Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 24
cati_magureanu spune:
Salutare!
Fusei si eu azi la un "physical exam" caci ma simteam tare obosita si chiar vroiam sa-l fac, mai ales ca fac in fiecare an..Cand sa plec de acasa, m-a luat o durere in dreptul inimii, ca o gheara, asa...
Sunt "overweight" si....suspecta de a fi facut un mic infarct candva! sa lesin si mai multe nu...Doctora, cand a auzit ca am avut dureri in capul pieptului, mi-a facut un EKG si a iesit o anomalie...Mi-a zis ca nu stie daca este veche sau noua treaba si sa nu ma panichez caci nu are un EKG anterior sa compare si poate sa fie o eroare... insa m-a trimis sa fac un "stress echocardiogram"...asa ca..pe 4 spetembrie ma prezint la test..ce naiba..sper sa nu fie nimic...
N-am citit mare lucru din urma..am vazut asa, razant, ca vb. de nunti, botezuri etc (distractie placuta va doresc!)...
Pupi, la multe, multe lunitze! Doamne da' ce trece timpul..parca acum 2 saptamani ii spuneam lui Pupi La Multi Ani pt. 7 luni...acum 8 luni...
Fetele ingrijorate ca bebeii mananca putin..ma inscriu si eu in club...Matei mananca cam 700 ml lapte si, mai nou, cam 200 grame solid...asa ca...
Moni, nu fi supi pe sot (sa-ti traiasca, sa fie sanatos) ca la asa necaz chiar ca nu mai ai chef de nimic! Iti vine sa-ti iei lumea-n cap!
Nu prea am chef de nimic..sunt cam ingrijorata...sper sa fi vorbit aia prostii...
Pupici
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
aweya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristacoman Buna ziua tuturor. In rest, nu mai stiu, ah, da am vazut poze cu Mihaita, un dulce si un scump. Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze. Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
Un
pentru Antonia cea plimbareata si ghidusa, iar pentru mamica o
. Abia asteptam sa vedem poze noi...Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
aweya spune:
| citat din mesajul lui jelimoni seara asta parca ma simt un picut mai bine...si asta pt ca mi-am luat rochia de la croitoreasa...motiv pt care iar eram suparata ca mi-o comandasem si o trebuit s-o platesc azi...6 mil... da ma bucur ca mi-a facut-o faina sunt multumita...iar tati a fost pe spate...o sa va fac poze!MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Asteptam poze cu rochita!!! Si eu imi caut o rochita pt ca sunt nasa peste 3 saptamani, dar n-am gasit mai nimic care sa-mi placa. Cred ca am sa ajung tot la o croitoreasa, cu toate ca sunt cam indoita ca nu-mi iese bine.
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
aweya spune:
Cati poate ca nu-i nimic grav. Nu te alarma pana nu faci si celalalt test. Iti tinem pumnii! 
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
cristacoman spune:
| citat din mesajul lui cati_magureanu Salutare! Fusei si eu azi la un "physical exam" caci ma simteam tare obosita si chiar vroiam sa-l fac, mai ales ca fac in fiecare an..Cand sa plec de acasa, m-a luat o durere in dreptul inimii, ca o gheara, asa... Sunt "overweight" si....suspecta de a fi facut un mic infarct candva! sa lesin si mai multe nu...Doctora, cand a auzit ca am avut dureri in capul pieptului, mi-a facut un EKG si a iesit o anomalie...Mi-a zis ca nu stie daca este veche sau noua treaba si sa nu ma panichez caci nu are un EKG anterior sa compare si poate sa fie o eroare... insa m-a trimis sa fac un "stress echocardiogram"...asa ca..pe 4 spetembrie ma prezint la test..ce naiba..sper sa nu fie nimic... N-am citit mare lucru din urma..am vazut asa, razant, ca vb. de nunti, botezuri etc (distractie placuta va doresc!)... Pupi, la multe, multe lunitze! Doamne da' ce trece timpul..parca acum 2 saptamani ii spuneam lui Pupi La Multi Ani pt. 7 luni...acum 8 luni... Fetele ingrijorate ca bebeii mananca putin..ma inscriu si eu in club...Matei mananca cam 700 ml lapte si, mai nou, cam 200 grame solid...asa ca... Moni, nu fi supi pe sot (sa-ti traiasca, sa fie sanatos) ca la asa necaz chiar ca nu mai ai chef de nimic! Iti vine sa-ti iei lumea-n cap! Nu prea am chef de nimic..sunt cam ingrijorata...sper sa fi vorbit aia prostii... Pupici Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! |
Cati, multa sanatate si nu te mai stresa. O sa vezi ca va fi totul bine. Pupici tie si Mateiashului scump.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
honey79 spune:
Salutare zuzulici.
Ce mai faceti, cum va mai simtiti???
Eu vin sa ma plang la voi, caci n-am la cine altcineva.
Am fost cu AJ la doctor. Pentru check-up.... dupa cele 10 zile de antibiotic.
Am iesit de-acolo aproape plangand. M-am simtit ca cea mai nemernica mama... si cea mai bleaga femeie.
Doctorul (al 3lea in 6 luni)... repezit, pe fuga, toc-poc...i-a prescris un sirop pt tuse,mucisori si respiratie.
Cand sa pun si eu intrebari, pe fuga imi da raspunsuri... dar nu explicatii.
Am intrebat si eu de :antibiograma, de exudat,analize..in vederea prescrierii antibioticului corect, eventual... un orar ceva... despre cum si cat trebuie hraniti bebeii , la varsta asta.
Ehehei.... mi-a aruncat ca... nu., nu se face antibiograma sau alte chestii. Se da antibioticul si gata. Daca are alergii, asta e..vii la doctor. Si pe viitor, spui ca e alergic.
CA, la varsta asta un bebe trebuie sa bea pana la maxim 1 l de lapte / formula pe zi.
Aoleu, pai AJ daca bea 300 ml. Hai 400 maxim. Dimineata si seara.
Peste zi, are 3 mese: fructe cu cereale, legume cu carnita si iaurt cu fructe.
Noaptea san.
Ma rog, nu m-a lasat sa explic..ca... mi-a aruncat frumos in fata ca... azi sunt doar pentru check-up si ... nu are timp de altele .Data viitoare. Deci... pur si simplu m-a dat pe usa afara.
Sunt asa de amarata, nu va spun. Puii mei... eu vad relatia pediatru - bebe-parinte altfel.
Acum caut recomandari.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
sweetgys spune:
| citat din mesajul lui Ereena sweetgys, noi tocmai ce n-am intors de la mare. acolo apa avrea vreo 25-27 de grade, piticul meu s-a balacit cdam zilnic ,era inebunit dupa valuri, nu l-ai mai fi scos de-acolo. am evitat sa il tin cu pieptul in apa, am eu niste pitici pe creieri ca acolo sunt mai sensibili, la piept si pe spate. a intrat si in piscina de la hotel care era in jur de 27-29 de grade . in pisicnuta mica nu prea ii placea ca nu putea da din picioare. crema am folosit sfp 50 de can ieseam din casa, chiar daca a stat numai sub umbrela si cu palariuta. pt cine intreba spf 50 inseamna ca te protejeaza, sau cel putin ar trebui de 50 de ori mai bine impotriva soarelui. si vedeti ca mai sunt si care nu au ambele filtre uva si uvb , atentie. cat despre mancat , am oprit la un fel de metro si i-am luat borcanele ,asta a mancat toata saptamana. si iarasi o parere personala nu dati cu pietre, tare m-as mira sa nu aiba nici urma de conservanti . sper sa aveti un bb cel putin la fel de cuminte ca matei in vacanta . pupici Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Merci mult, sper si eu sa fie cumintica sa ne tihneasca si noua ca asa avem nevoie de vacanta asta!!
Cat despre borcanele, se spune ca ar fi sterilizate la cald casa reziste, cam cum se face dulceata de casa daca stii...sterilizata in cuptor, vidata sau cum niba o fi ca nu prea ma pricep. Eu sper sa nu bag prea multe chimicale in ea, dar nici n-am alta varianta in afara de borcanelele astea, mai ales in deplasari.
Gya
de
Vanessa Mariahttp://www.flickr.com/photos/sweetgya
http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times
http://www.flickr.com/photos/sweetgya/
Nasterea unui vis 21.01.2008
sweetgys spune:
| citat din mesajul lui Ven Ne-am motorizat! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Sa-l stapaniti sanatosi!!! La fel avem si noi si suntem f multumiti de el, cred ca e o varianta chiar buna(pt cei ce inca mai cauta premergator), mie imi place f mult.
Gya
de
sweetgys spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui virgo
Linistita poti sa-i dai , Caz al meu NUMAI asa mananca ! Sunt jdemii de teste de calitate facute pe ele , nu contin sare , chimicale sau conservanti . Daca e mancare la borcan nu inseamna ca e o banala conserva . Cu incredere ca stiu nemtii ce fac . Mami de Matei Cazimir |
Asa ma gandeam si eu, dar imi place sa am pareri multe si diverse asa ca intreb in stanga si-n dreapta. Si ma mai gandesc ca daca ar fi ceva dubios cu ele , la cati copii mananca numai din alea si de atatia ani de cand exista pe piata, s-ar fi rasuflat ceva prin presa, ar fi fost cazuri de imbolnaviri ceva, D-ne fereste, nu?
Gya
de

da ma bucur ca mi-a facut-o faina sunt multumita...iar tati a fost pe spate...o sa va fac poze!
Matei (13 ianuarie 2008)