarierul! vad ca vrea sa isi perfectioneze tehnica asta.. dar lucreaza de zor si la leganatul fata-spate.. oricum e tare comica!
Adriutza tare-s curioasa sa il vad in actiune pe ginerica!
Ariel esti fenomen cu cate te lovesc, nu stiu cum rezisti! multa sanatate!

Gecko multumim de urari! si spor la invatat!

sunt convinsa ca am uitat multa lume, dar sunt in butoi dupa cum v-am zis mai sus.. bine macar ca pana am mai scris a trecut vijelia, desi inca mai fulgera...
am o stare de kko!

hai ca nu va mai intristez!

edit: am uitat sa va ez!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, ma bag si eu in seama chiar daca nu m-a invitat nimeni sa o fac...Nu e absolut nici o nenorocire daca ai de asteptat si o luna cu consultul la Iris, in cazul asta poti astepta linistita si 6 luni, pt ca fata e bine. Suflu sistolic are pana la 30% din populatia sanatoasa pana la 30 de ani, dupa care dispare pur si simplu. Insa nu este o boala ci un simptom SAU o manifestare fara semnificatie patologica (e vorba de o curgere mai rapida, mai puternica a sangelui prin camerele inimii care induce sunetul respectiv). Uneori nu se aude de la nastere cand ritmul inimii este inca foarte rapid, ci mai tarziu cand bataile se mai raresc si se poate auzi si "printre ele". Bun, ca i l-a auzit si recomanda o verificare, e f bine si corect (ca sa se inlature suspiciunea unei boli congenitale), dar nu e nici o urgenta. Atentie, verificarea inseamna ecografie, nu doar ascultat cu stetoscopul! Ca ideea nu e sa asculte 100 de oameni si sa zica daca e sau nu e suflu; ci, ce anume semnifica.
Ariel, multa sanatate!
Stela......e putin timp de cand am vorbit cu tine special despre treaba cu blenderul/mixerul vertical si ti-am explicat de ce ti-l recomand pe cel vertical Braun pe care ni l-am luat Ioana si cu mine...Ei, uite ca ti l-a aratat Ariel, sper ca acum sa te convingi care-s avantajele...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Mihutza, nu te intrista...daca te ajuta cu ceva, eu iti inteleg foarte bine situatia, suntem cam tot pe acolo...Si nu prea vad ce e de facut; asta e, nu-s toti barbati-dadaca minunati, lasa ca unii sunt mult mai rau decat ai nostri ; pe de alta parte, macar au 2 job-uri si aduc bani si sigur nu le e usor...Dar chestia cu dormitul n-am inteles-o; tu de regula dormi cu Andra, separat?

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

"Neata!
Aseara m-am intalnit cu o fosta colega, asa de bine a fost ca am iesit din casa si am mai vorbit cu gura, nu cu tastatura!
Kya, sper ca azi ai iesit din butoi! Ce-are oare soacra ta cu tine? Dupa ce ca te omori sa te pregatesti si ea nu vine...
Lasa, important e sa va iubiti voi doi si sa stea ea numa' a Buzau!
Gudinde, iesi si tu afara din butoi ca te strange si n-ai loc! Lasa ca gasim noi si rochie de seara!
Sovi, multumesc de raspuns! Recunosc ca notiunile mele de microbiologie sunt incetosate, chiar n-am timp de studii suplimentare si de aceea v-am cerut si voua parerea!
Mie cel mai nasol mi se pare faptul ca a insistat sa ia ACUM antibioticul, ea fiind in 10 saptamani de amenoree...Ai luat ceva homeopat pentru ea?
Ca poate ii arunc ideea si o prinde din zbor, sa se linisteasca un pic!
Bubu, nu degeaba ii zice Vlad lui frate-so STEFANOI!
Pana la un an jumate Ilinca nu plangea deloc la spalatul pe cap, dupa aceea a inceput circul! Sper sa-i treaca!

Mimonix, in ciuda somnului de la pranz vad ca ai avut somn si ast'noapte!

Lyvy, stai linistita, nu cred sa fie ceva grav, dar iti inteleg ingrijorarea! Nu ma mai arunc in explicatii si presupuneri medicale, ca mai ai doar 2 zile si le afli de la o sursa mai bine pregatita ca mine!
nora cea frumoasa!

Adriutza, tare asta cu little budhha!

Valentina, ati mai avut insomnii??
Ariel, se pare ca pe tine doar doctorul te poate pune la somn fortat!
Ai grija de tine, ca o sa ajungi sa te extenuezi! Asa nasol a fost si la mine primul CM dupa sarcina asta( data trecuta n-am avut probleme!) dar acum s-a mai domolit!

Mihutza, nu mai fi trista! Cam asta e cu taticii care stau prea putin cu copiii lor, se simt vinovati fata de ei si le cauta in coarne!
Ideea e ca tu trebuie sa ii explici ca tie o sa-ti fie greu daca el o alinta! Si poate incepe sa va mearga si voua mai bine, sa renunte si el la un job si sa stea mai mult cu voi!

Gecko, spor la invatat!Te-ai facut frumoasa??

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Lyvy, cardiologul ti-a raspuns cel mai bine si mai frumos, si sper ca explicatia Nataliei chiar sa te linisteasca!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

"Neata!
Gecko, spor la invatat!Te-ai facut frumoasa??

poze

nu m-am facut...cred ca de aia se uita cam in greata cartea la mine...dar baremi casa e luna si asa nu imi mai face cu ochiul aragazul si gresia si stiva de haine de calcat si multe alte activitati care in mod normal le-as considera corvoada...dar acum imi par minunate.

apropo, pe butucica ati mai vazut-o? ca nu tin minte sa fi plecat la munte/la mare. HALOOOOOO, butu...scoate capul la suprafata...zi si tu...ai nevoie de ceva acolo unde stai pitita?...o bomboana...o maslina?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

LMA pentru Lyvy si Kya!

LMA pentru puiutii nascuti intr-o zi de 29! Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii!

Neatza fetelor!
Pentru amatoarele de scaune de masa pentru bebei (cele care inca nu si-au achizitionat unul), ieri am fost sa caut scaun. Dupa ce am vazut Chicco, Brevi, Graco, am gasit in Unirea la Piciul, acolo de unde am luat si marsupiul, am gasit un scaun copie fidela Chicco, doar ca era bulgaresc. Si la 299 Ron. Binenteles ca l-am cumparat. Asta dupa ce le-am pus fata in fata si pe celelalte, mai scumpe, si am inceput sa le zdruncin, sa vad daca e vreo diferenta de stabilitate intre ele. Nici una. Asa ca l-am luat si sunt foarte incantata de el. Acum va pun si poze ca sa-l vedeti. Are si cele 2 masute, una de jucarii si una pentru mancare.
Scaun de masa

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Pucca, super! Din poza pare ca se lasa pe spate spatarul...caz in care e exact ce mi-ar trebui. Ca nici eu nu vreau sa investesc chiar o caruta de bani dar pt Iulia imi trebuie neaparat unul care sa se lase macar putin pe spate, dat fiind problema cu capul. Al meu, primit, de la Primii Pasi, e si extrem de rigid si cu spatarul absolut vertical, fix, se sta oribil in el si il dau (am gasit amatori). Zi-mi daca la asta se lasa bine spatarul. Acum, in fine, plecam, dar la intoarcere musai trebuie sa iau pt ca acum ii dau in leagan, ea sta convenabil dar eu ma chinui ingrozitor si ma doare spatele de mor...Asta ca sa nu mai zic de cum se murdareste materialul de pe scaun...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut!
stela e mare diferenta intre blender si mixer vertical, in blender arunci diverse chestii dar trebuie musai sa pui apa ca sa le faca praf, la mixerul vertical nu tre sa pui nika peste fructe/legume ptr a le pasa...eu am amandoua...acelasi mixer/robot de fapt, Braun, care ti l-a aratat Ariel, il am de vreo 2 ani! si e excelent!

vad ca Mufarinul nu l-ati vazut..decat Tuchi, Mimo si ariel..
mi-a fost si mie tare rau aseara, greata, ameteala si stare de lesin, cam ca Ariel, dar nu am apucat sa lesin...asa, dintr-o data..cred ca nu mi-a priit ceva ce am papat..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

'neata, sunt pe aici. Eu m-am culcat la 2, m-am trezit la 4:30, apoi la 7 si apoi la 9. Sunt chiauna. Si acum iar ii este foame
Mihutza, dar nici eu nu am inteles faza cu dormitul? cine cu cine doarme? si el cum voia sa doarma? ca daca tu dormi cu Andra si a vrut si el sa doarma mi se pare ok

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput