Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Anca chiar imi pare rau ca nu am ajuns in Bucuresti ...l-as fi bagat pe Raulito la un concurs de haleala cu Maria ta... ca asta nu are respect cand e vorba de papa... si sa nu mai vorbim de domnisoarele primele

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna ziua!

ANCUTA - am mai incercat sa ii dau papa in manuta, azi a papat singura biscuite de la nestle, dar musca niste bucati, de-mi sta pulsul; am incercat si banana, dar a facut-o zob in mana. De acum la masa de pranz ii voi face si pasat o lingura si o incerc de fiecare data. merci de sfaturi.

EEEEEEEEEEEIIII, ACUM NE CHINUIE SI BB CU PORUMBUL! BRAVO!

LA MULTI ANI, MIHA!

FELICITARI, ALINA! FOARTE TARE!

Azi m-a dus sotul cu masina in parc dupa pui...nu va pot spune ce a fost cand m-a vazut! Abia astept sa pot merge bine sa ies cu ea! am o luna si cateva zile de cand n-am mai iesit cu puiul meu afara! moooooor...

si acum merg iar la ultrasunete

pupici

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna, ne-am intors de la pediatra si Floris are la 8 luni si 4 zile deja 77cm! Oare cat mai creste copilul nostru?!? Insa la kg nu pune tot asa, are 8,7 kg. Dar a pus si in ultimele 6 saptamani 600g, deci e ok la varsta asta. Si cica sa nu ma astept sa puna prea mult, la cat de iute e

Cam astea noutatile noastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Miha
Sa fii sanatoasa si fericita toata viata!

Andrei Cristian de Lala
Lisandru de Nelia
Andrei Cristian de dmtr_anca
sa fiti sanatosi,voinici si ascultatori!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

mai aparem si noi , din cand in cand
am fost doua saptamani la bunica, in provincie si acolo , in 10 zile ne-au aparut 6 dintisori!
a avut febra 2 seri si acum ne confruntam cu scaune moi si mai dese
de la 9 la 10 luni nu a mai luat deloc in greutate , dimpotria se pare ca am pierdut cam 200 de gr
adica acum la 10 luni avem 8800gr
si i-a scazut si apetitul
mananca marai si mult mai putin ca inainte
va spun ceva nou?
ati trecut prin asta?
si inca ceva
aveti ceva meniuri potrivite pt scaune moi in afara de orez si morcov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adina,felicitari! face parte dintre fruntasii grupei,avand in vedere ca este si mai mic de varsta!

Ne-am intalnit astazi cu inca unul dintre ei: Vladut de Ramonica!
Este un dulce si jumatate, s-a lipit de mine fara sa ma cunoasca (nu a uitat insa de mami, dupa cateva minute i-a tras niste zambete dulci si i-a intins bratele...Are 80 si ceva de cm (parca vreo 83)!!!Mami este frumusica si slabutaaaa
Vladut este un sofer innascut, a stat pe bicicleta lui Sebastian si stia deja cum sa o manevreze (cauta cu piciorusele pedalele, chiar a reusit sa le invarta nitel la un moment dat!!!)

Alina,parerea mea este ca iti sta superb, iti evidentiaza trasaturile;bravo pt. curaj, cred ca te simti si mai libera,nu?
Oana,felicitari,bravo! sa mearga sanatoasa toata viata, toate drumurile sa ii fie usoare!
BB,nu am vazut pozele!!!te-am zarit intr-un filmulat, arati f.f. bine!si Stefania merge tot cam asa de manute, poate o idee mai lent ,nu este chiar asa vitezomana ca Yasmi!
Ii place sa se ridice in icioare,toata ziua face gimnastica; se agata de orice prinde, se ridica in genunchi sau direct in picioare.Nu are insa stabilitate cum are Maria Alinei,daca nu se sprijina de ceva,cadeeee incotro apuca!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

mamaaaaaaaa ce sexy!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Adina, nu m-am razgandit, ci m-am trezit cu gandul la tunsoare! :) Eu nu m-am vopsit niciodata si nu as vrea sa o fac prea curand. Felicitari pentru Floris. Se pare ca ai doi copii foarte dinamici, o sa fie veselie mare in familia voastra!
Bb, unde mai vrei tu sa slabesti 5kg? Mi se pare ca arati foarte bine asa.
Victo, si eu am nasul mare si pana sa ma tund nu credeam ca mi-ar sta bine. Poti sa-l intrebi pe sotul meu. :)) Tocmai de-asta mn-am tuns acum (m-am inarmat cu batice, bandane, etc), pt ca nu trebuie sa merg la birou, asa ca nu am riscat prea mult.
Multumesc tuturor pentru aprecieri, acum ma simt si mai frumoasa!

Mergi la inceput

Cami, Stefania pare sa aiba o personalitate tare draguta! Si mi se pare cumva foarte potrivita cu Sebastian. :)
Ellis, hai ca nu mai e asa mult pana poti merge singura cu Alessia. Sper sa fie totul usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Ellis,

ce-a fost mai greu a trecut! hai ca mai e un pic! In curand o sa te joci cu papusica ta si o sa alergati prin parc sa faceti miscare...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput