Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 16
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabrittza
mai e frumoasa si arata bine.dar cantaru nu vrea sa ajunga macar la 7 kile! nu e scobitoare,e.....grisina ![]() ![]() ![]() ![]() glumesc!e "fotomodeala" lu' mama! ![]() LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze ![]() ************************************************ |
Lasa'l incolo de cantar

Nu v-a fost teama ca pica fata de acolo in poza asta :
http://good-times.webshots.com/photo/2743624370103274444nZGMeF
E bestiala ! Si e fata lu'tata ...sorry !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
gabrittza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui jelimoni
eu am noroc in privinta nuntii ca am strans toti banii ce i-am primit de la stat, toate indemnizatiile asa ca o sa dau din aia la cinste...care trebuie sa fie si grasa ca mireasa e verisoara lui barbatu-meo c care suntem foarte apropiati...ddar mai sunt salariile la oameni o gramada de bani plus facturile lunare care si alea nu mai zic cat vin....sper sa treaca dracu impasu asta...si eu acum la 3 am programare la epilat unghii...ma bag tot in banii lui robert..si asa prost ma simt...da mi-o promis sotu ca mi da inapoi cu prima ocazie...aveam si eu o dambla sa nu ma ating de indemnizatiile astea.. MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
si noi vroiam sa ii pastram banutii ei,dar.....

ii punem la loc cand ne revenim
sper cat mai repede.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze

jelimoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Borcanasele sunt f sigure, nu contin "prostii", conservanti, etc., hrana e preparata in conditii de igiena maxima. Pt calatorii sunt ideale. Iar marea le face cat se poate de bine la bebei. Doar sa nu stea in soare. Crema 50+SPF, umbrela, in apa fara probleme ( o piscinuta e ideala sa se incalzeasca apa), si seara plimbari lungi pe plaja pt aerosolii binefacatori. Vacanta placuta! Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 |
ce e SPF-ul asta??
am cantarit dupa cacalici si rezultat final si corect 10 kg1!!!pampersul ala bata-l vina :)
fug sa fac un dus apoi la epilat,va pup!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
gabrittza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lala_D
Lasa'l incolo de cantar ![]() Nu v-a fost teama ca pica fata de acolo in poza asta : http://good-times.webshots.com/photo/2743624370103274444nZGMeF E bestiala ! Si e fata lu'tata ...sorry ! O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |

toata lumea a intrebat!
numai ca .......e trucata poza
cand a pozat baiatul fantana daria era in carut
nasa m-a sunat tipand ca sunt inconstienta,daca cadea copilu in apa?si eu nu ma prindeam despre ce vorbeste ca stiam ca nu am facut poze la apa

Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

poze

Lala_D spune:
Ei vezi Moni , asa mai merge 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Gabby eu ma gandeam ca te-ai ascuns sub rochita ei si o ti de spate
la trucaj nu m-am gandit ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
anca.b spune:
noi nu am apucat sa-i facem baie in mare lui stefan pt ca a fost rece apa...doar cu picioarele a intrat...
iar de borcanase, ce sa zic, in concediu numai d-astea a papat. dar sint fete care le folosesc tot timpul si nu am auzit sa zica de vreo problema. din contra.
| Citat: |
| citat din mesajul lui sweetgys Buna fetele, noi plecam luni la mare si am cateva nelamuriri. Cele care ati fost cu bebeii i-ati bagat in apa? E vreo interdictie in privinta asta? Eu am oprietena care a stat toata vara la mare, parintii ei fiind de acolo si fetita ei a facut baita si plaja la greu si e super ok. Bine, e un pic mai maruta acum are 10 luni, dar si cand era de 7 luni cat a mea tot asta facea. Deci....ce spuneti? Si inca ceva, credeti ca are ceva daca papa bebe numai borcanase? Astea oare nu afecteaza deloc?Eu pana acum i-am tot dat si-i plac f mult , dar parca am asa inima un pic indoita sa nu contina tot felul de prostii.... Gya de Vanessa Mariahttp://www.flickr.com/photos/sweetgya http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times http://www.flickr.com/photos/sweetgya/ Nasterea unui vis 21.01.2008 |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
gabrittza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Gabby eu ma gandeam ca te-ai ascuns sub rochita ei si o ti de spate la trucaj nu m-am gandit O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
asa am tinut-o la cele din pom.banana ii mai lipsea si era o maimutica cocotata

Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

poze

ramonab spune:
Uitati-va aici:
http://www.descopera.ro/dnews/3034927-copilul-cu-doua-capete-provoaca-panica-in-bangladesh
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW
anca.b spune:
si tocmai a fost sotul la masa...cu o veste...pe linga nunta din 6 sept, mai avem una in 21....yeeeee! si asa s-a dus concediul...ca nu mai e buget.

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

(16 ianuarie 2008) si Marc