Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Asa. Subiectul borcanele. In special Hipp, aici ma bag.
Mai fetelor, totusi copilasii astia NU sunt extraterestrii, care trebuiesc tinuti intr-un clopot de sticla.
Voi ati gustat borcanelele ? Vi se par sarate? Mie DELOC! Eu marturisesc ca ii pun lui Mathias in mancare un praf mic de sare. Sa fim seriosi. N-o sa pateasca nimic din asta.
Plus ca sunt absolut convinsa ca-s mai "bio" decat legumele pe care le luam noi de la piata, si pe care habar n-avem cu ce le "fac sa cresca" cultivatorii.
Am scris mai sus de puii de 'gostat' indopati cu hormoni. Dar de piersici tratate cu hormoni ati auzit? Toate astea la noi, la piata....

Concluzia: trust in Hipp
I rest my case!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Mai fetelor, totusi copilasii astia NU sunt extraterestrii, care trebuiesc tinuti intr-un clopot de sticla.
Voi ati gustat borcanelele ? Vi se par sarate? Mie DELOC! Eu marturisesc ca ii pun lui Mathias in mancare un praf mic de sare. Sa fim seriosi. N-o sa pateasca nimic din asta.
Plus ca sunt absolut convinsa ca-s mai "bio" decat legumele pe care le luam noi de la piata, si pe care habar n-avem cu ce le "fac sa cresca" cultivatorii.
Am scris mai sus de puii de 'gostat' indopati cu hormoni. Dar de piersici tratate cu hormoni ati auzit? Toate astea la noi, la piata....

I rest my case!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

de acord cu tine.eu ii dau dariei si mancare facuta de mine si borcanele din cand in cand.si sa stiti ca mama a pus un praf de sare in supica si a schimbat total gustul.dariei ia plcaut foarte mult.eu nu ii pun.
sa va zic de socrella ceva???
ia dat turta dulce ca ...poftea!!!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

I rest my case!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

asa e, si eu ii mai dau borcanele. eu cu borcanele (si fructe si legume/carne) am crescut si uite ca sunt sanatoasa si n-am patit nimic de la ele.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor daria e la al 3 lea somn pe ziua de azi!o mai dormi la noapte?

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

gabby, e bun cutaden. si brevoxyl. de care ai (brevoxyl e scuuump) si nu merita sa-l cumperi numai pt un cos.

ele,
foarte tari aia cu semnele lor. si eu vreau pe strada mea. crezi ca se poate?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!
PUPI
LULUA

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

fetelor daria e la al 3 lea somn pe ziua de azi!o mai dormi la noapte?

ATAT DE MARE SUNT
poze

si al meu tot 3 somnuri are de obicei...de pe la 11 vreo ora, apoi la amiaza 2-5 si seara pe la 7 mai trage jum de ora de somn...azi mia adormit acum 5 min...noaptea doarme rau acum de la dinti cred da inainte n-avea probleme

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

seara asta parca ma simt un picut mai bine...si asta pt ca mi-am luat rochia de la croitoreasa...motiv pt care iar eram suparata ca mi-o comandasem si o trebuit s-o platesc azi...6 mil... da ma bucur ca mi-a facut-o faina sunt multumita...iar tati a fost pe spate...o sa va fac poze!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Ven, felicitari pentru achizitie! si spor la cumparaturi! sper sa gasiti ceva sa va placa pt piciorusele boierului.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

nicole acum am vazut poze cu strengarul tau! ce frumusel e si ce frumos il imbraca mami lui. vad ca sta bine in picioare. superr! tu parca ti-ai schimbat nuanta parului??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Ellenuta multumim frumos. Da, strengarului meu ii place sa stea in picioare, cum il asez in fundulet el intinde manutele sa-l ridici in picioare. Si da, mi-am deschis un pic parul, dar mai vreau, mai ales ca peste 3 sapt sunt nasica...

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput